Sådan Kombiner del RAR filer?

RAR filer bruges ofte kompression værktøj, der giver brugervenlige funktioner til at arbejde med. Det har evnen til flere filtyper, og kan opdele de større filer selv. Nogle gange er det risiko dividere større filer For eksempel: Hvis vi har delt større filer i 4 dele, og nogen forsvinder. For at overvinde sådanne spørgsmål på kortere tid, gøre brug af potente værktøj kaldet Remo Repair RAR.

Generelle scenarier for RAR fil korruption

• Fejl, der opstår under downloading / upload RAR filer
  • Virusangreb
  • Tilstedeværelse af dårlige sektorer på harddisken
  • Software Fejl

Væsentlige elementer i Remo Repair RAR

• Kun 4 enkle trin til at kombinere en del RAR filer
  • Reparationer alle beskadigede, ødelagte, brudte RAR filer effektivt
  • Vil blive givet 24 * 7 Teknisk bistand til at løse under installationen, RAR fil del kombinere
  • Demo version er tilgængelig for brugerne at kontrollere tilstrækkeligheden på forhånd, før du køber

Væsentlig Tips:

• Bevar strøm backup, når du henter RAR filer for at undgå uventede scenarier som strømsvigt, pludselig systemet lukkes ned
  • Gør brug af pålidelige download manager, mens du henter store RAR filer fra internettet
  • Må ikke udnytte upålidelige applikationer, mens adgang RAR filer

Sådan bruger Remo Reparere RAR?

• Hent og installere softwaren på din Windows-pc. Så køre det og udnytte hovedskærmen for at følge proceduren. Brug nu Gennemse mulighed for at kombinere en del RAR fil. Til at begynde reparationsprocessen klik på Repair knappen
  • Brug af statuslinjen kan du se den reparation proces
  • Når reparationen er afsluttet, vil værktøjet vise alle filer og mapper fra korrupte RAR-fil
  • Med hjælp fra spare option, kan du gemme filerne på den ønskede placering