Hoe Lossen “Kan Niet Worden Geopend Dit Artikel. Outlook is al Begonnen Met Het Verzenden Van Dit Bericht “Error in Outlook?

Het is een veel voorkomende situatie waarbij elke Microsoft Outlook-gebruiker de ene of de andere dag kan tegenkomen. U hebt een e-mail geschreven, klikt op de knop Verzenden en de e-mail gaat naar de map Outbox. Na een tijdje wordt de e-mail verzonden vanuit uw account en verdwijnt uit de Outbox en kunt u deze vinden in de map Verzonden items.

Maar slechts weinigen van ons kunnen de verschillende gevallen doornemen, waarbij u een fout tegenkomt die zegt: “Kan dit item niet openen. Outlook is al begonnen met het verzenden van dit bericht “wanneer u de e-mail in de map Postvak UIT probeert te verzenden of te openen.

Doorgaans houdt een e-mail vast in de Outbox vanwege verschillende redenen zoals onjuiste internetverbinding, een intern probleem met de Microsoft Outlook-applicatie, de grote omvang van de e-mail, enz.

Hoe te repareren “Kan dit item niet openen. Outlook is al begonnen met het verzenden van dit bericht “Fout?

U kunt echter de onderstaande probleemoplossingstechnieken gebruiken om het foutbericht ‘Kan dit item niet openen’ te verwijderen. Outlook is al begonnen met het verzenden van dit bericht “op een snelle manier.

Stap 1: Verwijder e-mail uit de Outbox

Ga naar Outbox, dubbelklik op de e-mail. Als het wordt geopend, verwijdert u het.

Als de e-mail niet wordt weergegeven, klikt u er met de rechtermuisknop op en selecteert u Delete of sleep het naar de Draft map. Van de Draft map, hetzij Discard de e-mail of probeer het opnieuw te verzenden.

Stap 2: Verwijder e-mail uit Outbox in de offline modus

In Microsoft Outlook 2007 of eerdere versies:

 • Ga naar File menu en selecteer Work Offline

In Microsoft Outlook 2010 of latere versies:

 • Klik op de Send / Receive tab uit het bovenste paneel en selecteer Work Offline

Probeer nu #Stap 1 om de e-mail uit uw map Outbox te verwijderen / verzenden in de offline-modus.


Extra Informatie:
 Heb jij heb een aantal belangrijke e-mails verloren in Outlook? Per ongeluk verwijderde belangrijke Outlook-e-mails of andere items uit uw e-mailaccount? Maak dan gebruik van Remo Repair Outlook. Een bekroonde Outlook-reparatietoolkit die moeiteloos kan worden uitgevoerd verwijderde e-mails ophalen in Outlook 2013, 2010, 2016, 2007, 2000 en Outlook 2003 op elke versie van Windows-besturingssysteem in slechts drie eenvoudige stappen.

Stap 3: Probeer Veilige modus

Als het werken in de offlinemodus u niet helpt bij het oplossen van de fout “Kan dit item niet openen. Outlook is al begonnen met het verzenden van dit bericht “en start Outlook in de veilige modus en probeert de fout op te lossen.

Outlook starten in de veilige modus;

 • Houd ingedrukt CTRL sleutel en open Outlook-app (door te klikken op het Outlook-pictogram van Taskbar of Start menu)
 • Klik Yes als daarom gevraagd wordt “Wilt u Outlook starten in de veilige modus?”

Nu hebt u Outlook in de veilige modus geopend, dus volg de instructies in #Stap 1 en verzend de e-mail. Als dit niet het geval is, verwijdert u het.

Stap 4: Maak een nieuwe PST en verwijder de outbox-e-mail

In MS Outlook 2007 en oudere edities:

Klik op Bestand menu, selecteer New en kies Outlook Data File…

In MS Outlook 2010 en nieuwere versies:

 • Kiezen Account Settings from the File menu, kiezen Account Settings… and click Add…
 • Give a name for the nieuwe Outlook Data File (PST) en klik op de OK knop.
 • Selecteer het zojuist gemaakte Outlook-gegevensbestand (.pst) en kies “Set as Default optie.
 • Klik OK en sluit de Outlook.
 • Restart de Outlook en ga naar het secundair Outbox map (die van uw originele .PST-bestand).
 • Verplaats de e-mail die vastzit in de Outbox naar je Drafts map vervolgens proberen te verzenden of verwijderen (Weggooien).
 • Stel nu je originele PST-bestand (oud) als standaard in Outlook Data File en verwijder het nieuw gemaakte PST-bestand. Start de Outlook opnieuw.

