4 Måder Afspille AVI filer i QuickTime Player

Om Avi-filen

På samme måde som MP4 er AVI et multimedieformat, der står for Audi Video Interleave. Det er udviklet af Microsoft og populært for sin højeste videokvalitet. AVI er faktisk en containerfil, men det kaldes generelt format. Inde i containerfilen er codecs brugt til at komprimere og dekomprimere videofiler. DivX og XviD er codecs anvendt i AVI-filer.

Om QuickTime

QuickTime er en standard afspiller til Mac-maskiner. Det understøtter Mov; et filformat designet af Apple og MP4; et generisk videoformat, der er kompatibelt med de fleste spillere.

For at en medieafspiller skal kunne afspille en bestemt video, skal de interne kodeker være kompatible. Med andre ord skal afspilleren understøtte kodekerne i videofilen, der forsøger at blive afspillet. Det er vigtigt at bemærke, at nyere versioner af QuickTime er lavet til at understøtte AVI-filer. Men nogle AVI-filer kan stadig ikke afspilles på grund af kompatibilitetsproblemer. Her er nogle metoder, du kan bruge til at afspille AVI-filer i din QuickTime-afspiller.

4 måder at afspille AVI-filer på i QuickTime-afspiller

1.Brug VLC-afspiller

VLC er en universel medieafspiller, der er i stand til at understøtte de fleste videoformater og codecs. Download og installer VLC-afspiller til MAC OS og prøv at afspille dine AVI-filer.

2. Brug perian

Perian er en gratis og open source komponent til QuickTime player. Det er designet til at understøtte populære video codecs. Installer Perian og prøv at afspille dine videofiler.

3. Installer DivX codecs

DivX codec understøtter en række DivX og andre formater, der bærer .avi udvidelsen. Installation af denne codec gør din QuickTime-afspiller kompatibel med Avi-filformater.

4. Konverter AVI til MOV-fil

Hvis ingen af ​​ovenstående metoder virker, kan du prøve at konvertere din AVI-fil til MOV ved hjælp af pålidelige konverterere.

Hvis du kan afspille dine AVI-filer ved hjælp af en af ​​metoderne beskrevet ovenfor, er du god til at gå! Hvis ikke, er der sandsynligvis et problem med din fil. Du kan rette det ved hjælp af et værktøj kaldet Remo Repair AVI.

Remo Repair AVI

Remo Reparation AVI software er designet til at rette AVI, DivX og XviD filer. Det kan reparere filer fra dit system og også fra lagerenheder som harddiske, USB’er og hukommelseskort. Det fungerer på en skrivebeskyttet måde; Derfor er din oprindelige fil ikke forstyrret. Du kan bruge en prøveversion til at evaluere den reparerede videofil inden køb. Det kan også reparere AVI-filer optaget på kamera, mobil og videokameraer.

Hvordan reparere beskadiget AVI fil Mac

Du kan reparere korrupte AVI-filer i et par enkle trin. I starten skal du downloade og installere Remo Repair AVI software. Derefter,

 • Kør programmet og vælg din beskadigede fil
 • Klik på reparation for at igangsætte reparationsprocessen

Når reparationsprocessen er færdig, kan du forhåndsvise og gemme den reparerede fil.

Reparere Fejl ‘Opsætning Kan Ikke Fortsætte Fordi Outlook Ikke er Konfigureret Til at Have en Standardprofil’?

Mange brugere støder på problemer, mens de konfigurerer iCloud i Outlook på deres nye systemer. De ser ud til at have problemer, når de tjekker for e-mails, kontakter eller kalendere og modtager en fejlmeddelelse, der lyder som følger

‘Opsætning kan ikke fortsætte, fordi Outlook ikke er konfigureret til at have en standardprofil. Tjek dine Outlook-indstillinger, og prøv igen.’

For at løse dette problem, giver vi nogle løsninger i denne blog. Prøv dem en efter en, og du skal kunne få dine e-mails, kontakter og alle data tilbage i Outlook.

Opløsning 1: Sørg for, at ‘Brug altid denne profil’ er valgt i Outlook

 1. Skriv på proceslinjen Control Panel og åbn den
 2. Skriv derefter Mail i kontrolpanelets søgning og dobbeltklik på den
 3. Vælg Show Profiles
 4. Under afsnittet ‘When starting Microsoft Outlook, use this profile’, vælg ‘Always Use this Profile’ mulighed

Hvis du bruger flere profiler, kan du vælge en som standardprofil. At gøre det, i Choose Profile dialogue boks, klik på den profil, du vil lave standard fra Profile Name liste.

