Er Remo Reparation Støtte Reparation af Word-fil på Mac?

Nej !!! I øjeblikket kan du ikke bruge / køre Remo Reparation Word-software på computere, der kører på Macintosh-operativsystem; , hvis du har nogen korrupte / beskadigede dokumentfiler på din Mac OS X-computere, så anbefales det dog at overføre de korrupte filer til en sund Windows-computer til at udføre reparation proces.

Bemærk: I øjeblikket Remo Reparation produkter såsom Remo Reparation MOV, Remo Reparation AVI og Remo Reparation PSD er kompatible til at køre på alle versioner af Mac-operativsystemer.