Hoe u uw PowerPoint Dia in Video Kunt Veranderen

PowerPoint-presentaties zijn effectieve manieren om uw gedachten aan het publiek te communiceren. Dia’s kunnen rijke hoeveelheden informatie bevatten die het publiek helpen het onderwerp beter te begrijpen.

De keerzijde ervan is dat als de diavoorstelling een heleboel dia’s bevat, het een enorme opgave kan zijn om er doorheen te gaan. De meeste mensen hebben geen zin om verder te gaan dan een bepaalde dia. Om PowerPoint-diavoorstellingen interessant te maken, is het een goed idee om deze dia’s om te zetten in video’s die het publiek in beslag kunnen nemen.

U kunt Camtasia-tool gebruiken om video’s te maken en te bewerken.

Volg deze stappen om een geweldige PowerPoint-video te maken.

 1. Importeer uw PowerPoint-dia’s

Zorg ervoor dat PowerPoint gesloten is. Open Camtasia. U kunt klikken Import Media om uw PowerPoint-bestand te selecteren of sleep het PowerPoint-bestand naar de Camtasia-interface.

 1. Animeer PowerPoint-bestand met gedrag

Een gedrag is in feite een animatie die beweging toevoegt aan uw dia’s, waardoor er interesse ontstaat in het publiek.

Om een gedrag toe te voegen, klik en sleep het gedrag naar de dia die u wilt animeren. U kunt het gedrag altijd aanpassen via het tabblad Eigenschappen.

 1. Aantekeningen

Annotaties worden gebruikt om het publiek te laten focussen op een bepaald element of iets belangrijks in uw presentatie.

U kunt op de klikken annotation tab aan de linkerkant van het scherm en sleep het naar de aangewezen dia. Je kunt er dan mee spelen totdat je een geschikte plaats vindt om het te plaatsen.

 1. Voeg quizzen toe

Quizzen kunnen de interesse van het publiek in uw presentatie vergroten. Ze voelen zich erin geïnvesteerd omdat de nieuwsgierigheid om het juiste antwoord te weten altijd bestaat.

Om een quiz toe te voegen, kunt u klikken Interactivity tab op het linkerzijpaneel en klik Add Quiz to Timeline.

 1. Bekijk de video!

Speel de PowerPoint-diavoorstelling vanaf het begin om de wijzigingen te noteren. Het is veel boeiender dan een normale diavoorstelling.

Reparatie corrupte PowerPoint-bestanden met Remo Repair PowerPoint-software

Als u geen toegang had tot uw PowerPoint-bestand, kan dit te wijten zijn aan corruptie. Remo Repair PowerPoint is een uitstekende tool om alle fouten op te lossen en de inhoud van uw PowerPoint-document te bekijken.

De PPT-reparatietool kan PowerPoint-dia’s herstellen met alle attributen zoals tekst, afbeeldingen, grafieken, hyperlinks, video’s, audio, animatie enzovoort nog intact.

Remo Repair PowerPoint maakt een virtuele structuur van het bestand door alle belangrijke elementen van uw PPT- of PPTX-bestand te extraheren. Na het uitvoeren van het reparatieproces kunt u de inhoud van uw PPT-bestand bekijken via de Preview-functie.

De reparatiesoftware wordt ondersteund in alle versies van Windows- en Mac-besturingssystemen.

Als PowerPoint heeft een probleem met de inhoud gevonden, je kunt het gemakkelijk overwinnen met Remo Repair PowerPoint software.

5 Oplossingen voor het Oplossen van MS Outlook Fout 0x80040115

Bent u tegengekomen dat u een e-mail typt in Outlook en op Verzenden drukt, maar wordt de e-mail niet afgeleverd? In plaats daarvan krijg je een foutmelding

‘Error 0x80040115: We can’t complete this because we can’t contact the server right now. Please try later’.

En je probeert het later nog een keer om hetzelfde bericht opnieuw te krijgen. Wat te doen in dergelijke situaties? Wat zijn de redenen voor deze Outlook-fout? Antwoorden op al deze vragen samen met oplossingen om de fout op te lossen, worden behandeld in dit artikel. Lees verder om meer te weten te komen.

Redenen voor de MS Outlook-fout ‘0x8004015’

De belangrijkste oorzaken van de Outlook-fout ‘0x8004015’ zijn

 • Corrupte installatie van MS Outlook
 • Schade veroorzaakt door virussen / malware
 • De grote omvang van het PST-bestand
 • Problemen met e-mailserver
 • Problemen met internetconnectiviteit
 • PST bestand corruptie

Stappen om de fout ‘0x8004015’ op te lossen

Oplossing 1: Versleutel gegevens tussen Microsoft Outlook en Microsoft Exchange

 • Typ in de zoekbalk in het menu Start Control Panel en open het
 • Selecteer vervolgens Mail > Show Profiles en kies je profiel
 • Dan klikken Properties Email accounts
 • Kies uw e-mailaccount en klik op Change
 • Klik in het venster dat wordt geopend More Settings > Security
 • Selecteer het selectievakje dat overeenkomt met ‘Encrypt data between Microsoft Office Outlook and Microsoft Exchange’ en sla wijzigingen op

Oplossing 2: schakel antivirus uit

Als u geen e-mails kunt verzenden en een fout ‘0x80040115′ kunt ontvangen in Outlook, kan dit ook te wijten zijn aan antivirusprogramma’s in uw systeem. Om dit probleem op te lossen, schakelt u uw antivirus tijdelijk uit en probeert u de e-mails te verzenden. Als u ze kunt verzenden, is dit een probleem met antivirus.

Oplossing 3: DNS-cache wissen

In bepaalde situaties is het bekend dat het wissen van de DNS-cache of het doorspoelen van DNS zoals het gewoonlijk gebruikt, problemen met het verzenden van e-mails oplost. Hier zijn instructies om DNS in uw systeem te spoelen.

 1. Typ op de zoekbalk in het menu Start Command Prompt
 2. Klik met de rechtermuisknop op de opdrachtprompt en selecteer Run as Administrator
 3. Wanneer de opdrachtprompt wordt geopend, typt u de volgende opdracht

‘ipconfig /flushdns’

Nadat de opdracht is uitgevoerd, controleert u of de fout is opgelost en kunt u e-mails verzenden in Outlook.

Oplossing 4: Reparatie Outlook

De fout ‘0x80040115’ kan ook te wijten zijn aan een corrupte Outlook-installatie. In dat geval kan het probleem worden opgelost door de Outlook-installatie te herstellen met het ingebouwde reparatiehulpprogramma. Volg de onderstaande stappen om deze functie te gebruiken.

 1. Klik Windows + X op je toetsenbord en selecteer Apps & Features uit het menu dat wordt geopend
 2. Vind Microsoft Outlook/Microsoft Office en klik erop
 3. Dan klikken Modify > Quick Repair
 4. Als Quick Reparatie u niet helpt, selecteert u Online Reparatie voor een intensiever reparatieproces

Oplossing 5: Gebruik Remo Repair PST

Corruptie in het Outlook-gegevensbestand met de naam PST kan leiden tot fouten zoals ‘0x80040115’. Om dit probleem op te lossen, kan Remo Repair PST worden gebruikt. Deze tool reparatie Outlook-gegevensbestand (PST) ongeacht de reden van corruptie en de ernst van corruptie. Zodra het bestand is gerepareerd, zijn al uw Outlook-gegevens toegankelijk en zou u zonder problemen e-mails kunnen verzenden. Deze software kan niet alleen worden gebruikt om corrupte PST’s te repareren, maar kan ook worden gebruikt om repareren van beschadigde PST-bestanden en ontoegankelijke PST’s.

We hopen dat deze blogpost je heeft geholpen en dat je de fout ‘0x80040115’ hebt opgelost met behulp van een van de methoden.

Repareren: Outlook Wordt Meteen na Het Openen Gesloten

Heeft u problemen om Outlook open te houden?

Of u nu Outlook 2016, 2013, 2010 of 2007 gebruikt, het is belangrijk om te weten dat geen enkele Outlook-versie perfect is. Hoewel Microsoft regelmatig fouten repareert en betere functies biedt in elke opeenvolgende versie, is geen enkele Outlook-gebruiker volledig vrij van problemen.

Ooit een probleem tegengekomen waarbij u Outlook opent, maar het sluit onmiddellijk? Zo ja, dan bent u op de juiste plek want we gaan u helpen dit probleem op te lossen met behulp van enkele eenvoudige oplossingen.

Oplossing 1: reparatie van Microsoft Office

Uw Outlook gedraagt zich mogelijk zo, mogelijk als gevolg van een inherent probleem met Office. Dit kan worden gerepareerd met behulp van de reparatiefunctie die al beschikbaar is in uw systeem.

Volg de onderstaande stappen om Microsoft Office te repareren.

 • Klik op de Start knop en selecteer Settings
 • Kiezen Apps Apps & Features
 • Kiezen Microsoft Office en klik Change

Volg daarna de instructies in de reparatiewizard om Office te repareren. U kunt Snel herstellen selecteren als de ernst van het probleem laag is. Dus probeer dit eerst, maar als het je probleem niet helpt oplossen, klik dan op Online Repair voor een meer gedetailleerd reparatieproces.

Zodra het reparatieproces is voltooid, start u uw systeem opnieuw op en start u Outlook om te controleren of het probleem is opgelost.

Oplossing 2: schakel invoegtoepassingen uit

Hoewel invoegtoepassingen de ervaring van het gebruik van Outlook verbeteren en enkele handige functies bieden, kunnen ze soms conflicten en fouten veroorzaken. Dit probleem kan worden opgelost door de invoegtoepassingen uit te schakelen.

 • Openen Outlook en klik op File > Options
 • Kiezen Add-ins > COM Add-ins van de Manage drop-down menu
 • Klik vervolgens op Go
 • Verwijder alle invoegtoepassingen die zijn ingeschakeld en start Outlook opnieuw

Als Outlook nu normaal werkt, selecteer dan één invoegtoepassing die eerder was geselecteerd en start Outlook opnieuw. Herhaal dit voor alle invoegtoepassingen. Als de fout zich voortplant, is de geselecteerde invoegtoepassing degene die problemen veroorzaakt en moet worden uitgeschakeld.

Oplossing 3: Gebruik Remo PST Repair software

Als de bovenstaande oplossingen u niet helpen het probleem met Outlook op te lossen, is dit hoogstwaarschijnlijk een probleem met het PST-bestand. PST-bestand is niets anders dan een gegevensbestand dat alle Outlook-gegevens opslaat op uw computer. Dit bestand kan beschadigd raken vanwege verschillende redenen, zoals onjuiste verwerking van Outlook, PST-bestanden die de maximale grootte overschrijden of beschadigde sectoren in het opslaggebied waar PST-bestanden worden opgeslagen.

Wanneer dit PST-bestand is beschadigd, kunt u verschillende problemen ondervinden, zoals problemen bij het openen van Outlook (zoals in dit geval) of andere foutmeldingen zoals ‘Outlook PST kan niet worden geopend’, enzovoort.

Repareer Outlook-openingsproblemen met Remo Repair-software

Om Outlook te herstellen, is het noodzakelijk dat u het bijbehorende PST-bestand repareert en voor dit doel is er geen betere manier dan Remo Repair PST te gebruiken. Het is een tool gespecialiseerd in het repareren van allerlei soorten PST-bestanden zoals grote, gecomprimeerde of met een wachtwoord beveiligde bestanden.

Alle corruptieproblemen van eenvoudige tot complexe problemen kunnen met deze tool worden opgelost. Zodra het PST-bestand is hersteld, importeert u het gerepareerde bestand naar Outlook en zorgt u ervoor dat uw Outlook weer werkt. Is dat niet cool? Remo Repair werkt met alle versies van Outlook en Windows, dus u hoeft zich ook niet bezig te houden met compatibiliteit. Wat nog meer? Download gratis een proefversie en bekijk de software.

