Er der en måde at fejlsøge RAR adgangskode?

RAR eller Roshal Archive er en fil kompression teknik, der hjælper brugerne til at komprimere deres vigtige filer som musik, film, spil, programmer, fotografier etc. De fleste af de Windows-brugere anvender denne fil kompression teknik til at tildele password beskyttelse til deres fortrolige dokumenter. Men mange gange folk glemmer adgangskoden, som de har tildelt deres RAR fil og senere på udkig efter en måde at debugge RAR adgangskode. Hvis du er en af ​​dem, så stop spilde mere tid på dette, fordi uden gyldig adgangskode, vil du ikke kunne få adgang til eller ændre RAR arkiv. Hvis det var muligt, så kryptering ordning vil være fuldstændig værdiløs.