Opløsning 2: Geninstaller både Outlook og iCloud

Som den næste løsning kan du prøve at geninstallere både Outlook og iCloud applikationer. Geninstallation af disse programmer er kendt for at løse fejlen i mange tilfælde.

Opløsning 3: Brug en ældre version af iCloud

Der er klager over synkroniseringsproblemer med nyere versioner af iCloud. For at fjerne dette som en årsag til fejlen, prøv at installere en tidligere version af iCloud som f.eks. 5.2.1. Dette er også kendt for at hjælpe med at løse Outlook-opsætningsfejlen.

Opløsning 4: Brug PowerShell-kommandoer til at fjerne butiksversionen af Office

At have en Store version af Office er kendt for at forårsage fejlen ‘Setup kan ikke fortsætte, fordi Outlook ikke er konfigureret til at have en standardprofil’ fejl. For at løse dette skal du downloade Click-to-Run-installationen, der er tilgængelig på Office.com.

Ideelt set skal installationen af et Click-to-Run Office fjerne den tidligere installerede Store-version for at sikre at den fjernes, men vi skal køre følgende PowerShell-kommandoer.

 • Type PowerShell i proceslinjen søgning
 • Klik Run as Administrator og indtast administratorpassordet
 • Indtast derefter følgende kommando og hit Enter
 • Indtast derefter følgende kommando og hit Enter
 • Luk PowerShell, og åbn det uden at køre som administrator
 • Kør derefter iCloud i kompatibilitetstilstand ved at bruge instruktionerne nedenfor.
 • Gå til ‘iCloud.exe’ og højreklik på den for at vælge Properties
 • Gå til Compatibility fanebladet og markér feltet ‘Run This program in compatibility mode’ og prøv at synkronisere Outlook og iCloud

Vi håber, at en af disse Opløsninger forklares i denne blog hjælper dig med at løse Outlook-installationsfejlen. Disse problemer er naturligvis fejl, der opstår sjældent og er kun specifikke for iCloud-synkronisering med Outlook. Men der er også mere almindelige fejl som f.eks. Problemer med at sende e-mails eller Outlook, der ikke åbnes. Disse fejl er ofte et resultat af korruption i Outlook-datafilen kaldet PST.

Og ved reparation den korrupte PST fil brug Remo Repair PST, alle dine Outlook fejl repareres. Dette værktøj reparerer din PST-fil på en sådan måde, at det oprindelige indhold af filen ikke ændres. Så du kan forvente, at PST-reparationsprocessen bliver meget glat. Se også dette link, når du finder ud af, at PST fil viser ikke e-mails. Nogle nyttige tips til at overvinde dette problem leveres.

Hvordan Redigeres og Trimmer Videoer i Windows 10 Foto Ansøgning?

Vi ved alle, at Microsoft har stoppet tilføjelsen af den indbyggede Movie Maker-app i nyere Windows-udgaver. Således tror de fleste af de brugere, der kører de nyeste operativsystemer, at Windows ikke er udstyret til at redigere deres korte videoklip og gå til et tredjeparts videoredigeringsværktøj til at redigere dem.

Heldigvis har dit nye Windows 10-operativsystem et indbygget værktøj til at trimme eller dele dine videofiler. Men mange af os er ikke opmærksomme på den indbyggede mekanisme, da det ikke er en direkte måde eller værktøjet er opkaldt som videoredigerer / noget ens.

Photos app et indbygget image viewer program, der leveres i alle udgaver af Windows 10, hjælper med at redigere eller trimme dine videoklip uden at installere yderligere software / plugin. Så følg denne enkle trin-for-trin guide, der forklarer, hvordan du kan trimme en video i Windows 10 Photos-appen på en nem måde.

Hvordan trimmer du en video i Windows 10 Billeder Ansøgning?

Trin 1: Vælg den video, du vil trimme med Photos App, højreklik på vælg Open with and click Photos.

Trin 2: Når videoen begyndte at spille i Photos app, klik på knappen Edit & Create button (or Get creative with this video) placeret øverst til højre og vælg Trim option from the drop-down menu.

Trin 3: Nu vises to nye skydere på videoafspilningstimeren. Juster disse skydere for at vælge den ønskede del af videoen (eller for at fjerne de unødvendige dele fra den).

