Hvordan Fastsætte Lyd Forsinkelse i VLC?

Det er ikke en behagelig oplevelse, når du ser en video, og lyden synkroniseres ikke med videoen. Når lyden ikke synkroniseres med videoen, dvs. den afspilles fremad eller langsommere end videoen, er det ikke muligt at se videoen. Hvis du tænker på, om der er en måde at løse dette problem på, er du på det rigtige sted.

Du behøver ikke at tænke meget for at løse dette problem. Din VLC medieafspiller er nok til at løse problemet. Ja, det er så simpelt som det. Du kan justere lydsynkronisering i VLC medieafspiller. Vi fortæller dig hvordan –

Følg trinene nedenfor for at justere lydsynkronisering i VLC:

Gå til VLC Media Player og start afspilning af videofilen, der har lydsynkroniseringsproblem

I Windows –

• Trykke K på dit tastatur, hvis din lyd er lidt foran videoen
  • Trykke J på dit tastatur, hvis din lyd er lidt langsommere end videoen

I Mac –

Brug G tasten, hvis lyden ligger bag videoen

Brug F nøgle hvis lyden er foran videoen

Dette vil fremskynde eller sænke lyden med 50 millisekunder. I tilfælde af at du trykker på de tilsvarende taster flere gange, så øges antallet af millisekunder. Tryk på tasterne, indtil du får en perfekt forsinkelse. Du kan se, hvor mange millisekunder du har flyttet videoen øverst til højre på skærmen.

Nogle gange er lydforsinkelse resultatet af video korruption. I sådanne tilfælde skal du bruge Remo Video Repair Tool til at løse problemer med lydvideosynkronisering. Du kan også bruge denne applikation til reparere beskadiget AVI header, beskadiget MOV-fil, brudte video, videoindeksproblemer og andre videofil relaterede problemer.