Repareren Fout ‘Opstelling Kan Niet Doorgaan Omdat Outlook Niet is Geconfigureerd om Een Standaardprofiel te Hebben’?

Veel gebruikers ondervinden problemen bij het configureren van iCloud in Outlook op hun nieuwe systemen. Ze lijken problemen te hebben wanneer ze controleren op e-mails, contacten of agenda’s en een foutmelding ontvangen die als volgt luidt

‘Opstelling kan niet doorgaan omdat Outlook niet is geconfigureerd om een standaardprofiel te hebben. Controleer uw Outlook-instellingen en probeer het opnieuw.’

Om dit probleem op te lossen, bieden we enkele oplossingen in dit blog. Probeer ze één voor één uit en u zou in staat moeten zijn om uw e-mails, contacten en alle gegevens in Outlook terug te krijgen.

Oplossing 1: Zorg ervoor dat ‘Altijd dit profiel gebruiken’ is geselecteerd in Outlook

  1. Typ in de taakbalk Control Panel en open het
  2. Typ dan Mail in het Configuratiescherm zoeken en dubbelklik erop
  3. Kiezen Show Profiles
  4. Onder de sectie ‘When starting Microsoft Outlook, use this profile’, selecteer de ‘Always Use this Profile’ optie

Als u meerdere profielen gebruikt, kunt u er een als standaardprofiel kiezen. Om dit te doen, in de Choose Profile dialogue in het vak, klikt u op het profiel dat u als standaard wilt instellen Profile Name lijst.

Oplossing 2: Installeer zowel Outlook als iCloud opnieuw

Als de volgende oplossing kunt u proberen zowel Outlook- als iCloud-toepassingen opnieuw te installeren. Het is bekend dat het opnieuw installeren van deze applicaties in veel gevallen de fout oplost.

Oplossing 3: Gebruik een oudere versie van iCloud

Er zijn klachten over synchronisatieproblemen met nieuwere versies van iCloud. Om dit als reden voor de fout te elimineren, probeert u een eerdere versie van iCloud te installeren, zoals 5.2.1. Dit is ook bekend om te helpen bij het oplossen van de Outlook-installatiefout.

Oplossing 4: Gebruik PowerShell-opdrachten om de Store-versie van Office te verwijderen

Het is bekend dat het hebben van een winkelversie van Office de foutmelding ‘Setup kan niet doorgaan omdat Outlook niet is geconfigureerd om een standaardprofielfout’ te hebben. Om dit op te lossen, moet u de Click-to-Run-installatie downloaden die beschikbaar is op Office.com.

Het installeren van een Click-to-Run-kantoor zou in het ideale geval de eerder geïnstalleerde Store-versie moeten verwijderen, maar om ervoor te zorgen dat deze wordt verwijderd, moeten de volgende PowerShell-opdrachten worden uitgevoerd.

  • Type PowerShell in de taakbalk zoeken
  • Klik Run as Administrator en voer het beheerderswachtwoord in
  • Voer vervolgens de volgende opdracht in en druk op Enter
  • Voer vervolgens de volgende opdracht in en druk op Enter
  • Sluit PowerShell en open het zonder te worden uitgevoerd als beheerder
  • Voer vervolgens iCloud uit in compatibiliteitsmodus met behulp van de onderstaande instructies.
  • Ga naar ‘iCloud.exe’ en klik er met de rechtermuisknop om te selecteren Properties
  • Ga naar Compatibility tab en vink het vakje aan ‘Run This program in compatibility mode’ en probeer Outlook en iCloud te synchroniseren

We hopen dat een van deze Oplossings die in dit blog wordt uitgelegd, helpt bij het oplossen van de Outlook-installatiefout. Deze problemen zijn natuurlijk fouten die zelden voorkomen en zijn alleen specifiek voor iCloud-synchronisatie met Outlook. Maar er zijn ook meer voorkomende fouten, zoals problemen met het verzenden van e-mails of Outlook niet openen. Deze fouten zijn vaak een gevolg van corruptie in Outlook-gegevensbestand met de naam PST.

En bij repareren van het corrupte PST bestand met Remo Repair PST worden al uw Outlook-fouten gerepareerd. Deze tool repareert uw PST-bestand op een zodanige manier dat de originele inhoud van het bestand niet wordt gewijzigd. U kunt dus verwachten dat het PST-herstelproces zeer soepel verloopt. Zie ook deze link als je vindt dat het PST bestand toont geen e-mails. Enkele handige tips om dit probleem op te lossen worden verstrekt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *