Afsendelse af en Forsinket E-Mail i Outlook

Når din email er konfigureret i MS Outlook, er der en nem måde at forsinke levering af en e-mail til en bestemt tid og dato, når du har klikket på Send-knap. Du kan stadig skrive e-mail-beskeden på en søndag aften, men ikke have sendt den til mandag morgen kl. 7.00 A.M.

Lær, hvordan du forsinker at sende en e-mail i Outlook 2016/2013/2010

1. Fremgangsmåde for at forsinke levering af en enkelt besked i Outlook

• Skriv den nye besked, indtast emailadressen til modtageren (e) og klik på Options
  • Gå til More Options og klik på Delay Delivery funktion
  • I Delivery Options, klik Do not deliver before afkrydsningsfelt og klik på pil ned for at vælge den ønskede leveringsdato og klokkeslæt
  • Klik på Close knap

Når du har klikket på Send ikonet forbliver emailen i selve Outlook-mappen indtil leveringstidspunktet. Men hvis du senere beslutter at sende en forsinket e-mail i Outlook, så følg nedenstående trin:

• Klik på knappen Outlook mappe i postmappen
  • Åbn den forsinkede email-besked, og klik på Options
  • Under More Options kategori, klik på Delay Delivery
  • I Delivery Options, Fjern markeringen i feltet Do not deliver before
  • Klik Close og slå på Send knap

Bemærk: Når du opsiger Outlook-applikationen, vil det bede dig om at besked siger, at der er usendte e-mail-meddelelser og spørg, om du stadig vil lukke. Bare klik på Ja-ikonet.

2. Tog for at forsinke afsendelsen af alle e-mail-meddelelser i Outlook

Du kan forsinke afsendelse af alle meddelelser i Outlook med et bestemt antal minutter ved hjælp af en regel. For at oprette reglen skal du følge disse trin:

• Klik på knappen File fanen på hovedmenuen Outlook vindue
  • Vælg Manage Rules & Alerts mulighed
  • Nu Rules and Alerts dialogboksen vises. Gå til E-mail Ruletab and hitNew Rule
  • Det Rule Wizard skærme. Gå til Start from a blank rule boks og vælg Apply rule on messages I send valgmulighed, og klik derefter på Next ikon
  • Hvis der er nogen betingelser, du vil anvende, så under Trin 1: Select condition(s) listeboks og klik på Next.
  • I Trin1: Select action(s) liste og klik på defer delivery by a number of minutes boks
  • Under Trin 2: Edit the rule description (click an underlined value) dialogboksen, tryk på a number of link for at definere hvor mange minutter der skal forsinkes afsendelse af alle meddelelser
  • Klik OK ikon og hit Next knap
  • Vælg eventuelle undtagelser, du har brug for for regler, og klik Next
  • Under det Trin 1: Specify a name for this rule  dialogboksen, indtast et navn på reglen
  • Klik Turn on this rule boks og klik på Finish

Alle de ovennævnte trin vil hjælpe dig med at planlægge eller forsinke afsendelse af en email i Outlook. Vær dog forsigtig, når du udfører denne opgave. Ellers kan en enkelt fejl føre til alvorlige problemer og kan skade Outlook PST-filen. I sådanne tilfælde skal du bruge Remo Repair Outlook-programmet til effektivt at rette og gendanne e-mails fra beskadiget Outlook data fil på få klik.