Word kan ikke komplet det spare grundet til et Fil Tilladelse fejl 2013

Fastsætte Word 2013 Fil efter Fil Tilladelse fejl

Har du nogensinde stødt på en situation, hvor du prøver at gemme et Word 2013-dokument, men ikke er i stand til at gøre det? Når du klikker på "Gem", det bringer op "Gem som" i menuen i stedet for at gemme filen, og hvis du forsøger at overskrive den Word-fil, du får en fejl som, "Ord kan ikke fuldføre spare på grund af en fil tilladelsesfejl 2013 ". Og du ofte nødt til at omdøbe filen, hver gang du gemmer dokumentet. Uanset omstændighederne, er det meget frustrerende, hvis du ikke er i stand til at redde en meget vigtig Word 2013-dokument.

MS Word 2013 brugere ofte står ovenfor anførte fejlmeddelelse, mens du opretter eller redigerer deres opdaterede Word-filer. Denne fejl meddelelse normalt opstår i tilfælde af din Word 2013-dokument har problemer såsom korruption eller skade; der er mange grunde grundet som et Word 2013-dokument får korrupt såsom stor filstørrelse, skabelon korruption, makrovirusinfektion, Word-fil overbelastet med borde og billeder, dårlige sektorer, lagringsmedier korruption, anvendelse funktionsfejl eller hardwarefejl etc. Men heldigvis er der måder at overvinde korrupte Word 2013 filer. Bare gå gennem nedenstående sektion og lære om hvordan man kan fjerne den ovennævnte fejlmeddelelse

Der er to måder, som du kan bruge til at fjerne fejlmeddelelsen:

1. Metode: Standsning af indeks Server på en lokal maskine

  • På din Windows-computer, skal du klikke på "Start" og derefter klikke på "Kør".
  • I dialogboksen, skriv "tsadmin.msc", og tryk derefter på "Enter"
  • Hvorefter, klik indeks Server på en Lokal computer. På menuen Handling, klik på "Stop".

2. Metode: Opdatering af indeksserveren cache.

  • Gå til "starte" og derefter på Kør.
  • I feltet Åbn, skriv "tsadmin.msc" og derefter klikke på "OK".
  • Udvid indeksserveren samt udvide Indeks Omfang på Lokal computer.
  • Klik på mappen Egenskaber, i menuen Handling, klik på "Commit ændringer".
  • Endelig i Opdatering cachen dialogboksen, klik på "Ja".

Bemærk: De ovennævnte måder kan anvendes som -et midlertidig løsning på problemet; men det ikke altid løse problemet. For permanent løsning, du har brug for at fastsætte korrupte 2013 dokument fil med en effektiv Word reparationsprogrammet.

Fastsættelse Word 2013-dokument-fil ved hjælp af avanceret tredjepart reparation nytte

Hvis du ikke har fået nogen positive resultater efter at følge de ovennævnte metoder, så som sagt er du nødt til at gøre brug af en effektiv tredjepart Word reparation nytte, såsom Remo Reparation Word til at fastsætte og gemme din korrupte Word 2013-fil. Remo Reparation er en fantastisk DOC reparation hjælpeprogram, der hjælper dig med at reparere korrupte Word-filer og løse eventuelle større fejl i forbindelse med Word 2013-fil korruption. Ved at bruge denne software kan du med held fastsætte Word-filer med både .doc og .docx forlængelse. Det bedste ved at bruge dette værktøj er, at værktøjet udfører en absolut scanning af de korrupte Word-dokumenter og genopretter alle dets indhold uden at ændre sin oprindelige formatering.

 
 

Hvordan du kan bruge Remo til at reparere og gemmer Word 2013-dokument?

Trin 1: Værktøjet bruger avanceret indbygget algoritme til at fastsætte og gemme din korrupte 2013 dokument-fil. Alt du skal gøre er, at downloade prøveversionen af softwaren og installere det på din Windows-skrivebordet / bærbar pc. Efter installationen skal du dobbeltklikke på ikonet genvej og køre programmet. Vælg nu din korrupte Word 2013-fil, der skal repareres, og klik på “Repair” knap.

Word Cannot Complete the Save Due to File Permission Error 2013 - Main Screen

Figur A: Hoved skærm

Trin 2: Programmet begynder at reparere din Word-fil, og du vil være i stand til at få vist det samme efter reparationen.

Fix Word 2013 after File Permission Error - Preview Repaired File

Figur B: Eksempel reparerede fil

Trin 3: Hvis du er tilfreds med resultatet, så kan du købe det komplette produkt online og spar den reparerede dokument til din den ønskede destination placering.

Resolve File Permission Error in Word 2013 - Save Repaired File

Figur C: Gemme reparerede fil

 
 
Testimonials