Reparation RAR Fil Uventet Ende af Arkiv

Hvordan repareres uventet slutning af arkiv RAR fejl?

Leder du efter en måde at let løse uventet slutning på arkiveringsfejl? Hvis svaret er ja så er det ikke nødvendigt at få spændt. Læs denne artikel for at kende en nem og mulig måde at løse fejlen på.

Fejl:

Uventet slutning af Archive RAR

Symptomer:

Du kan modtage uventet slutning af arkivet fejl meddelelse, når du forsøger at udtrække indholdet af din RAR-fil.

Arsag:

Det uventet slutning af arkivet RAR fejl vises, hvis dit RAR-arkiv er beskadiget.

Løsning:

Hvordan løses uventet slutning af arkiv RAR fejl?

Følg nedenstående tog til reparation uventet slutning af arkivet fejl.

Trin 1: Start WinRAR programmet, klik på File menu, vælg Open archive, og åbn dit korrupte RAR arkiv.

Trin 2: Højreklik på den åbne RAR-fil og klik på Repair archive knap.

Trin 3: Nævne Folder to put the repaired archive og aktiver Treat the corrupt archive as RAR mulighed. Klik på OK.

Trin 4: Efter færdiggørelsen af reparationsprocessen skal du klikke på Close.

Denne metode undlader at reparere dit RAR-arkiv, hvis det er alvorligt beskadiget.

Hvis dit RAR-arkiv er alvorligt beskadiget, så undlader WinRAR at reparere det, så skal du downloade et kraftfuldt RAR-reparationsprogram som f.eks. Remo Repair RAR at reparere uventet slutning af arkivfejl.