Trins Til at Afspille AVI filer på Windows 10

Som standard medieafspiller i Windows OS inklusive Windows 10 har Windows Media Player indbygget support til afspilning af AVI-filer. Men der er nogle problemer, når du vil afspille .avi i WMP efter opgradering til Windows 10, right? Mange brugere kan lide dig, at undertiden vil WMP ikke afspille AVI-videoer overhovedet, eller det afspiller kun lyden uden video og omvendt. Nu behøver du ikke bekymre dig! Denne vejledning vil guide dig til at rette op Windows 10 afspiller ikke AVI Problem og hjælpe dig med at spille AVI-filer på Windows 10 uden problemer.

Hvorfor Windows Media Player ikke afspiller AVI-filer?

Der er to almindelige grunde til, at AVI-filer ikke afspilles i Windows Media Player efter opdatering af operativsystemet til Windows 10:

Codec problem: WMP undlader at afspille AVI video ligger i .avi video codec problem. Hvis din computer mangler den codec, der kræves for at afspille AVI, kan Windows Media Player ikke afspille AVI-problem opstår.

AVI-fil beskadiget: Hvis AVI-filen er beskadiget eller beskadiget ved en uheld eller virusinfektion, kan Windows Media Player muligvis ikke afspille videoen.

Bortset fra ovenstående faktorer kan der være mange grunde til at installere medieafspiller til Windows-opdateringer, der kan medføre, at AVI-filen ikke afspilles på Windows 10. Lad os se, hvordan du afspiller AVI-video på Windows 10.

Nemme Trins at afspille AVI-filer på Windows 10

1. Aktivér AVI-format i Windows Media Player:

• Start WMP og tryk på ALT for at få vist menulinjen
  • Unter Tools menuvalg Options
  • Klik på File Type ikon i Options vindue
  • Kontroller formatet (AVI) for at afspille med Windows Media Player
  • Klik OK knappen

2. Opgrader WMP til den nyeste version:

• Start WMP
  • Klik ALT fanebladet eller få direkte adgang til menulinjen
  • Gå til Help, klik derefter på Check for Updates og følg instruktionerne på skærmen

3. Hent og installer codec pakker til Windows Media Player

Hvis Windows 10 stadig ikke kan afspille AVI-filer, skal du reparere .avi-filen ved hjælp af Remo Repair AVI-værktøjet. Det løser sikkert alle problemer i AVI-filen og genererer en ny, sund video, der kan afspilles på enhver medieafspiller. Download den gratis demo-version af softwaren og vis den del af den reparerede video, før du køber den licenserede version.