Remo Reparation Hjælp

Gør Remo Reparation understøtter Windows 8 ?

Svaret på dit ovennævnte spørgsmål er JA !!!!! Remo Reparation software er absolut kompatibel til at køre på Windows 8 baserede desktop og laptop computer.

Remo Reparation er en vidunderlig software, som gør det muligt at løse mange filtyper såsom video (MOV, MP4, AVI, DivX, XviD), PowerPoint-fil, Word-dokumenter, Outlook PST / OST fil, Photoshop-fil, komprimeret (RAR, ZIP) og database (DBX) filer på Windows 8 styresystem. Ud over dette, værktøjet nemt løser korruption til disse filer som følge af Win 8 OS operationer som geninstallation, op graduering, format, installation etc. Endvidere bortset fra Windows 8, værktøjet kører også om andre vigtige Windows-operativsystemer som Windows 7 / Vista og XP.

Remo Reparation giver mange enestående fordele på Windows 8, som du ikke finder på andre reparation hjælpeprogrammer som option for at få vist den reparerede fil, før du gemmer, gratis demo version af værktøjet til at kontrollere sine evner inden køb, 24/7 gratis teknisk assistance fra Remo teknisk support ledere, fylder så få som kun 50MB din Windows 8 plads på harddisken til installation og så videre.