Jeg får "filformat er ikke gyldig" fejl på min Word-fil. Hvordan kan jeg ordne det?

I dag "filformat er ikke gyldig" er blandt de mest almindelige fejl, der opstår ved åbning af en eksisterende (eller) hentede Word-fil. Efter at have mødt sådan fejl meddelelse, vil du ikke være i stand til at få adgang til eller se indholdet af Word-dokumentet fil. Der er tre hovedårsager grund som din Word-fil Viser den ovenfor anførte fejl, årsagerne omfatter

• Deadly Malware (eller) virusinfektion til opbevaring drev, hvor Word filen er gemt
  • Omdøbning udvidelse af din Word-fil fra .doc eller .docx til .mp3, .pdf, .exe etc
  • Forkert system, opsigelse, mens du redigerer eller ændrer Word-fil

Opløsning:

At fastsætte en sådan ikke gyldig Word-fil, Microsoft Office-pakken har en indbygget funktion, der hedder "Åbn og reparer", følg de nedenstående trin for at udnytte denne funktion

• Kør MS Word program, og klik derefter på “File” --> “Open” som du åbner en Word-fil, der normalt
  • Vælg Word-filen, der skal repareres, nu i stedet for blot at klikke på “Open” knappen, skal du klikke på den lille pil ved siden af “Open” knappen og vælg “Open and Repair”

De indbyggede nytte reparerer dit Word-dokument og åbner det for dig; denne teknik virker i tilfælde dit dokument fil har minimal korruption. Så i tilfælde betyder det indbyggede funktion ikke virker så skal du bruge en af ​​de mest brugte ord fil reparation nytte dvs Remo Reparer Word.