Sådan installeres?

Installation af Remo reparation er en simpel procedure. Remo Repair produkter er let at installere og bruge! Bare Hent det fra butikken, og du er kun få klik væk fra din reparerede data.

• Når du har hentet, Run Remo Repair værktøj.
  • Accepter licensaftalen for at fortsætte med installationen.
  • Vælg placering med Setup kan installeres.
  • Du kan endda oprette en ikon på skrivebordet og installer.
  • Efter at setup er færdig med at installere Remo Reparation software, er det klar til at blive lanceret.

Bemærk: Bemærk, før du installerer sørg 50MB diskplads er gratis for installation Remo produkter og login som System Admin.