4 Manieren AVI Bestanden Spelen in QuickTime Player

Over Avi-bestand

Net als MP4 is AVI een multimedia-indeling die staat voor Audi Video Interleave. Het is ontwikkeld door Microsoft en populair vanwege de superieure videokwaliteit. AVI is eigenlijk een containerbestand, maar wordt meestal formaat genoemd. In het containerbestand worden codecs gebruikt om videobestanden te comprimeren en decomprimeren. DivX en XviD zijn de codecs die worden gebruikt in AVI-bestanden.

Over QuickTime

QuickTime is een standaardspeler voor Mac-machines. Het ondersteunt Mov; een bestandsindeling ontworpen door Apple en MP4; een generiek videoformaat dat compatibel is met de meeste spelers.

Om een ​​mediaspeler een bepaalde video te laten afspelen, moeten de interne codecs compatibel zijn. Met andere woorden, de speler moet de codecs in het videobestand ondersteunen om te worden afgespeeld. Het is belangrijk op te merken dat nieuwere versies van QuickTime zijn gemaakt om AVI-bestanden te ondersteunen. Sommige AVI-bestanden kunnen echter nog steeds niet worden afgespeeld vanwege compatibiliteitsproblemen. Hier zijn enkele methoden die u kunt gebruiken om AVI-bestanden af ​​te spelen op uw QuickTime-speler.

4 manieren om AVI-bestanden af ​​te spelen In de QuickTime-speler

1.Gebruik VLC-speler

VLC is een universele mediaspeler die in staat is om de meeste video-indelingen en codecs te ondersteunen. Download en installeer VLC-speler voor MAC OS en probeer je AVI-bestanden af ​​te spelen.

2. Gebruik Perian

Perian is een gratis en open source-component voor de QuickTime-speler. Het is ontworpen om populaire video-codecs te ondersteunen. Installeer Perian en probeer je videobestanden af ​​te spelen.

3. Installeer DivX-codecs

DivX-codec ondersteunt een verscheidenheid aan DivX- en andere indelingen die de .avi-extensie dragen. Door deze codec te installeren, wordt uw QuickTime-speler compatibel met Avi-bestandsindelingen.

4. Converteer AVI naar MOV-bestand

Als geen van de bovenstaande methoden werkt, kunt u proberen uw AVI-bestand naar MOV te converteren met behulp van betrouwbare converters.

Als u uw AVI-bestanden kunt afspelen op een van de hierboven beschreven manieren, bent u klaar om te gaan! Zo niet, dan is er waarschijnlijk een probleem met uw bestand. U kunt het repareren met behulp van een tool genaamd Remo Repair AVI.

Remo Repair AVI

Remo Repair AVI-software is ontworpen om AVI-, DivX- en XviD-bestanden te repareren. Het kan bestanden van uw systeem en ook van opslagapparaten zoals harde schijven, USB’s en geheugenkaarten repareren. Het werkt volgens een alleen-lezen methode; vandaar dat uw originele bestand niet wordt gestoord. U kunt een proefversie gebruiken om het gerepareerde videobestand vóór aankoop te evalueren. Het kan ook AVI-bestanden repareren die zijn opgenomen op camera, mobiel en camcorders.

Hoe repareren beschadigde AVI bestand Mac

U kunt corrupte AVI-bestanden in enkele eenvoudige stappen repareren. Om te beginnen, downloaden en installeer Remo Repair AVI-software. Dan,

 • Start de applicatie en selecteer uw beschadigde bestand
 • Klik op reparatie om het reparatieproces te starten

Wanneer het reparatie proces is voltooid, kunt u een voorbeeld van het gerepareerde bestand bekijken en opslaan.

Repareren Fout ‘Opstelling Kan Niet Doorgaan Omdat Outlook Niet is Geconfigureerd om Een Standaardprofiel te Hebben’?

Veel gebruikers ondervinden problemen bij het configureren van iCloud in Outlook op hun nieuwe systemen. Ze lijken problemen te hebben wanneer ze controleren op e-mails, contacten of agenda’s en een foutmelding ontvangen die als volgt luidt

‘Opstelling kan niet doorgaan omdat Outlook niet is geconfigureerd om een standaardprofiel te hebben. Controleer uw Outlook-instellingen en probeer het opnieuw.’

