Fastsætte WinRAR Checksum Dejl

Hvordan man kan løse CRC Fejl i WinRAR?

WinRAR er en af ​​de mest praktiske applikationer til at komprimere og dekomprimere store filer på Windows-computere. I dag, flere og flere mennesker gør brug af WinRAR program til at komprimere deres vigtige filer i RAR format for at spare plads i hukommelsen. Tilføjelse til dette, dataoverførsel via internettet er mulig ved hjælp af WinRAR filer. Ikke desto mindre kan RAR filer skabt af WinRAR format nemt gå korrupt efter download eller upload-processen og en fælles fejl du ofte høre og modtage samtidig udtrække indholdet af en WinRAR fil er CRC.

Cykliske redundanskontrol blot kendt som CRC er en fejl afsløring algoritme, der hjælper WinRAR ansøgning at afgøre, om de data, der sendes og modtages, er de samme. Hvis den cykliske redundanskontrol matcher derefter ekstraktion er let muligt. Men hvis det ikke passer så du får CRC fejl. Normalt denne fejl opstår som følge af ufuldstændig eller ukorrekt transmission af RAR-fil. På dette tidspunkt de fleste af brugerne får forstyrret. Hvis du er en af ​​dem, end ikke nødvendigt at der er flere måder at løse CRC fejl, her er hvordan du kan løse CRC fejl ved hjælp WinRAR software:

• Højreklik på din alvorligt korrupte WinRAR fil, klik på "udpakke filer"
  • Sæt kryds på afkrydsningsfeltet "Behold Broken filer" under fanen Diverse
  • Browse for den mappe, hvor du vil gemme de udpakkede filer og klik på "OK" knappen
  • Under ekstraktionen eventuelle CRC fejl popper op, skal blot klikke på "Luk"

Hvis udpakningen er vellykket, vil du være i stand til nemt at bruge disse dekomprimerede filer. Men hvis denne metode mislykkes i at få adgang til indholdet på din WinRAR arkiv, så har du sandsynligvis bruge kraftfulde RAR reparation software til at få adgang til din WinRAR fil.

Hvilken nytte at bruge?

Remo Repair RAR software anses som en af ​​de bedste løsning til at løse CRC fejl i WinRAR fil af mange brancheeksperter. Ansøgningen har evnen til at fastsætte WinRAR fil korruption forårsaget på grund af nogen grund på alle nyeste Windows OS, herunder XP, Vista, 7 og Windows 8. Tilføjelse til dette program kan bruges til nemt at lave password beskyttet, krypteret og store WinRAR arkiv . Desuden let reparationer RAR arkiver oprettet på alle de nyeste versioner af WinRAR versioner herunder WinRAR 2.00, WinRAR 2,90, WinRAR 3.50 WinRAR 3,70, WinRAR 3,80, WinRAR 3.90 og WinRAR 4.00.

Arbejde af software:

• Download og installer Remo Reparation RAR software til din computer. Kør softwaren og følg hovedskærmen procedurer. Brug "Browse" for at vælge den korrupte RAR-fil, som du gerne vil reparere
  • Start reparationsprocessen ved at klikke på "Repair" knappen
  • Værktøjet scanner korrupte WinRAR fil. Overvåg reparation fremskridt via statuslinje
  • Efter scanningen afslutning softwaren viser alle de filer og mapper fra den korrupte RAR fil
  • Klik på "Næste" knappen og gemme den reparerede fil til den ønskede placering ved at bruge "Save" valgmulighed