Når du er færdig med trimningsprocessen, skal du klikke på Save as/Save a copy knappen (til stede i øverste højre hjørne).

Det er det. Så snart du rammer Save as/Save a copy knappen bliver den valgte del (trimmet del) af videoen gemt som en separat fil (med et navn inkluderet Trim i slutningen) på samme sted, hvor din originale video er placeret.

Yderligere oplysninger: Er din vigtige videofil ødelagt eller beskadiget? Er du bekymret for hvordan reparere beskadiget videofil MP4, M4V, MOV, AVI, Xvid og DivX, osv.? Brug derefter værktøjet Remo Video Repair og reparer dine beskadigede, beskadigede eller utilgængelige videofiler efter virusangreb, drev korruption, filsystemskader, systemnedbrud og meget mere på blot nogle få enkle trin.

Hvordan splitses en video i Windows 10 Photos App?

Hvis du vil dele en stor videofil i flere små videoklip, så

 • Åbn videofilen i Windows Photos app, trim den en gang og gem filen
 • Åbn den oprindelige video igen og trim den en gang

Fortsæt med at gøre dette gentagne gange, indtil du deler den store videofil helt i en række små klip.

Enkle Metoder Til at Reparere Outlook OST Fil Problemer

 

Microsoft Outlook er velkendt e-mail-klient i nutidens æra, som bruges af næsten alle virksomheds- og organisationsfolk. Det bruges meget, da det giver dig mulighed for at arbejde selv i offline-tilstand. Og alt offlinearbejde bliver gemt i OST-mappe. Denne OST-mappe bliver synkroniseret til Exchange Server, når forbindelsen er tilgængelig. Selvom det giver mange unikke egenskaber, har dette også nogle ulemper, som kan være til skade for dig, mens du bruger det.

Her har jeg listet ud de mest almindelige udfordringer, du måtte støde på, når du arbejder på Outlook OST-fil og -løsning for at løse problemerne-

Udstedelse #1: Mangler OST fil

Nogle gange sker det, at du ikke kan finde din Outlook OST-fil i Outlook. OST-filen kan blive forsvundet fra din Outlook på grund af nogle grunde. Det meste af tiden mangler din OST-fil på grund af Exchange Server.

Opløsning:

Brug en pålidelig data genopretning software og find din manglende OST-fil. Når du har fundet den manglende OST-fil, skal du få adgang til den ved hjælp af Outlook-profilen, som den blev konfigureret til.

Udstedelses #2: Slettet Outlook-profil ved hjælp af hvilken OST-fil der oprettes

Du er måske klar over, at OST-filen ikke kan åbnes, hvis Outlook-profilen, som den er oprettet, blev slettet på grund af en eller anden grund.

Opløsning:

Du kan kun få adgang til OST-filen ved at konvertere den til PST-format. Efter OST-fil konverteret til PST-format, kan du få adgang til det ved hjælp af enhver Outlook-profil. Gør brug af effektiv OST til PST konverter og jeg vil foreslå Remo OST til PST konverter som det ikke vil ændre OST-fil under konvertering. Du skal konvertere OST til PST, da det ikke er muligt at få direkte adgang til OST-filen fra forskellige Outlook-profiler.

Udstedelse #3: Forældreløse OST-fil

OST-filen bliver forældreløs, hvis tilknyttet Exchange Server ikke er tilgængelig eller slettet. MS Exchange Server er ikke tilgængelig, hvis den går i stykker eller skyldes alvorlig virusinfektion.

Opløsning:

Den eneste mulige løsning til at håndtere denne form for problem er at konvertere OST til PST-fil ved hjælp af tredjeparts software. Som jeg sagde ovenfor, kan du bruge Remo OST til PST converter til at fuldføre konverteringsopgave.

Udstedelse #4: OST-fil konvertering

Der er mange mulige grunde som følge af, at din OST-fil kan blive ødelagt. Mest almindelige grunde er Exchange-crash, der synkroniserer OST til det, beskadiget lagringsdrev, som OST-fil er gemt på, Outlook-nedbrud osv.

Opløsning:

For at rette OST-fil kan du bruge tredjeparts software. Remo OST til PST konverter hjælper også med at reparere beskadiget PST-fil. Det uddrager indhold fra beskadiget OST-fil og gemmer den i sund PST-fil.