Om dit probleem op te lossen, bieden we enkele oplossingen in dit blog. Probeer ze één voor één uit en u zou in staat moeten zijn om uw e-mails, contacten en alle gegevens in Outlook terug te krijgen.

Oplossing 1: Zorg ervoor dat ‘Altijd dit profiel gebruiken’ is geselecteerd in Outlook

 1. Typ in de taakbalk Control Panel en open het
 2. Typ dan Mail in het Configuratiescherm zoeken en dubbelklik erop
 3. Kiezen Show Profiles
 4. Onder de sectie ‘When starting Microsoft Outlook, use this profile’, selecteer de ‘Always Use this Profile’ optie

Als u meerdere profielen gebruikt, kunt u er een als standaardprofiel kiezen. Om dit te doen, in de Choose Profile dialogue in het vak, klikt u op het profiel dat u als standaard wilt instellen Profile Name lijst.

Oplossing 2: Installeer zowel Outlook als iCloud opnieuw

Als de volgende oplossing kunt u proberen zowel Outlook- als iCloud-toepassingen opnieuw te installeren. Het is bekend dat het opnieuw installeren van deze applicaties in veel gevallen de fout oplost.

Oplossing 3: Gebruik een oudere versie van iCloud

Er zijn klachten over synchronisatieproblemen met nieuwere versies van iCloud. Om dit als reden voor de fout te elimineren, probeert u een eerdere versie van iCloud te installeren, zoals 5.2.1. Dit is ook bekend om te helpen bij het oplossen van de Outlook-installatiefout.

Oplossing 4: Gebruik PowerShell-opdrachten om de Store-versie van Office te verwijderen

Het is bekend dat het hebben van een winkelversie van Office de foutmelding ‘Setup kan niet doorgaan omdat Outlook niet is geconfigureerd om een standaardprofielfout’ te hebben. Om dit op te lossen, moet u de Click-to-Run-installatie downloaden die beschikbaar is op Office.com.

Het installeren van een Click-to-Run-kantoor zou in het ideale geval de eerder geïnstalleerde Store-versie moeten verwijderen, maar om ervoor te zorgen dat deze wordt verwijderd, moeten de volgende PowerShell-opdrachten worden uitgevoerd.

 • Type PowerShell in de taakbalk zoeken
 • Klik Run as Administrator en voer het beheerderswachtwoord in
 • Voer vervolgens de volgende opdracht in en druk op Enter
 • Voer vervolgens de volgende opdracht in en druk op Enter
 • Sluit PowerShell en open het zonder te worden uitgevoerd als beheerder
 • Voer vervolgens iCloud uit in compatibiliteitsmodus met behulp van de onderstaande instructies.
 • Ga naar ‘iCloud.exe’ en klik er met de rechtermuisknop om te selecteren Properties
 • Ga naar Compatibility tab en vink het vakje aan ‘Run This program in compatibility mode’ en probeer Outlook en iCloud te synchroniseren

We hopen dat een van deze Oplossings die in dit blog wordt uitgelegd, helpt bij het oplossen van de Outlook-installatiefout. Deze problemen zijn natuurlijk fouten die zelden voorkomen en zijn alleen specifiek voor iCloud-synchronisatie met Outlook. Maar er zijn ook meer voorkomende fouten, zoals problemen met het verzenden van e-mails of Outlook niet openen. Deze fouten zijn vaak een gevolg van corruptie in Outlook-gegevensbestand met de naam PST.

En bij repareren van het corrupte PST bestand met Remo Repair PST worden al uw Outlook-fouten gerepareerd. Deze tool repareert uw PST-bestand op een zodanige manier dat de originele inhoud van het bestand niet wordt gewijzigd. U kunt dus verwachten dat het PST-herstelproces zeer soepel verloopt. Zie ook deze link als je vindt dat het PST bestand toont geen e-mails. Enkele handige tips om dit probleem op te lossen worden verstrekt.

