Hvad er Outlook fejl 0x800ccc0f?

Microsoft Outlook er en pålidelig program, der hovedsageligt bruges til kommunikation formål. Dog ligner enhver anden desktop program, selv Outlook ansøgning har problemer af sine egne; og et sådant fælles problem med Outlook er fejl 0x800ccc0f. Mange brugere oplever denne fejl, mens du prøver at sende / modtage e-mails fra e-mail-server. Denne fejl er ofte stødt specielt, mens du bruger ældre version af Outlook program som Outlook 2003, 2002 og Outlook 2002 efter at have mødt denne fejlmeddelelse, du ikke vil være i stand til at modtage eller sende flere e-mails.

Hvorfor Outlook fejl 0x800ccc0f opstår?

Du normalt støder på denne fejlmeddelelse, mens Outlook ansøgning ikke kan etablere en forbindelse med din e-mail-server. Outlook fejl 0x800ccc0f også kaldet som timeout fejl indikerer generelt, at enten netværkskabel eller modem er blevet afbrudt. I dette tilfælde skal du blot opdatere din Modemdriver. Der er forskellige årsager, der er ansvarlige for at frembringe denne fejlmeddelelse, er det samme blevet anført nedenfor:

• Outlook Express korruption
  • Forkert MS Outlook indstilling konto
  • Mail Server er utilgængelig eller Ned
  • Forældede eller ugyldige drivere
  • PST-fil korruption eller skade
  • Størrelse på e-mails bliver større end SMTP-filstørrelse

Hvordan at fastsætte Outlook fejl 0x800ccc0f?

Fastsættelse Outlook fejl 0x800ccc0f er ikke meget vanskeligt. Hvis denne fejl kommer som et resultat af forbindelsen faldt mellem serveren og Outlook-programmer, så kan du prøve at sende den igen efter fornyet tilslutning. Du kan også bruge Reparationsværktøj til Indbakke (Scanpst.exe), som er indbygget værktøj, ved MS Outlook ansøgning om fastsættelse af mindre problemer af PST-filer. Men hvis det indbyggede værktøj undlader at fastsætte Outlook fejl 0x800ccc0f så er det bedre at gå til tredje part ansøgningen, såsom Remo Reparation.

Remo Reparation Outlook software er specielt udviklet til at håndtere brugerforespørgsler som hvordan at fastsætte Outlook fejl 0x800ccc0f. Denne reparation værktøj løse alle typer af PST-fil fejl og gøre PST fil data tilgængelige for brugeren.