Remo Reparere Hjælp

Sådan fastsætte Ødelagt filer på ekstern harddisk?

Brug af ekstern harddisk til backup vigtige edb-data er meget almindeligt i disse dage. Disse enheder giver brugerne mulighed for at lagre store mængder vigtige filer som dokumenter (PSD, PPT, DOC), video (MOV, MP4, AVI, XviD, DivX), komprimerede filer (ZIP, RAR) og mange andre. Folk oftere end ikke bruge eksterne drev, fordi det giver brugerne funktioner såsom lille størrelse, bærbar, pålidelig, stort lagerkapacitet mv Men nogle gange er du støder på problemer fra disse eksterne harddiske som fil korruption og skader.

Der er flere grunde på grund af hvilke filer fra ekstern harddisk går korrupt, nogle af de vigtigste årsager omfatter virusinfektion på eksternt drev, ved hjælp af den samme eksterne harddisk på flere operativsystemer platforme som Windows, Mac osv, ekstern harddisk hardware fejl, afbrydelser mens du flytter filer fra ekstern harddisk til computeren, forkert fil opsving fra ekstern harddisk og mange andre.

Måde at reparere beskadigede filer på bærbar harddisk:

• Fastsættelse beskadigede filer på ekstern drev ved hjælp Remo Repair software er meget let alt du skal gøre er at tilslutte den eksterne drev til en sund Windows / Mac computer.
  • Og når drevet er opdaget run Remo Repair software programmet registrerer automatisk den tilsluttede eksterne harddisk. Så du kan vælge de beskadigede filer og reparere dem med succes.
  • Tilføjelse til dette værktøjet har kapacitet til at reparere beskadigede filer på forskellige typer af ekstern lagringsenhed, såsom Pen-drev, tommelfinger drev, iPods, MP4-afspillere, bærbare harddiske og mange andre.

Bemærk: Det er dog altid anbefales ikke at gemme den reparerede fil tilbage på samme eksterne harddisk.