Hvordan Se og / eller Slet Synkroniseringsproblemer i Microsoft Outlook

Du kan køre Mailbox Cleanup-værktøjet i Outlook for at fjerne gamle og uønskede e-mails i Outlook. Men efter at du har kørt postboksens rydningsværktøj, ser du på mappernes størrelse og er overrasket over at se de 3 eller 4 mapper, der stadig er tilbage. Navnene på mapperne er Synkroniseringsproblemer, Synkroniseringsproblemer \ Konflikter og Synkroniseringsproblemer \ Lokale fejl og Synkroniseringsproblemer \ Serverfejl.

Disse mapper er som standard skjulte og generelt ikke synlige i navigationsruden i Outlook, men hvis du bruger værktøjslinjen til postkasseoprydning, kan du se dem i Vis postkassestørrelse.

Lad os forstå, hvad disse Sync Issues-mapper er til, hvad indeholder den, og skal de slettes?

Hvordan får du vist synkroniseringsmapper i Outlook?

For at få vist synkroniseringsmapperne kan du ændre indstillingerne for at gøre dem synlige i navigationsruden.

 • For at gøre det skal du klikke på de 3 prikker nederst i hovedvinduet i Outlook
 • Vælg Folders mulighed

Nu har navigationsruden alle postmapper, herunder mappen Synkroniseringsproblemer og dens undermapper.

Hvad indeholder synkroniseringsmapperne?

Synkroniseringsmapper indeholder normalt meddelelseslogfiler om problemer, der opstår, når du synkroniserer e-mails i Outlook ved hjælp af kopien på mailserveren. Dette sker normalt, når du arbejder offline i et stykke tid, og Outlook har ikke været i stand til at oprette forbindelse til serveren.

Hver af undermappen i mappen Synkronisering indeholder oplysninger om et specifikt problem.

Synkroniser problemer – Outlook synkroniserer periodisk information med mailserveren. Så indeholder synkroniseringsmappen meddelelseslogfiler om denne synkroniseringsproces. På grund af dette registreres eventuelle forsinkelser / problemer i synkroniseringen.

Synkroniser problemer \ Konflikter – Denne mappe indeholder flere kopier af e-mails. Hvis du for eksempel bruger Outlook på din bærbare computer og på din mobil, kan den synkronisere med serveren flere gange, og flere kopier kan blive gemt.

Synkroniseringsproblemer \ Lokale fejl – Hvis Outlook har problemer med at sende e-mail, en kalenderændring, noter eller en ny opdatering til serveren, bliver den optaget i denne mappe. Det betyder ikke, at Outlook stadig ikke har sendt det til serveren, det betyder kun, hvor mange gange Outlook forsøgte at blive optaget i denne mappe.

Synkroniseringsproblemer \ Serverfejl – Dette er modsat af de lokale fejl, der er forklaret ovenfor. Denne mappe registrerer logfiler, når Outlook har problemer med at synkronisere fra serveren. Denne mappe har sjældent meddelelser i den, og derfor er den ikke engang synlig under mappen Synkronisering i nogle tilfælde.

Skal du holde meddelelserne i Synkroniseringsmapperne eller slette dem?

Selvom meddelelser i synkroniseringsmapperne måske ikke giver mening for dig, kan det være nyttigt for administratorer at fejlfinding problemer med Exchange Server. Da disse kun er tekstbeskedede meddelelser, kan de muligvis ikke frigøre en masse plads, når de slettes. Så det er bedre at lade disse meddelelser, da de ikke vil skade dig.

Men hvis i tilfælde af at du vælger at slette e-mails i synkroniseringsmapperne, ville det være på samme måde som at slette en anden fil.

Gendan Outlook-data

På grund af forskellige årsager kan Outlook-data eller mapper blive slettet. For eksempel er sletning af ting ved et uheld én ting, men der er også andre som PST-filkorruption. Hvis du undrer dig, er en PST-fil en datafil i Outlook, der indeholder alle dens data på en lokal computer. Hvis denne fil er beskadiget, kan Outlook-data blive skadet, og Outlook fungerer muligvis ikke korrekt.

I sådanne situationer kan Remo Repair bruges til reparation Outlook og genoprette alle dens attributter. Det kan også bruges til gendanne slettede Outlook mapper.

