Hvordan man kan rette Outlook Fejl?

Outlook er et program udviklet af Microsoft, som er meget udbredt i hele verden. MS Outlook giver sine brugere med mange udestående og nyttige tjenester som e-mail management, web browser, kalendere, en adressebog, oprette noter etc. Dette program kommer som et selvstændigt program eller er inkluderet i Microsoft Office-pakken. Selv om denne ansøgning har forbedrede sikkerhedsfunktioner undertiden Brugerne finder det meget vanskeligt at få adgang til Outlook ansøgning og komme på tværs af mange fejl. På grund af hvilke elementer fra Outlook bliver slettet og bliver utilgængelige.

For at hjælpe dig med at løse dine Outlook problemer hurtigere, her er mest almindeligt modtaget Outlook fejl og deres løsninger:

• Outlook Send Error: "objekt blev ikke fundet"

Der er primært to grunde på grund af, som du støder på denne fejlmeddelelse, den ene er din Outlook-profil er korrupt, og den anden grund vil være din automatiske SMTP-indstillinger er ikke blevet afhentet korrekt.

Løsninger: For SMTP-indstillinger, manuelt konfigurere udgående; den nemmeste måde at gøre det på er ved at slette din e-mail-konto og tilføje det igen. Hvis du ikke er sikker på SMTP-værdier, skal du kontakte din tjenesteudbyder. For Outlook korruption indstillinger, kan du reparere PST-fil korruption hjælp Scanpst.exe eller med hjælp fra magtfulde PST reparation værktøj som Remo Reparation Outlook.

• Sende / modtag Fejl: "Outlook datafil kan ikke få adgang fejl"

Denne fejlmeddelelse opstår, når dine e-mails bliver gemt i forkert sted (eller) din Outlook-konto er konfigureret forkert (eller) Microsoft Outlook ansøgning har ikke tilladelse til at skrive til datafiler.

Opløsning: Hvis du bruger flere Outlook-konti, så kan være din Outlook datafiler sparer emails i forkerte steder. For at løse dette problem, skal du ændre den mappe placering ved at gå til Kontoindstillinger, og klik på "Change Folder". I Outlook-konfiguration forkert problem, bare oprette en ny Outlook-profil og tilføje eksisterende datafil. Og Outlook tilladelse problem bare logge ind på din konto som administrator og lave de nødvendige ændringer.

• Sender Fejl: "Ingen af de godkendelsesmetoder, der understøttes af denne klient, understøttes af din server"

Hovedårsagen til dig at støde på denne fejlmeddelelse er, hvis din udgående post server indstillinger er forkerte.

Opløsning: For at fjerne denne fejlmeddelelse, redigere dine kontoindstillinger og tjek markere indstillingen "Log på indgående server, før du sender post". (Gå til menuen Filer i Outlook -> Kontoindstillinger -> dobbeltklik på din e-mail-konto -> Flere indstillinger -> Outlook Server -> fluebenet indstillingen "Serveren til udgående post (SMTP) kræver godkendelse" og derefter markere indstillingen "Log på indgående server, før du sender post")

• Outlook Fejlkode: "Outlook kan ikke oprette forbindelse til proxyserveren”

Grunden til dette fejlmeddelelse er Windows rod forældet certifikat og beslutningen er at kigge efter opdateringer til Rodcertifikater, markere disse opdateringer og installere dem.

• Opgave Fejl 0x8004210A - "Handlingen timeout mens de venter på et svar fra den modtagende server"

Denne fejlmeddelelse udløst på grund af tre grunde:

• Din forbindelse til mailserveren er langsom
  • Hvis du sender eller modtager store vedhæftede filer
  • Outlook Send og modtag job bliver blokeret af en firewall