Hvordan virker mp3-fil bliver ødelagt?

"MPEG-1 Audio Layer-3" er almindeligt kendt som MP3-Filer. Det er et populært komprimeret lydfil-format, som nemt kan afspilles på computeren via media player software som VLC, Microsofts Windows Media Player, samt på iPods og andre håndholdte musikafspillere. Men i lighed med andre video-filformater, MP3-Filer brugerne også står over for en masse problemer, mens du spiller det på medieafspilleren. Den grundlæggende årsag til dette problem er MP3-fil korruption og når MP3 bliver korrupte, så kan du ikke åbne eller afspille den på enhver medieafspiller.

Årsager skyldes som MP3-fil få korrupte:

• Forkert system opsigelse, når MP3-fil var i spiller-funktion slutter med fil korruption.
  • Dårlige sektorer på dit system harddisk vil gør din MP3-fil utilgængelige.
  • Spyware eller malware angreb på MP3-filen header er en anden almindelig årsag til fil korruption.
  • Pludselige strømsvigt under kopiering af MP3-fil fra en anden ekstern enhed til din computer også resulterer i fil korruption.
  • Forkert kompression og ufuldstændig downloading af MP3-fil er de andre grunde til MP3-fil korruption.

Sikkerhedsforanstaltninger foranstaltninger for at undgå MP3-fil korruption:

• Installer opdaterede version af antivirus-program i dit system
  • Tag en sikkerhedskopi af dine vigtige MP3-filer
  • Brug en stærk strømkilde for at undgå pludselige systemet opsigelse
  • Afbryd ikke filen downloading processen i mellem