Hoe Bekijken en / of Verwijderen Problemen met Synchronisatie in Microsoft Outlook

U kunt het hulpprogramma Mailbox opruimen in Outlook uitvoeren om oude en ongewenste e-mails in Outlook te wissen. Maar na het uitvoeren van het problemen met outlook, kijk je naar de grootte van de mappen en zie je de drie of vier mappen die nog over zijn. De namen van de mappen zijn Sync-problemen, Sync-problemen \ Conflicten en Sync-problemen \ Lokale storingen en Sync-problemen \ Serverstoringen.

Standaard zijn deze mappen verborgen en over het algemeen niet zichtbaar in het outlook probleemoplosser, maar als u het hulpprogramma voor het opschonen van postbussen gebruikt, kunt u ze bekijken in de optie Grootte van postbus bekijken.

Laten we eens begrijpen waar deze mappen met synchronisatiekwesties voor zijn, wat deze bevat en of ze moeten worden verwijderd?

Hoe Synchroniseren-mappen in Outlook te bekijken?

Om de outlook synchroniseert niet, kunt u de instellingen wijzigen om ze zichtbaar te maken in het navigatievenster.

  • Klik hiervoor op de 3 stippen onder in het hoofd Outlook-venster
  • Selecteer de Folders keuze

Het navigatievenster bevat nu alle e-mailmappen inclusief de map Sync-problemen en de bijbehorende submappen.

Wat bevatten de mappen Sync?

Sync-mappen bevatten meestal berichtenlogboeken over problemen synchronisatie outlook met behulp van de kopie op de e-mailserver. Dit gebeurt meestal wanneer u een tijdje offline werkt en Outlook geen verbinding met de server heeft kunnen maken.

Elk van de submappen in de map Sync bevat informatie over een specifiek probleem.

Map synchronisatieproblemen – Outlook problemen met synchronisatie informatie met de e-mailserver. De synchronisatiemap bevat dus berichtenlogboeken over dit synchronisatieproces. Hierdoor wordt elke vertraging / probleem in de synchronisatie vastgelegd.

Synchronisatieproblemen \ Conflicten – Deze map bevat meerdere kopieën van e-mails. Als u bijvoorbeeld Outlook zowel op uw laptop als op uw mobiel gebruikt, kan het meerdere malen met de server worden gesynchroniseerd en kunnen meerdere kopieën worden opgeslagen.

Synchronisatieproblemen \ Lokale fouten – Als Outlook problemen heeft met het verzenden van e-mail, een kalenderwijziging, notities of een nieuwe update naar de server, wordt deze in deze map opgeslagen. Het betekent niet dat Outlook het nog steeds niet naar de server heeft verzonden, maar alleen dat het aantal keren dat Outlook heeft geprobeerd is opgenomen in deze map.

Synchronisatieproblemen \ Serverfouten – Dit is het tegenovergestelde van de lokale storingen die hierboven zijn uitgelegd. Deze map legt synchronisatie outlook werkt niet had met het synchroniseren vanaf de server. Deze map bevat zelden berichten, daarom is deze in sommige gevallen zelfs niet zichtbaar onder de map Sync.

Moet u de berichten in de Sync-mappen bewaren of ze verwijderen?

Hoewel berichten in de synchronisatiemappen misschien niet logisch voor u zijn, kan het nuttig zijn voor de beheerders om problemen met Exchange Server op te lossen. Aangezien dit berichten zijn die alleen tekst bevatten, geven ze mogelijk niet veel ruimte vrij wanneer ze worden verwijderd. Het is dus beter om deze berichten te laten zoals ze je geen kwaad zullen doen.

Als u echter besluit om de e-mails in de Sync-mappen te verwijderen, zou dit hetzelfde zijn als het verwijderen van een ander bestand.

Herstel Outlook-gegevens

Om verschillende redenen kunnen Outlook-gegevens of -mappen worden verwijderd. Bijvoorbeeld, dingen per ongeluk verwijderen is één ding, maar er zijn ook andere zoals PST-bestand corruptie. Als je je afvraagt, is een problemen met outlook mail dat al zijn gegevens op een lokale computer bevat. Als dit bestand beschadigd is, kunnen Outlook-gegevens worden beschadigd en werkt Outlook mogelijk niet correct.

In dergelijke situaties kan Remo Repair worden gebruikt om reparatie Outlook en alle attributen herstellen. Het kan ook worden gebruikt om verwijderde Outlook mappen herstellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *