5 mest almindelige Outlook-fejl

I dag, elektronisk post blot kendt som e-mails er en af ​​de vigtigste kommunikations værktøjer, der anvendes i både IT-og ikke-IT-sektorerne. Og en af ​​de mest populære og udbredte e-mail-klienter, der anvendes på jorden er Microsoft Outlook. Mens der er mange ting, som du kan gøre med Outlook såsom Send / modtag-e-mails, tilføje kontaktpersoner, planlægning af aftaler, gøre notater, tilføjer tidsskrifter osv Men som dage går du finde mange fejlmeddelelser, mens du arbejder med Outlook applikation, der gør din Microsoft Outlook utilgængelige.

Så i denne artikel vil jeg liste ned de 5 mest almindelige Outlook-fejl sammen med de måder, hvorpå du kan gøre tingene rigtigt:

1. Fejl navn: “Kan ikke åbne din standard e-mail-mapper. Oplysningerne butikken kunne ikke åbnes.”

Løsning: Dette problem kan løses ved blot at placere genvejen Outlook.exe -> Højreklik på Outlook.exe, og klik på "Egenskaber" -> under fanen kompatibilitet rydde afkrydsningsfeltet der siger, "Kør dette program i kompatibilitetstilstand ". -> Klik derefter på "OK" og genstart MS Outlook.

2. Fejl navn: “Microsoft Exchange Server er ikke tilgængelig.”

Denne fejl er lidt vanskeligt at løse, fordi det har mange årsager, såsom:

Løsning:

• Ingen netværksforbindelse: For at løse dette problem, kan du teste din SMTP-forbindelsen
  • Outlook Office-filer låst Der er tidspunkter, hvor du er PST eller OST-filer ved et uheld sat til "Read - Only". Derfor tjek tilladelse af disse to filer og foretage de nødvendige ændringer
  • Tredjeparts software blande sig med Outlook: Mange tredjeparts software, herunder anti-virus programmer interfererer med Outlook, som forbinder med Exchange Server. For at overvinde dette problem, skal du starte Outlook i fejlsikret tilstand
  • Outlook PST filer beskadiget: Dette kan ske efter Microsoft Outlook opgraderingen, kan du løse dette problem ved hjælp Remo reparation software

3. Fejl navn: “Office Outlook vil ikke åbne personlige mapper eller personlige mapper vises ikke i Outlook.”

Løsning: Personlige mapper er ofte de vigtigste problemer, der er forbundet med Outlook. Men MS Outlook giver værktøjet Reparer Indbakke indkaldt som Scanpst.exe som hjælper dig med at scanne og reparere fejl i PST-fil struktur.

4. Fejl navn: “Handlingen kan ikke fuldføres. Forbindelsen til Microsoft Exchange Server er tilgængelig. Dit netværkskort har ikke en standardgateway "eller" din Microsoft Exchange Server er ikke tilgængelig”

Løsning: For at løse dette problem, du har brug for at redigere indstillingerne i registreringsdatabasen er proceduren nedenfor

• Klik på "Start" og derefter "Kør", skriv "regedit" og indtast
  • Naviger til registreringsdatabasen: HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Office \ 12.0 \ Outlook \ RPC
  • På menuen Rediger, peg på Ny, og klik derefter på DWORD-værdi
  • Skriv DefConnectOpts og derefter ENTER
  • Nu skal du højreklikke på DefConnectOpts og klik på Rediger
  • I boksen Værdidata skal du skrive 0 og derefter klikke på "OK”

5. Fejl navn: “Ingen af ​​de godkendelsesmetoder, der understøttes af denne klient, understøttes af din server.”

Denne fejl normalt popper op til brugerne, hvis de bruger deres computere på flere lokationer. For eksempel, som en bærbar computer transporteres overalt og er forbundet til forskellige computernetværk. Når denne fejl opstår, skal du gå til fanebladet "Account Settings" og klik på "Change" og derefter "Flere indstillinger". Nu vælger du fanen Udgående server. Indstillingen "Serveren til udgående post kræver godkendelse" og "Log på serveren til indgående post, før der sendes post" skal være markeret, og hvis feltet er markeret fjerne det.

Så skal du vide, hvor vigtigt PST-fil i en Microsoft Outlook er, hvis du er brugere med noget problem som korruption / skader på PST-fil. Så der er intet at være bekymret download og brug “Remo Reparation Outlook” software til at løse eventuelle problemer (eller) fejl i forbindelse til din Outlook PST-fil. Antag, at du har foretaget ændringer i din Outlook OST fil, når du er offline, og hvis ændringerne ikke er at få synkroniseret med PST-fil, når din internetforbindelse er tilbage, så betyder det, at OST fil er beskadiget. I en sådan situation, skal du eksport OST fil til PST Outlook ved at gøre brug af Remo OST til PST Conversion værktøj, da det konverterer og OST fil til den tilsvarende PST-fil og løser de problemer inden for par klik.