Remo Herstel Hulp

Outlook 2003 PST beperking op grootte

Microsoft Outlook is een van die beste manier om te stuur en e-pos te ontvang en dit die beste vrylating was Outlook 2003. Outlook 2003 gewild onder die gebruikers as gevolg van sy gebruikers vriendelike kenmerke en gemak bedrywighede. Die een wat die meeste belangrike voordeel van Outlook 2003 is dit red gebruikers inligting, soos kontakte, kalender, notas en ander Outlook data in PST lêer formaat. Aangesien hierdie Outlook 2003 hoef net een PST lêer om die hele data stoor die beperking op grootte van Outlook 2003 PST kan sy maksimum vlak bereik baie gou. Sodra die PST lêer is groot, kan inligting beskikbaar op dit nie aangevra.

As jy gereeld argief jou ou e-pos / data op Outlook 2003 dit gered op aparte PST lêer dus die grootte van Outlook.pst lêer vermindering en selfs verhoog die prestasie. Jy kan met die hand argief e-pos in Outlook 2003. Om hierdie tipe van kwessies op Outlook 2003 effektief op te los, net installeer en loop Remo Repair Outlook.