Hvor kan man købe Remo Reparation?

Læs denne side for at finde ordentlige links fra hvor du kan købe Remo Reparation ansøgning sikkert og forsvarligt. Remo Repair er en ekspert reparation program, der hjælper dig i fastsættelsen filtyper såsom RAR, ZIP, AVI, PSD, MOV, PST, PPT og DOC på både Windows og Mac-operativsystemet i en meget kort tid. Proceduren for at købe software er ligetil, bare gå til www.remorepair.com/da/, hvor du vil finde "Køb nu"-knappen. Ved at klikke på den samme, vil du blive taget til adedicated "køb" side, hvor du vil finde en liste over de enkelte Remo Repair program, som du kan købe. Vælg den version der passer til dit behov, for eksempel hvis du ønsker at lave din korrupte Photoshop-fil og derefter klikke på "Køb nu"-knappen under "Remo Reparation for PSD" og så videre. Efter dette, vil du blive omdirigeret til betalingssiden, hvor du nødt til at fylde de nødvendige oplysninger og købe den fulde version af Remo Reparation.

Alternativ måde…..

Du kan også købe Remo Reparation ansøgning, hvis du har installeret prøveversionen af ​​softwaren. Bare åbne programmet, og klik på "Registrer" muligheden i øverste højre hjørne af ansøgningen. Der er to teknikker til at registrere og købe software, den ene er "Online aktivering (øjeblikkelig)" og den anden er "Offline Activation (via e-mail)". Du kan også gøre brug af disse muligheder for at købe Remo Reparation ansøgning.