Fastsætte Outlook der Ikke Reagerer Fejl

Når du forsøger at sende en e-mail i Microsoft Outlook, fryser programmet, eller du får muligvis fejlen: Outlook reagerer ikke

Typisk vises Outlook-fejlmeddelelsen ikke på grund af en række årsager. Blandt disse er få hovedårsager anført nedenfor-

• Forældet Outlook eller Office-applikation
  • Outlook data fil korruption
  • Konflikter med andre programmer
  • Automatisk download af eksternt indhold i en email
  • Postkasse når sin maksimale opbevaringsgrænse
  • Brugerprofil korruption
  • Fejlfrit / forudinstalleret tilføjelser
  • Problemer med antivirusprogrammer
  • Outlook bruges af et andet program

Da årsagerne er forskellige, er der flere fejlfindingsmetoder til løsning af Outlook, der ikke svarer på fejl. Så følg de nedenfor forklarede rettelser efter hinanden og slippe af med Outlook, der ikke reagerer, når du sender e-mails.

Fastsætte 1: Opdater dit Office-program

Kontroller tilgængeligheden af de seneste opdateringer til dine Office-applikationer. Hent og installer dem.

Fastsætte 2: Problemer med andre programmer

Hvis du ser Outlook ikke reagerer fejl på grund af konflikter mellem Outlook og andre programmer, så Selective Startup eller Clean Boot vil helt sikkert hjælpe dig med at løse problemet.

Kør først Selective startup bruger under trins-

• Gå til Control Panel og vælg System and Security
  • Opt Administrative Tools, derefter System Configuration
  • Skifte til General fane og derefter klikke på Selective startup
  • Deaktiver Load startup items
  • Aktiver Load system services afkrydsningsfelt og Restart

Hvis problemet stadig vedvarer, kan du prøve nedenstående metoder.

• Gå til System Configuration og vælg Services fanen
  • Klik på Disable all og aktiver den første tjeneste, der er angivet
  • Genstart computeren

Kontroller, om den første tjeneste forårsager problemet. Hvis ikke, skal du kontrollere den anden tjeneste og derefter genstarte computeren. Gør dette for resten af tjenester, indtil du finder synderen.

Kontroller nu startup-elementet, der skaber problemet. For at gøre det, følg disse trin-

• I General fanebladet System Configuration, tjek Loaden startup items
  • Følg derefter den samme procedure som nævnt for at finde systemtjenester, der skaber problem

Fastsætte 3: Automatisk hent af eksternt indhold i en e-mail

Hvis du står over for Outlook, der ikke reagerer på problemet på grund af eksternt indhold, skal du bruge følgende metode til at løse dit problem.

• Gå til File fanebladet og vælg Options
  • Skifte til Trust Center og opt Automatic Download
  • Vælg den relevante mulighed ud af disse:

1. Du må ikke hent billeder eller andet indhold automatisk i HTML-e-mail-indstillingen.

2. Advar mig, før du downloader indhold, når du redigerer, videresender eller svarer på e-mail.

Det hjælper med at undgå at downloade eksternt indhold i en e-mail.

Fastsætte 4: Postkasse når maksimal lagergrænse

At løse problemet enten split din større mappe eller opret en archive ved hjælp af en AutoArchive-funktion. For at oprette en ny mappe,

• Gå til Folder fanebladet og tryk på New Folder
  • Indtast et navn i navneboksen
  • Vælg den placering, du vil gemme din nye mappe

Fastsætte 5: Brugerprofil Korruption

Kontroller, om den beskadigede brugerprofil forårsager problemet. For at bekræfte dette skal du oprette en ny brugerprofil og bruge den. Hvis der ikke er noget problem, mens du bruger ny brugerprofil, skal der være et problem med din profil. Så flyt alle dine data fra beskadiget brugerprofil til denne nyoprettede profil.

Fastsætte 6: Defekt Tilføjelsesprogrammer

Der er få tilføjelser, der hænger sammen med Outlook og forårsager, at Outlook ikke reagerer på fejl. Prøv derfor at køre Outlook uden tilføjelser.

Du kan deaktivere tilføjelser ved at åbne Outlook-appen i sikker tilstand ved hjælp af nedenstående metode:

• Åben Run vindue
  • Type Outlook.exe /safe og hit OK
  • Gå nu til File, vælg Options
  • Vælge Add-Ins, derefter COM Add-ins, og Go
  • Fjern markeringen af alle tilføjelser i listen, og klik på OK knap
  • Genstart computeren

Hvis du ikke fik nogen fejl efter at deaktivere tilføjelsesprogrammer er deaktiveret, skal det være tilføjelsesproblem. Og for at finde ud af, hvilken tilføjelse der forårsager problemet, skal du kun aktivere én tilføjelse ad gangen og forsøge at sende en e-mail.

Fastsætte 7: Problemer i Antivirus Software

Hvis du har et forældet antivirus, vil du sandsynligvis få denne fejl. Så Fastsettte det ved at deaktivere al Outlook-integration inden for antivirusprogrammet. Du kan også deaktivere Outlook-tilføjelser i forbindelse med antivirusprogrammer.

Fastsætte 8: Outlook-datafil korruption

Når Outlook-datafilen bliver beskadiget, får du denne form for fejl. At løse Outlook svarer ikke på fejl under afsendelse af e-mail, du skal bruge Indbakke reparationsværktøj og Fastsette den beskadigede Outlook-datafil.

Hvis det mislykkes, skal du bruge Remo Repair Outlook værktøj til Fastsætte de beskadigede Outlook-datafiler. Og her er Trins til Fastsætte korrupte Outlook-filer ved hjælp af Remo Outlook Repair.

Trin 1: Installer og start Remo Repair Outlook app. Vælg den korrupte PST-fil ved hjælp af Open PST File (hvis du kender PST-placering) eller Find PST File (Hvis du ikke kender PST-filens placering) eller Select Outlook Profile (Hvis du har flere Outlook-profiler) mulighed.

Trin 2: Klik på Browse knappen og vælg den nye placering for at gemme repareret PST-fil. Og hit Repair mulighed for at igangsætte reparationsprocessen.

Trin 3: Softwaren giver dig mulighed for Preview indholdet af Fastsettteed PST-fil i en Outlook-stylet grænseflade. Gå igennem det. Indfør så den sunde PST i din Outlook-profil.