Hvordan Løse de Fejl ‘Kunne ikke fuldføre din anmodning, fordi den klare objekt ikke kan redigeres direkte’

Introduktion til lag og smarte objekter

Et lag i Photoshop, som navnet antyder, er en fil, som du kan stable en oven på den anden. Et nyt billede har kun et lag. Men når du tilføjer flere lag oven på dette originale billede, kan du tilføje flere data eller bare bruge dem til farve- eller tonejusteringer. Ved at bruge lag kan du således ændre et billede efter eget valg uden at redigere de originale pixels.

Smarte genstande er derimod en speciel type lag, der indeholder billeddata. De er designet til at indeholde alle de oprindelige egenskaber ved laget og giver dig også frihed til at udføre en grundig ikke-destruktiv redigering af laget.

Løsning for at rette fejlen ‘Kunne ikke fuldføre din anmodning, fordi den klare objekt ikke kan redigeres direkte’

Men redigering af et smart objekt er ikke meget ligetil, og nogle brugere har klaget over følgende fejl, når de forsøger at redigere et smart objekt.

‘Kunne ikke fuldføre din anmodning, fordi den klare objekt ikke kan redigeres direkte’.

Løsning 1: Konverter Smart Object til et normalt lag

Fejlen ‘Smart Object kan ikke redigeres direkte’ sker hovedsagelig fordi en smart objekt indeholder data i en ikke-destruktiv containerfil. Og på grund af dette har du ikke lov til at redigere denne smarte objektfil direkte.

En løsning på dette problem er at konvertere det smarte objekt til et normalt lag. For at gøre det skal du først vælge det smarte objekt, du vil redigere, fra panelet Lag og følge en af disse metoder.

 1. Layers panel, dobbeltklik på Smart Objects ikon
 2. Den anden mulighed er at konvertere det smarte objekt til et rasterlag. For at gøre det skal du gå til Layer Simplify Layer
 3. Gå til Layer > Smart Objects > Edit Contents
 4. Gå til Properties og vælg Edit Contents

Ved at følge en af ovenstående metoder kan du konvertere det smarte objekt til et normalt lag, som du bør kunne redigere nemt.

Løsning 2: Lås op billedlaget

I de fleste tilfælde skal konverteringen af det smarte objekt til et normalt lag (som forklaret i løsning 1) løse fejlen ‘Smart Object kan ikke redigeres direkte’. Men hvis det ikke hjælper, kan det skyldes, at billedet er låst.

For at låse billedet op, følg nedenstående anvisninger.

 1. Åbn Smart Object du vil redigere
 2. Gå til Layers og klik på Lock ikon

Når billedet er låst op, skal du kunne redigere indholdet uden fejl.

Konklusion

Tilføjelse af lag hjælper dig med at ændre billedet uden at ændre originale pixels. Dette hjælper i de fleste tilfælde med at undgå beskadigelse af det originale billede. Der er dog nogle tilfælde, der får din PSD-fil til at blive beskadiget eller ødelagt, som f.eks. Photoshop, der hænger, når du arbejder på et billede eller en Photoshop-fejl, etc.

I sådanne tilfælde vil Remo Repair reparér korrupte PSD-filer på din Mac eller Windows. Det reparerer dit billede ved hjælp af en skrivebeskyttet mekanisme, så alle lag i billedfilen genoprettes uden ændringer. Hvis du har et korrumperet PSD-billede, der skal repareres, skal du tjekke Remo Repair PSD og give det et forsøg.

Hvordan Identificer og Installer Manglende Kodeker i Windows?

En codec, kort for kode – dekoder bruges i de fleste lyd- og videofiler. Kodningsdelen af kodeken er et program, der krymper en video eller lyd til opbevaring eller transmission. Dekoderne i den dekoder videoen, når du skal se filen eller redigere den.

Du kan ikke forestille dig at downloade video- og lydfiler, hvis ikke for codecs, da i så fald ville filerne have taget omkring 5-10 gange længere, end de gør nu.

Hvor mange typer codecs er tilgængelige?

Codecs er generelt meget komplicerede. En enkelt filtype (også omtalt som en container) kan bruge mange forskellige typer codecs i den. Så bare fordi din medieafspiller understøtter en bestemt filtype, betyder det ikke, at alle kodeker, som filtypen kan indeholde, understøttes.

For eksempel er AVI en type filforlængelse, som du ofte ser. Men du bør vide, at det kun er en beholder, der kan indeholde en række forskellige kodeker. Så når du ser en medieafspiller, der understøtter AVI-filer, men ikke afspiller den AVI-fil, du forsøger at afspille, angiver det, at codec’en, der bruges i AVI-filen, ikke understøttes.

