Computer vil ikke åbne dokument i Microsoft Word

Microsoft Word er et af de populære desktop nytte ofte bruges til at skrive vigtige tekstdokumenter, artikler, speciale, synopsis, forskning detaljer og så videre. Dette program bruges i antallet af steder såsom skoler, virksomheder, kontor, hospitaler, jernbaner og i hjemmet. Det giver brugere med en række avancerede funktioner såsom formatering, indsætte klip kunst, borde, symboler, billeder, etc, hvilket gør det meget interaktivt og attraktivt. Men i lighed med alle andre dokumenter applikationsbrugere ofte komme på tværs af en lang række fejlmeddelelser, mens du åbner deres Word-dokumenter. Disse fejl opstår på grund af logiske årsager, såsom forkert system opsigelse, anvendelse funktionsfejl, lagringsmedier fiasko, strømsvigt ol I tilfælde, hvis du er en bruger med denne form for problem, så her er nogle nyttige ting, hvorigennem du kan åbne Word-dokumentet.

Løsning 1: Brug den indbyggede "Åbn og reparer" software

Microsoft Word ansøgning giver en indbygget option kaldet "Åbn og reparer", som giver brugerne mulighed for at fastsætte og åbne deres korrupte Word-dokument. Proceduren for at bruge denne funktion er som følger, Open Microsoft Word-applikationer -> Klik på "Åbn" -> vælg den korrupte Word-fil -> og vælg "Åbn og reparer" fra åbne rullemenuen. Denne indstilling reparerer beskadigede / korrupte Word-dokument og åbner filen.

Ulempe: Men denne funktion er ikke altid 100% vellykket dvs Åbn og reparer funktion virker ikke på stærkt korrupte Word-dokument.

Løsning 2: Gem Word-fil i et andet format

Gør brug af denne metode, hvis du ikke er i stand til at åbne din Word-fil ved hjælp af første metode, vil denne teknik inddrive Word-dokument så meget som muligt. Bare gemme din Word-fil i Html, .txt eller .htm format, hvorefter åbner dit Word-dokument ved hjælp af "Browser" eller "Notesblok", hvorfra du kan gendanne indholdet fra Word-dokumentet.

ulempe: Den største og eneste ulempe med denne teknik er, at du mister hele Word-dokument formatering såsom typografi, skriftstørrelse, formatering, kugler, tal, indrykning mv

Løsning 3: Reparation og åbne Word-dokument ved hjælp af tredjeparts software

Selv efter at have fulgt de ovennævnte procedurer, hvis du stadig ikke kan åbne dit Word-dokument, så er det stærkt anbefales at bruge Remo Repair software til at reparere og åbne din MS Word-fil. Remo Reparer Word er en af ​​de bedste og mest anvendte reparation værktøj til at fastsætte alvorligt korrupte / beskadigede Microsoft-filer, den største fordel ved at bruge denne ansøgning er, at Remo ikke rette eller ændre noget af indholdet i det oprindelige Word-fil under reparation proces.