Outlook 2007 Problemer

Alle var meget eksisterede, da Microsoft introducerede et nyt udseende med Microsoft Outlook 2007-versionen. Men som dage forbi, folk begyndte klager over, at de oplevede mange spørgsmål, mens du bruger eller adgang Outlook attributter. Så her er en liste over alle almindelige problemer, du kan støde på, mens du bruger Microsoft Outlook 2007 ansøgning:

• Outlook går ned, frysning eller ikke reagerer ved start
  • Du modtager tomme beskeder
  • Microsoft Outlook 2007 kan ikke oprette forbindelse til Microsoft Exchange Server
  • RSS Issues
  • Søg Issues
  • Calendar Issues
  • Outlook Stik Issue
  • Administrator Issue

Manuelle metoder til at løse disse problemer:

Du modtager tomme beskeder: Deaktiver Outlook-integration eller e-mail scanning funktion i dit anti-virus eller sikkerhedsprogram. Nogle gange, når du skriver en mail, er maskinskrivning ikke indsætte tegn i selve meddelelsen. Hvis du klikker på kroppen heller ikke. Klik på Til, CC eller emnefeltet og klik derefter på tilbage i selve meddelelsen.

Outlook går ned: Deaktiver tilføjelsesprogrammer. Hvis du har Adobe Acrobat 6 installeret, skal du deaktivere det tilføjelsesprogram først. SnagIt s addin vil også gå ned Outlook. Hvis Outlook går ned, når du forsøger at deaktivere Tilføjelsesprogrammer, skal du redigerer registreringsdatabasen. Gå til HKEY_LOCAL_MACHINE \ Software \ Microsoft \ Office \ Outlook \ Addins og ændre adfærd belastning for Acrobat, SnagIt eller andre ikke-Microsoft add-ins til 0.

Microsoft Outlook 2007 kan ikke oprette forbindelse til Microsoft Exchange 5.5: Den officielle ord er som følger: "Microsoft bestræber sig løbende på at give en ensartet og forudsigelig end-of-life-cycle oplevelse for alle sine produkter. I overensstemmelse med standard Microsoft-politikker livscyklus Exchange 5.5 sluttede forlænget livscyklus support på 10 januar, 2006. Som følge heraf vil Outlook 2007 understøtter ikke Exchange 5.5. Fordi hverken Outlook eller Exchange hold støtter denne kombination vil vi ikke opdage og / eller løse problemer, der dukker op som følge af innovationer i begge produkter. I stedet for at udsætte kunder til mulige alvorlige spørgsmål som tab af data eller hyppig server nedetid vi vælger at forhindre Outlook opretter forbindelse til disse ældre og nu understøttede servere. Vores forskning har vist, at der er en relativt lille sæt af kunder, der ønsker at opgradere deres skriveborde til det nyeste og bedste versioner af Office og køre server teknologi så gammel som Exchange 5.5. Der er helt klart undtagelser, men de synes ikke at være normen. "

RSS Spørgsmål: Ved sletning af en RSS-feed på én maskine, mens flere Outlook-klienter kører mod samme butik, har indgang i Account Manager for foderet ikke få fjernet. Hvis du sletter mappen et RSS-feed er fra en maskine, vil mappens sletning roame til alle dine andre kunder. Punktet i Account Manager til dyrefoder vil forblive på alle de andre maskiner, før du genstarter dem. Når du tilføjer RSS-feeds gennem Account Manager det virker ikke. Første gang du tilføjer et RSS-feed via Account Manager vil det ikke få tilføjet korrekt. Når du lukker og genåbne den Account Manager, vil alle efterfølgende feeds få tilføjet korrekt.

Search Spørgsmål: Officielle kommentarer til Outlook 2007 kræver Windows Desktop Search. "Outlook har arbejdet tæt sammen med MS Søg team til at udvikle en version af vores Instant Search funktionalitet, der udnytter den nye Windows Desktop Search 3.0 platform. Disse ændringer har krævet en betydelig investering i at konvertere de underliggende arkitekturer af Outlook ansøgning, og som sådan har indført ændringer i slutbrugerens oplevelse, specielt omkring konfigurering af nye Outlook 2007 ansøgning og behovet for at installere Windows Desktop Search 3.0.

Windows Desktop Search (WDS) 3.0 er en indfødt del af Vista, og er ved at blive sendt separat som et system komponent via Windows Update til Windows XP og Windows Server 2003 brugere. WDS er et system service, som indekserer fil, e-mail og andet indhold for at give hurtige søgninger i løbet indhold og egenskaber. Det er en opgradering til alle tidligere 2.x versioner af Windows Desktop Search kan du i øjeblikket bruger.

Bruge effektiv tredjepart værktøj:

De ovenfor anførte spørgsmål er få mest almindelige problemer, som du støder på, mens du bruger Microsoft Outlook 2007 ansøgning. Men oftere end ikke, er disse problemer forbundet med Outlook-datafil (PST). For at eliminere det problem, du har brug for at løse PST-fil ved hjælp af pålidelig reparation værktøj som Remo Repair Outlook. Klik på Remo Reparation Outlook til at forespørge mere abou denne ansøgning.