Software til Konvertere OST til PST Exchange 2010

“Hej, jeg har MS Exchange 2010 installeret i min pc. Denne fantastiske app hjælper mig i at sende og modtage mine vigtige business-relaterede e-mails. Fra sidste par uger har jeg brugt OST fil, fordi jeg ofte måttet arbejde offline. Den OST fil er ikke så sikkert at bruge, da det er mere tilbøjelige til korruption. Jeg har nu planlagt at konvertere OST til PST om Exchange 2010. Kan nogen fortælle mig, hvad jeg skal gøre for at konvertere OST til PST?”

Er dette dit spørgsmål så godt? Ønsker du at konvertere OST fil til PST? Bare rolig, er dette blevet meget enkel nu. Du har brug for en effektiv converter app. En af de mest betroede konverter værktøjer er Remo OST til PST konverter. Denne fantastiske software har masser af utrolige funktioner og har også højere succesrate sammenlignet med andre værktøjer. Det konverterer OST til PST-fil i en meget kort tid og udfører opgaven på en effektiv måde. Softwaren er yderst pålidelig og desuden er det helt fri for forskellige skadelige elementer, der omfatter mistænkelige programmer og vira. Remo OST til PST konverter er en app, der er udviklet af et team af godt dedikerede udviklere. I kræves tilfælde af bistand vedrørende denne konverterings værktøj, så brugeren nemt kan kontakte på ethvert tidspunkt og få hjælp fra fagfolk. Inden du begynder med de funktioner, lad os diskutere, hvorfor OST fil er beskadiget.

Scenarier OST fil korruption:

  • Header korruption: Header er en vigtig del af OST fil, det sparer vigtige oplysninger såsom oprettelsesdato, størrelse, filtype, alt relateret til denne fil. I tilfælde af headeren er beskadiget, eller det er modificeret, så OST fil vil korrupt.
  • virus Infektion: OST fil bliver stærkt beskadiget, når det er inficeret med skadelige virus. Faktisk virus er den mest katastrofale element, vil det inficere computerfiler og ødelægge dem til i højere grad. Hvis OST fil er inficeret med sådanne vira, vil de korrupte og kan ikke bruges yderligere.
  • Dårlige sektorer: Hvis din computers harddisk har dårlige sektorer og OST fil er gemt på disse dårlige sektorer, så det får korrupt og til sidst vil du ikke kunne få adgang til den. Dårlig sektor er en region af harddisk, som er blevet utilgængelige.

Bortset fra alle disse, der er mange grunde, der forårsager OST fil korruption. Remo OST til PST konverter software, kan dog hjælpe dig med at konvertere OST til PST exchange 2010 trin.

Bemærkelsesværdige træk ved Remo OST til PST konverter:

Remo konvertere OST til PST exchange 2010, som netop læser OST fil og opretter derefter PST-fil, hvorfra alt indhold kan inddrives, sikrer dette originale OST fil til at forblive uændret. Denne robuste værktøj kan installeres på alle større versioner af Windows-operativsystemer, herunder Windows 8, Win XP, Windows 7, Vista, Windows 2008 og Windows 2003. Ved hjælp af dette program, kan brugeren konvertere OST fil oprettet på forskellige versioner af MS Forventninger herunder Outlook 2000, 2003, 2007, 2010, etc. Dette værktøj, bortset fra at konvertere OST til PST, hjælper det at løse i stand til at udvide mappen i OST. Det er en brugervenlig software, som kan anvendes uden hjælp. Demo af denne konverter værktøj er til rådighed, som kan bruges før køb.

 
 

Trin til at konvertere OST til PST Exchange 2010:

Trin 1: Hent Remo OST til PST Converter software og installere det samme på din Windows-computer. Kør programmet. Den vigtigste skærm viser 2 muligheder, "Open OST File” og “Find OST File”. Klik på "Open OST File" mulighed, hvis du kender den nøjagtige placering af OST fil eller Klik på "Find OST File" for at søge efter dit Outlook OST fil.

konvertere OST til PST exchange 2010 - Main Screen

Figur 1: Hovedskærm

Trin 2: Efter dette, skal du bruge knappen Gennemse for at finde den OST fil, der skal konverteres, og klik på næste for at starte processen

konvertere ost til pst om Exchange 2010 - Browse OST File

Figur 2: Gennemse OST fil

Trin 3: Moniter OST til PST coversion proces gennem statuslinje.

ost til pst Exchange 2010 konvertering - Progress Screen

Figur 3: Fremskridt Skærm

Trin 4: Efter afslutningen af OST til PST konvertering proces, viser programmet en bekræftelse som "OST file conversion completed". Omsider gennemse placering til at gemme konverterede OST fil.

konvertere ost til pst på Microsoft Exchange Server 2010 - Select Destination Path

Figur 4: Vælg Destinationssti

 
 
Testimonials