Finde og rette Microsoft Outlook Fejl

At være en Microsoft Outlook bruger har mange fordele, da Outlook er blandt de ansete og berømte e-mail-klient, der anvendes af milliarder af brugere over hele verden. Men ville du som en Outlook bruger er stødt på forskellige fejlmeddelelser under åbning (eller) forsøger at sende / modtage e-mails. Disse fejlmeddelelser ikke give dig adgang til alle dine vigtige e-mails eller andre Outlook attributter. Mange gange disse fejlmeddelelser angiver Outlook datafil (PST) korruption.

Outlook Fejl:

• Outlook Fejl 0x800ccc0f
  • Outlook Fejl 0x80040600
  • Outlook Fejl 0x800ccc0e
  • Outlook Fejl 0x800ccc0b ,osv.

Så lad os nu få at vide, hvad disse fejl faktisk er, og måder til at fjerne dem

Outlook Fejl 0x800ccc0f:

Denne fejl er ofte stødt på, mens du sender / modtager e-mails fra Microsoft Exchange Server og denne fejl dukker op, når du bruger ældre versioner af Outlook applikationer såsom Outlook 2003, 2002 og Outlook 2000. Fejl 0x800ccc0f kaldes også som "Time Out Fejl"

Repairing Outlook Error 0x800ccc0f is not a difficult task, if this error occurs due to connection failure. Then it is suggested to resend the email after re-connection (OR) if this error is a result of PST file corruption, then you need to use Remo Reparation Outlook værktøj til at fjerne fejl 0x800ccc0f.

Outlook Fejl 0x80040600:

Microsoft Outlook fejl 0x80040600 er et problem relateret, mens du læser, modtagelse eller afsendelse af e-mails. Det første, du skal gøre efter kommer på tværs af sådan fejlmeddelelse er at genstarte Outlook, og hvis genstart Outlook ikke hjælpe dig i fastsættelsen af problemet. Brug derefter MS Outlooks "Reparer Indbakke" for at reparere din Outlook PST-fil, er procedure at bruge dette værktøj nedenfor.

Gå til "Start" menuen -> derefter "Kør" -> Åbn Scanpst.exe ved at skrive stien til værktøjet dvs drev navn: \ Programmer \ Fælles filer \ System \ Mapi \ Locale ID \ scanpst.exe og klik OK - > En meddelelsesboks popper op -> Indtast PST filnavnet og stien til filen, og klik på "Start" knappen

Alligevel indbakke reparation værktøj tager lang tid at reparere PST-fil og er ikke altid en succes. Værktøjet heller ikke fastsætte alvorligt korrupte PST-fil. Så hvis dette middel ikke virker, så er det stærkt anbefales at bruge Remo reparation software til at reparere Outlook fejl 0x80040600.

Outlook Fejl 0x800CCC0E:

Fejl 0x800CCC0E normalt opstår, hvis der er nogen konflikt mellem din Microsoft Outlook-program og SMTP (Simple Mail Transfer Protocol). Fejlen meddelelse ser noget som dette, "SMTP, Port: 25, Sikker (SSL): Nej, Socket Error: 10051, Fejlnummer:. 0x800CCC0E" Fejlen tyder på, at MS Outlook ikke er i stand til at foretage korrekt forbindelse med SMTP-server. Heldigvis er der en teknik til at reparere Outlook Error 0x800CCC0E bare følge nedenstående procedure.

Start Microsoft Outlook -> Gå til "Funktioner" ---> Konti -> Egenskaber -> Servere -> Tick på muligheden "Min server kræver godkendelse" -> Indtast din e-id og adgangskode, som du har indtastet, mens oprette din e-mail-konto -> Endelig skal du klikke på "Anvend" og derefter på knappen "Accepter"

Outlook fejl 0x800CCC0B:

Outlook fejl 0x800CCC0B er en anden almindelig fejl opstod mens adgang til Outlook-profil, fejlmeddelelsen ser noget som dette "0x800CCC0B BUSY Server eller mail drop er optaget". Der er primært tre grunde på grund af som du får denne fejlmeddelelse, såsom Mail server ikke er tilgængelig eller Ned, Personal Firewall og Forkert Outlook-datafil. De første to grunde kan overcomed ved manuelt at kontrollere-server og Firewall-indstillinger. Men, i tilfælde Outlook datafil korruption er årsagen til Outlook 0x800CCC0B fejl, så kan du gøre brug af Remo Repair værktøj til at løse problemet.