QuickTime-fejl 2048 opstår, når du forsøger at afspille en korrupt MOV-videofil. Men man kan nemt rette fejlen 2048 i QuickTime videofiler ved at bruge Gratis Remo Repair MOV tool. Få den gratis software nu, og start med at fastsætte din korrupte Quicktime-fil med få klik. Prøv nu!!!

Hvordan repareres fejl 2048 QuickTime MOV

Fejl:

QuickTime Error 2048 kunne ikke åbne filen, fordi det ikke er en fil, som QuickTime forstår

Årsager:

Generelt, fejl 2048 kunne ikke åbne filen QuickTime forstår eller fejl 2048 kunne ikke åbne filen, fordi det ikke er en fil, som QuickTime forstår vises, når du spiller MOV video på grund af flere grunde som,

• Virusinfektion på MOV-filen
  • Filsystem eller firmware på enheden, hvor MOV-filen er gemt, er korrupt eller defekt
  • Korruption i MOV-filoverskrift
  • Utilgængelighed / ukorrekt kodek bruges til at afspille MOV video
  • Fejlfinding af installation af QuickTime-afspiller
  • Forkert hent / gendannelse af MOV videofiler
  • Afbrydelser under konvertering af MOV-fil
  • Fejlmeddelelse eller afbrydelser under overførsel af MOV-fil
  • Korrupte MOV videofiler mv.

Opløsning:

Hvordan Reparere Fejl 2048 QuickTime MOV fil?

Trin 1: Kør en antivirus scan på din computer, hvor du forsøger at afspille MOV-fil.

Trin 2: Installer den nyeste version af de nødvendige drivere på dit system. Prøv også at installere den nyeste QuickTime-afspiller. Hvis du forsøger at afspille MOV-filen på din smartphone, skal du opdatere applikationerne på den for at rette QuickTime-fejl 2048.

Trin 3: Konverter MOV-filen vha. VLC Media Player

Prøv disse trin på en kopi af din MOV-fil, der viser fejl 2048.

• Åbn VLC afspiller, vælg Media og klik på Convert/Save knap
  • Gå til Open Media, Add MOV filen og klik på Convert or Save
  • I Settings vindue, vælg Convert valg og angiv destinationens filnavn og placering. Endelig ramte Start knap

Men selv efter at du har forsøgt over Løsnings, hvis du stadig sidder fast med den samme fejl, kan 2048 ikke åbne fil fejlmeddelelsen, så synes det, at MOV-filen er beskadiget. Og det anbefales stærkt at bruge et kraftfuldt tredjeparts reparationsprogram til genoprette korrupte QuickTime filer der udviser 2048 fejl.

Brug Remo MOV Repair Software Tool til Reparer beskadiget MOV fil:

Remo Repair er specielt designet til at reparere fejl 2048 fra QuickTime MOV-filer; værktøjet understøtter til reparér beskadiget MP4 og MOV videofilformater på meget kort tid. Derudover er softwaren kompatibel med at køre på både Windows og Mac OS for at rette MOV-fil. Desuden er værktøjet tilgængeligt for gratis hent, hvor du kan fuldføre reparationsprocessen og kontrollere effektiviteten af værktøjet før køb.