Kan jeg bruge Remo Reparation på Linux OS?

Nej. I øjeblikket kan du ikke bruge / køre Remo Reparation software på computere, der kører på Linux operativsystem. Hvis du har nogen korrupte / beskadigede filer på din Linux-computere, så er det anbefales dog at overføre de korrupte filer til en sund Windows / Mac-computer til at udføre reparation proces.

Remo Reparation indeholder vidunderlige reparation produkter, som bidrager både Windows- og Mac-brugere til at reparere vigtige filer som dokumenter, videoer, Outlook databaser, komprimerede filer mv Nedenfor er de liste over produkter og deres operativsystem kompatibilitet.

Produkt navn

Brugt til

OS Kompatibilitet

Remo Reparation Word

Reparationer korrupte .doc og .docx filer

Windows

Remo Reparation PowerPoint

Rettelser beskadiget .ppt, .pps og .pptx filer

Windows

Remo Reparation Outlook PST

Reparationer korrupte .pst og .ost filer

Windows

Remo Reparation ZIP

Reparationer korrupte .zip og .zipx filer

Windows

Remo Reparation RAR

Befaler beskadiget .rar filer

Windows

Remo Reparation MOV

Reparationer korrupte .mov, og .mp4 video filer

Windows / Mac

Remo Reparation AVI

Rettelser brudt .avi, .divx og .xvid video filer

Windows / Mac

Remo Reparation PSD

Reparationer korrupte .psd og .pdd Photoshop filer

Windows / Mac

Remo Reparation Outlook Express

Reparationer Outlook databasen .dbx fil

Windows