Faktisk findes der flere hundrede typer codecs til lyd- og videofiler. Du har muligvis ikke brug for dem alle, men du har sikkert brug for de mest almindelige som MP3, WMA, DivX, XviD osv..

Hvilken codec har jeg brug for?

Hvis du ikke har nødvendige kodeker installeret, kan du få følgende fejl ved afspilning af videofilen på Windows PC.

 • Mediefilen, du forsøger at afspille, understøttes ikke
 • Ugyldigt filformat
 • Spilleren kan ikke afspille din fil, fordi den nødvendige codec ikke er installeret på din computer

For at løse denne fejl skal du finde ud af, hvilken codec du har brug for. For det bliver du nødt til at finde den codec, som videofilen du forsøger at spille bruger. Nedenfor er instruktioner for at finde codec på Windows PC.

 1. Højreklik på den fil, du forsøger at afspille, og vælg Properties
 2. Vælg Summary fanen

Afsnittet om filbeskrivelse skal fortælle dig, hvilke lyd- og videokodekser din fil bruger. Når du har fundet det, skal du gå videre og søge efter de codecs online. Download dem og på ingen tid skal du kunne afspille din fil.

Fælles typer codec pakker

K-Lite codec pack: Det er en kraftfuld codec-pakke, der gør det muligt at afspille mange typer videofiler som AVI, MKV, FLV, MPEG, DVD, Blu-ray og mange flere formater. K-Lite leveres i 4 forskellige versioner som Basic, Standard, Full og Mega. Selvom Standard er den mest brugte pakke, fungerer Basic bare fint, hvis alt du behøver er at spille bestemte formater.

Full og Mega er designet til strømbrugere med mange fantastiske funktioner, herunder Media Player Classic.

CCCP codec pack: CCCP står for Combined Community Codec Pack og er i stand til at spille et bredt udvalg af medieformater og filer. Det var primært designet til at løse problemer forårsaget af modstridende codec pakker. Dette er en mulighed for at overveje, om du vil have en omfattende codec-pakke til at spille forskellige slags videofiler.

VLC spiller: Selvfølgelig er dette ikke en codec pack, men en alsidig medieafspiller, som du bør overveje at have på dit system. Det er som en schweizisk hærkniv, der kan spille en bred vifte af videofiler.

Konklusion

Selvfølgelig er en af ​​de mest almindelige årsager til enhver videofil, der ikke afspilles, codec-faktoren. Men det er også vigtigt at bemærke, at der kan være andre faktorer som korruption i filen. Hvis videofilen er beskadiget, kan du opleve afspilningsproblemer, lydvideosynkroniseringsproblemer og så videre. I sådanne tilfælde kan du reparere filen ved hjælp af Remo Repair og afspille dem nemt.

Så hvis din MOV eller MP4 fil afspilles ikke på WMP eller andre medieafspillere, skal du bare downloade Remo Repair MOV og reparere din fil. Når filen er repareret, vil du være i stand til at afspille din videofil uden problemer.

Hvordan Spiller du en AVI Fil på QuickTime på en Mac

Du kan generelt se AVI-videoer på en Macs QuickTime-afspiller uden problemer. Alt du skal gøre er at åbne Quick Time Player i mappen Applications og dobbeltklik på filen. Faktisk understøtter de fleste af de nyeste versioner af Quick Time et bredt udvalg af videoformater og codecs. Men i nogle tilfælde kan QuickTime have svært ved at afspille AVI-filen og kan vise fejl som

‘File.avi er ikke i et format, som QuickTime forstår. Det kan være nødvendigt at installere yderligere software til at åbne denne fil’.

Hvorfor har Quick Time problemer med at afspille visse AVI-filer? Lad os finde årsager til det samme.

 • Når AVI-filerne komprimeres ved hjælp af codecs, der ikke er kompatible med QuickTime
 • Mange DivX-filer har en .avi-udvidelse, men QuickTime er ikke designet til at understøtte DivX-kodek indbygget

På grund af disse grunde kan QuickTime Player have problemer med at afspille AVI-filen og producere fejlmeddelelser. For at løse dette problem og afspille din AVI-fil jævnt, giver vi nogle enkle løsninger.

