Remo Repair Hjælp

Hvad skal man gøre, når Outlook AutoArchive ikke virker?

Du kan holde Outlook ren og hurtigere ved at indstille AutoArchive-funktionen. Denne funktion hjælper med at styre plads i postkasse eller på e-mail-serveren ved at flytte ældre genstande til et andet sted på harddisken. Men nogle gange virker AutoArchive ikke i Outlook, og dermed skaber problemet med styring af plads i Outlook-postkassen.

Før du begynder med, hvordan du fejler AutoArchive ikke et problem, her viser vi dig, hvordan du konfigurerer AutoArchive-funktionen i Outlook.

Konfiguration af Auto Archive Feature i Outlook:

Autoarkiv er ikke aktiveret som standard; du skal tænde den. Følg trinene nedenfor for at tænde det.

• Klik på File faneblad og derefter indstillinger
  • Vinduet Outlook-muligheder åbnes --> Klik på Advanced, derefter Auto Archive settings knap
  • Vinduet Auto Archive åbnes, og du kan se alt er gråtonet
  • Markér afkrydsningsfeltet ud for “Run Auto Archive every …..

Det er det!!! Det er nemt at konfigurere Auto Archive Feature i Outlook. Men hvis du vælger permanent slette gamle elementer, bliver mails ikke arkiveret. Der er mange grunde til, at Auto Archive-funktionen ikke fungerer korrekt, derfor foreslås det altid at følge de rettelser, der er nævnt nedenfor, før du tager en stor Trin:

Fastsætte #1- Rediger indstillinger i Autoarkiv

Kontroller først, om du har konfiguration AutoArchive-funktionen korrekt eller ej. Om nødvendigt ændrer du indstillingen. For at gøre det, følg nedenstående trin -

• Åbn Outlook og derefter Naviger til File->Options-> Advanced
  • I højre hånd på skærmen, gå til AutoArchive funktion og klik på AutoArchive settings
  • Det åbner vinduet AutoArchive Settings
  • Tjek derefter følgende felter, hvis de er rettet korrekt eller ej

Vælg Run AutoArchive every day afkrydsningsfelt og også nævne, hvor ofte du vil have AutoArchive at køre. Hvis det er nødvendigt, skal du vælge “Prompt before AutoArchive runs” at få besked inden AutoArchive-kørslen. Kontrollere “Delete expired items (e-mail folders only)”, hvis du skal slette udgåede emner under AutoArchive. Du skal vælge “Archive or delete old items”, hvis du vil slette gamle emner sammen med udgåede emner. Archive.pst vises i mappelisten, hvis du vælger “Show archive folder in folder list” afkrydsningsfeltet.

Under standardmappeindstillinger til arkivering skal du angive placeringen for at flytte gamle elementer og også indstille den alder, du vil arkivere. Når du har foretaget disse ændringer, skal du klikke på OK for at afslutte indstillingerne.

Fastsætte #2- Ændre ArchiveIgnoreLastModifiedTime værdi i registreringsdatabasen: -

AutoArchive arkiverer ikke varen, når ændrede datoændringer skyldes afspilning, videresendelse og import. Derfor skal du modificere modtagne data på registreringsdatabasen. Det anbefales at sikkerhedskopiere Windows-registreringsdatabasen, før det ændres. Og gør så som følger-

• Gå til Kør vindue og skriv regedit for at åbne Windows-registreringsdatabasen.
  • Find derefter og klik på følgende undernøgle i registreringsdatabasen for at redigere

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\14.0\Outlook\Preferences (Outlook 2010)

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\15.0\Outlook\Preferences (Outlook 2013)

• Gå til Edit menu, find Ny og klik DWORD Value
  • Skriv derefter ArchiveIgnoreLastModifiedTime, og hit ENTER knap
  • Højreklik på ArchiveIgnoreLastModifiedTime og tryk på Modify mulighed.
  • I feltet Værdidata skal du skrive 1 og derefter trykke på OK
  • Tæt Registry Editor og genstart Outlook

Kontroller nu, om AutoArchive-funktionen fungerer korrekt eller ej.

Fastsætte #3- Brug Remo Repair Outlook værktøj

Hvis du ikke er i stand til at løse problemet ved at bruge ovenstående metoder, er måske din Outlook PST-fil korrupt eller alvorligt beskadiget. Under sådanne omstændigheder skal du bruge kraftfulde reparationsværktøjer som Remo Repair.

Remo Repair er en utrolig applikation, som hjælper dig med at fjerne ethvert problem, der er forbundet med din Outlook-datafil (PST) på meget kort tid. Ud over dette hjælper værktøjet med at gendanne alle slettede Outlook-attributter som e-mails, kontakter, kalenderposter, noter, tidsskrifter osv. Mens du reparerer din PST-fil.