Remo Reparation Hjælp

Kan jeg løse en Opdel ZIP-fil???

Ja !!! Du kan rette et opdelt ZIP-fil ved hjælp af Remo Reparation ZIP software. Dette er muligt, fordi alle interne data og strukturer i et opdelt ZIP-filer er identiske med de inkluderede ZIP-filer. Kun forskellen ligger i deres filnavne som de opdelte ZIP-filer vil have mysplit.z01, mysplit.z02, mysplit.z03 osv navne, mens spanned ZIP-fil vil have mysplit.zip navn.

Derfor kan Remo Reparation ZIP-software nemt lave opdelt ZIP-filer. Tilføjelse til dette, værktøjet også reparationer krypteret, password-beskyttede, store størrelse ZIP-filer på alle version af Windows-operativsystemet. Følg nedenstående procedure til at fastsætte din opdelt ZIP-fil ved hjælp Remo reparation software:

• 1. Hent og installer Remo Reparation
  • 2. Start softwaren
  • 3. Klik på "Gennemse" for at vælge den mappe, hvor opdelt ZIP-filer er til stede
  • 4. Hvorefter, klik på "Reparation" knappen
  • 5. Når reparationen bliver afsluttet, viser indholdet af den reparerede ZIP-fil værktøjet
  • 6. Til sidst gem den reparerede ZIP arkiv til den ønskede destination placering