Kan jeg reparere PST Fil Selv hvis jeg må ikke kender sin placering?

Ja !!! Bestemt, den software, givet dig en mulighed navngivet som "Find PST File", ved hjælp af denne indstilling kan du blot søge alle pst-filer til stede i et valgte drev. Og fra PST-fil listen kan du vælge den ene, som du vil reparere og fortsætte med filen fastsættelse proces.

Følg disse trin for at finde og reparere korrupte PST-fil:

• Hent Remo Repair Outlook software
  • Køre softwaren og fra hovedskærmen vælge “Find PST File” mulighed for at søge i PST-fil
  • Fra det næste skærmbillede skal du vælge den mekanisme til at scanne PST-fil "Quick Scan" eller "Deep Scan " og klik på "Repair" knap.
  • Inden for få minutters reparationen bliver afsluttet, og du vil være i stand til at se de reparerede Outlook e-mails og andre elementer, såsom kontakter, noter, tidsskrifter, opgaver, opgaveliste osv