Hvad er 0x800CCC90 Fejl i Outlook 2010?

Microsoft Outlook er en meget vigtig anvendelse bruges til at udveksle e-mails i både kontorer og personlige liv. Men hvis der er noget problem, når du forsøger at sende eller modtage e-mails ved hjælp af MS Outlook, så du kan få fejl nummer 0x800CCC90. Efter en sådan fejlmeddelelse, selvom du kan sende e-mails, men du kan ikke modtage dem, fejlen anmeldelsen ser noget som dette.

"Der var problemer med at logge ind på din mailserver. Din adgangskode blev afvist. Konto: 'pop3.toucansurf.com «, Server:' pop3.toucansurf.com«, Protokol: POP3, Server Svar: »-ERR Logon mislykkedes." Port: 110, Sikker (SSL): Nej, Serverfejl: 0x800CCC90, fejlnummer: 0x800CCC92 ".

Fejl nummer 0x800CCC90 angiver Client reaktion ugyldig og kan forekomme på grund af flere årsager, her er den mest almindelige årsag og nogle løsning, hvorigennem du kan fjerne denne fejlmeddelelse.

Arsager:

De væsentligste årsager grundet som denne fejlmeddelelse popper op, skyldes at indtaste Kontonavn (eller) Password forkert. For at løse dette problem skal du følge nedenstående trin:

Trin 1: Lancere Outlook Express

Trin 2: Klik på "Funktioner" - fanen> da, "Mail" -> "Konti"

Trin 3: Vælg tilsvarende konto og klik på knappen "Properties"

Trin 4: Næste, klik på "Servere" Tab

• 4a. under afsnittet hedder "Server til indgående post" sørge for, at kontobrugernavn er blevet indtastet i tekstfeltet som hedder "Account Name:" med små bogstaver.
  • 4b. sørg for, at det korrekte password er indtastet i feltet "Password:" med små bogstaver. Og også sikre, at "Husk adgangskode" boksen er afkrydset
  • 4c. Endelig skal du sørge for, at følgende to kasser ikke er valgt: "Log på med godkendelse af sikker adgangskode" og "Min server kræver godkendelse"

Trin 5: Klik på "Apply" knappen og derefter på "OK"

Denne manual metode vil fjerne Outlook Error 0x800CCC90 nemt, men undertiden fejl 0x800CCC90 opstår på grund af Outlook-datafil (PST) korruption eller skader. I sådanne tilfælde anbefales det at bruge Remo Repair software til at løse problemet.

Remo Reparation Outlook er pakket med mange avancerede og fremragende funktioner som vil hjælpe dig med at løse alle fejl i forbindelse med din MS Outlook ansøgning. Softwaren bruger avanceret indbygget algoritme, der automatisk løser Outlook-fejl og hjælper dig med at inddrive PST-fil attributter ligesom e-mails, kalenderposter, kontakter, vedhæftede filer, noter osv Tilføjelse til dette, programmets reparationer PST fil oprettet på alle de nyeste Outlook versioner som Microsoft Outlook 2000, 2003, 2007 og Outlook 2010.