1. Hent nødvendige plug-ins

Hvis du vil afspille AVI-filen i Quick Time-afspiller, kan du installere et plugin kaldet Perian. Perian er en gratis komponent, der omtales som en schweizisk hærkniv til QuickTime-afspiller. Med Perian installeret kan du se forskellige typer videoformater, som Quick Time Player ellers ikke understøtter. Selv om Perian ikke længere udvikles og ikke fungerer med QuickTime 10 eller nyere, kan den stadig bruges sammen med QuickTime 7 og lignende.

2. Konverter AVI-filen til et format, der er kompatibelt med QuickTime-afspilleren

Konvertere AVI-filen til et filformat, der er kompatibelt med QuickTime-afspiller, er den næstbedste løsning. Det bedste format, du kan konvertere AVI-filen til, er MOV-formatet, da det er indfødt til Quick Time. For at gøre konverteringen er der mange værktøjer derude, men sørg for at bruge et værktøj, der er pålideligt og troværdigt.

Brug af en upålidelig video konverter kan beskadige din AVI-fil og gøre mere skade end godt. Husk også at have en sikkerhedskopi af den originale videofil, før du konverterer bare i tilfælde.

3. Brug en universel medieafspiller som VLC

VLC medieafspilleren betragtes som en schweizisk hærkniv til alle slags videofiler. Medmindre du selvfølgelig ikke har en begrænsning til at afspille AVI-filen kun i QuickTime, er dette den enkleste og mest effektive løsning.

Så, som et første skridt, gå videre og installer en VLC medieafspiller på din Mac-enhed. Derefter skal du bare åbne den AVI-fil, du ønsker at spille i VLC, og filen spilles ubesværet.

Reparer AVI-filer

Hvis du konverterer en AVI-fil eller en fil til den sags skyld til et andet format, er det vigtigt, at du bruger pålidelige værktøjer. Hvis du undlader at gøre det, kan det ødelægge dine videofiler og forårsage skade. Derfor understregede vi dig for at lave en sikkerhedskopi af den originale video i løsning 2.

I andre situationer kan komprimering af AVI-filer ved hjælp af ukonventionelle metoder også forårsage skade på dine filer. I sådanne tilfælde er det afgørende, at du reparerer filen, og i dette øjemed er Remo Repair det bedste valg. Det er specielt designet til reparere AVI filer uanset hvad årsagen til korruption er. Upålidelige konverteringsværktøjer, ukonventionelle kompressionsteknikker og mange andre tilfælde af korruption kan repareres ved hjælp af dette værktøj.

En anden god ting ved Remo Repair er, at det kan bruges til reparere AVI filer på Mac såvel som Windows-systemer.

Hvorfor Skal du Ikke Reparere OST Filer Med ScanPST.exe

Den største fordel ved OST-filen er, at du kan arbejde med Outlook offline, selvom der ikke er forbindelse til Exchange Server. Og når forbindelsen genoprettes, bliver OST-filen synkroniseret med Exchange Server. Men der er tidspunkter, hvor OST-filen kan blive beskadiget, og du kan ikke arbejde i Outlook.

Du skal rette filen for at komme tilbage til arbejdet. Så hvordan skal du rette OST-fil? Den første ting du ville gøre er at bruge ScanPST.exe (Indbakke reparationsværktøj), der leveres af Outlook, for at rette op på problemer. Men så anbefales det ikke at bruge ScanPST-værktøj på en korrupt OST-fil. Hvorfor er det sådan? Læs videre for at vide …

Én Outlook-bruger havde problemer med OST-fil og brugte scanpst.exe til at scanne filen. ScanPST-værktøjet fandt nogle problemer med filen, men det var ikke i stand til at reparere det. Så selv efter at have brugt scanpst.exe, synes problemerne at forekomme i OST-filen. Hvorfor sker det her? Dette sker, fordi de resterende kun består af cachelagrede data bortset fra nogle IMAP-konfigurationer i Outlook 2013 og 2016. Således bør du ikke reparere OST-fil med scanpst.exe.

Så hvad næste? Nå skal du starte med en frisk cache i stedet for at forsøge at reparere OST-filen.

Sådan løser du OST-filproblemer?

For at løse problemerne i OST-filen skal du bare genopbygge filen i stedet for at reparere den. Du skal omdøbe OST-filen til .old, når Outlook er lukket, og derefter genopbygge OST-filen fra serveren igen.

