Photoshop CS6 nedbrud og fryser

Har din Adobe Photoshop CS6 ansøgning styrtede? Hvis ja, så bare læse denne side, og du vil finde ud af den passende løsning. Ligegyldigt hvor pålidelig din Photoshop CS6 ansøgning er, kan det gå ned når som helst. Det værste, når en CS6 applikationsnedbrud er, vil du miste adgang til hele din PSD-filer oprettet med CS6 program. Det er virkelig frustrerende og hjerteskærende situation, når din CS6 ansøgning bliver styrtede ned, eller hvis Photoshop uventet slutningen af filen stødt. Men gå ikke i panik, da der er løsninger til alle problemer. Lad os nu se, hvad der er årsagerne bag Photoshop CS6 nedbrud?

Vigtigste årsager Adobe Photoshop CS6 nedbrud:

• Upgradation af Adobe Photoshop ansøgning fra en version til en anden er en af de vigtigste årsager til Photoshop CS6 nedbrud
  • Åbning PSD fil oprettet med tidligere versioner på Photoshop CS6 anvendelse fører til nedbrud
  • Geninstallation af operativsystemet fra ældre til nyere version
  • Andre årsager omfatter hardwareinkompatibilitet, driveropdateringer malware-infektion, PSD-fil korruption, anvendelse funktionsfejl, dårlige sektorer og så videre

Faktisk er der ingen særlig grund til CS6 nedbrud, løsningen for disse problemer er ganske enkel. Gem altid dine Photoshop-filer, så det er kompatibelt med alle de nyeste operativsystemer, aldrig åbne PSD fil på inkompatible systemer, brug antivirus software til at slippe af med virus forårsager CS6 nedbrud, undgå at åbne PSD-filer på inkompatible versioner, og som for PSD-fil korruption du skal rette filen ved hjælp af en kraftfuld og pålidelig Photoshop reparation værktøj som Remo Reparation.

Remo Reparation:

Remo Reparation PSD er en meget populær og en velkendt PSD reparation nytte bruges af mange brugere til at reparere og hente indhold fra en korrupt Photoshop-fil. Det er en robust program, som sikrer ingen tilsætning eller ændring af data er lavet til din oprindelige PSD fil under reparationen. Mere til denne, værktøjet understøtter fastsættelse af PSD-filer oprettet på alle versioner af Adobe Photoshop applikationer, herunder 5,5, 6, 7, CS1, CS2, CS3, CS4, CS5 og CS6. Endvidere kan anvendelsen er gratis trail download og kan installeres på både Windows (Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Windows 2003 og Windows 2008.) og Mac (Mac OS Snow Leopard (64-bit), Lion 10.7 (64-bit) og Mountain Lion 10.8 (64-bit)) operativsystemer.