 • Så luk først Microsoft Outlook, og gå til OST-filens placering
 • OST-filens standardplacering er som følger:

Til Windows 10, Windows 8, Windows 7 og Windows Vista:

C:\Users\%username%\AppData\Local\Microsoft\Outlook\

Du kan indsætte dette i adresselinjen i Explorer for at åbne mappens placering.

 • Når du har fundet OST-filens placering, skal du omdøbe OST-filen
 • Kør nu Outlook, lad det genopbygge OST-filen

Hvis genopbygning ikke er en mulig mulighed, fordi postkassen er stor, og din internetforbindelse er langsom, kan du prøve at bruge ScanPST.exe. Men som tidligere sagt kan ScanPST-værktøj ikke løse alvorlige OST-filproblemer. Under en sådan situation kan du bruge dette OST til PST konvertering software. Det vil konvertere den korrupte OST-fil til PST, og reparere den sikkert. Du har ikke brug for hjælp til at køre værktøjet, som det kommer med en brugervenlig grænseflade. Så du kan nemt reparere korrupte OST-filer. Desuden er det en skrivebeskyttet applikation, som ikke vil skade den oprindelige fil gennem hele reparationsprocessen.

Hvordan Konvertere AVI Videoer til MP4 Uden Kvalitets Tab

AVI, kort for Audio Video Interleave er en type videoformat, der giver overlegen kvalitet. Det består normalt af en række kodeker, men de mest almindelige er DivX og XviD. Da det er udviklet af Microsoft, kan dette format let afspilles på Windows Media Player, VLC-afspiller osv. Men det er ikke meget venligt med QuickTime Player og generelt på Mac-enheder.

For at kunne afspille AVI-videoer på andre enheder og medieafspillere kan du konvertere den til MP4. MP4 er et videoformat, der ligner MOV, men designet til at være kompatibelt med næsten alle hardwareenheder og medieafspillere.

Så lad os se, hvordan man konverterer AVI-videoer til MP4 nemt uden at miste den oprindelige kvalitet af AVI-filer. Dette kan gøres ved hjælp af VLC-afspilleren, da det ikke kun er en medieafspiller, men spiller også rollen som en videoomformer. Denne software konverterer dine AVI-filer til MP4, mens du beholder originalkvaliteten.

Konverter AVI videoer til MP4 ved hjælp af VLC Media Player

Lad os nu gå videre til processen med at konvertere AVI-videoer til MP4. Til dette skal du downloade og installere VLC-afspiller, hvis du ikke har det allerede, og følg derefter trinene nedenfor.

 1. Lancering VLC player og i menulinjen øverst, vælg Media > Convert/Save
 2. Klik derefter på Add at vælge de videoer, du ønsker at konvertere
 3. Klik på Convert/Save knap
 4. Vælg derefter, hvor du vil gemme den konverterede fil og også navngive filen
 5. Vælg MP4 as the output format under Profile
 6. Endelig skal du klikke på Start at konvertere din fil

VLC Player konverterer din fil og gemmer den på et sted, du har angivet. Nu, hvor du har konverteret din AVI-fil til MP4, kan du nemt afspille den på enhver medieafspiller efter eget valg og også på alle dine hardware-enheder, uanset om Mac eller Windows.

Reparer MP4 filer

Der kan være situationer, hvor din MP4-fil ikke afspilles som forventet. Eller i andre tilfælde kan afspilningen være sløret; du kunne have audio-video synkronisering problemer eller en række andre problemer. Hvorfor sker dette? Disse problemer skyldes korruption i MP4-filer, der opstår, når du forsøger at afspille filen i en inkompatibel medieafspiller, eller når du konverterer filen til andre formater flere gange. Det kan også ske som følge af en afbrydelse under overførslen af videofiler.

Men uanset årsagen til korruption, har vi en løsning for dig. Remo Repair MOV er det perfekte værktøj til reparere problemer med MP4 filer. Uanset om de er virusinficerede filer eller har filhoved / strukturproblemer på grund af andre grunde som nævnt ovenfor, kan de alle repareres af softwaren.

Remo Repair er også i stand til reparation af HD kvalitetsvideoer og MOV filer ud over MP4 videoer. Sammen med disse funktioner tilbyder softwaren også en simpel grænseflade, der gør det muligt at reparere MP4 og MOV filer en brise. Det giver også en gratis prøveversion, hvor du kan reparere din fil gratis! Prøv det nu!