Hoe Video Bewerken en Trimmen in Windows 10 Foto Toepassing?

We weten allemaal dat Microsoft de ingebouwde Movie Maker-app in recente Windows-edities heeft toegevoegd. Dus, de meeste gebruikers die de nieuwste besturingssystemen gebruiken, denken dat Windows niet is uitgerust om hun korte videoclips te bewerken en om een video-editor van derden te gebruiken om ze te bewerken.

Gelukkig heeft je nieuwe Windows 10-besturingssysteem een ingebouwde tool om je videobestanden bij te knippen of te splitsen. Maar velen van ons zijn niet op de hoogte van het ingebouwde mechanisme, omdat het geen directe manier is of het gereedschap genoemd wordt als een video-editor / iets dergelijks.

Foto’s app een ingebouwde image viewer toepassing in alle edities van Windows 10 helpt bij het bewerken of trimmen van uw videoclips zonder het installeren van extra software / plugin. Volg deze eenvoudige stapsgewijze handleiding om op een eenvoudige manier uit te leggen hoe u een video kunt trimmen in de Windows 10 Photos-app.

Een video trimmen in de app Windows 10-foto’s?

Stap 1: Selecteer de video die u wilt trimmen Photos App, klik met de rechtermuisknop en selecteer Open with and click Photos.

Stap 2: Zodra de video begon te spelen Photos app, klik op de Edit & Create button (of Wees creatief met deze video) in de rechterbovenhoek en selecteer Trim optie uit het vervolgkeuzemenu.

Stap 3: Nu verschijnen er twee nieuwe schuifregelaars op de videoweergave timer. Pas deze schuifregelaars aan om het gewenste deel van de video te selecteren (of om onnodige onderdelen te verwijderen).

Wanneer u klaar bent met het trimproces, klikt u op de Save as/Save a copy knop (aanwezig in de rechterbovenhoek).

Dat is het. Zodra je de Save as/Save a copy knop, wordt het geselecteerde gedeelte (ingekort) van de video opgeslagen als een apart bestand (inclusief een naam) Trim aan het einde) op dezelfde locatie als waar je originele video zich bevindt.

Aanvullende informatie: is uw belangrijke videobestand beschadigd of beschadigd geraakt? Maak je je zorgen hoe je gecorrumpeerd videobestand MP4 kunt repareren, M4V, MOV, AVI, Xvid en DivX, enz.? Neem vervolgens de hulp van het Remo Video Repair programma en repareer je corrupte, beschadigde of ontoegankelijke videobestanden na een virusaanval, beschadiging van het station, schade aan het bestandssysteem, systeemcrash en meer in slechts een paar eenvoudige stappen.

Hoe een video splitsen in Windows 10 foto’s App?

Als u een groot videobestand in meerdere kleine videoclips wilt splitsen, dan

 • Openen het videobestand in de Windows Photos-app, knip het een keer en sla het bestand op
 • Openen de originele video opnieuw en knip het een keer

Blijf dit herhaaldelijk doen tot je het grote videobestand volledig hebt gesplitst in een aantal kleine clips.

Eenvoudige Methoden om Repareren Outlook OST-bestand problemen

Microsoft Outlook is een bekende e-mailclient in het huidige tijdperk, die door bijna alle zakelijke en organisatorische mensen wordt gebruikt. Het wordt veel gebruikt omdat het je in staat stelt om te werken, zelfs in de offline modus. En al het offline werk wordt opgeslagen in de OST-map. Deze OST-map wordt gesynchroniseerd met Exchange Server wanneer de verbinding beschikbaar is. Hoewel het veel unieke functies biedt, heeft dit ook enkele nadelen die u tijdens het gebruik ervan kunnen storen.

Hier heb ik een lijst gemaakt met de meest voorkomende uitdagingen die u kunt tegenkomen bij het werken aan Outlook OST-bestanden en een oplossing om de problemen op te lossen-

Probleem #1: Ontbrekend OST bestand

Soms gebeurt het dat u uw Outlook OST-bestand niet kunt vinden in Outlook. OST-bestand kan om verschillende redenen ontbreken in uw Outlook. Meestal gaat uw OST-bestand verloren als gevolg van een lokale Exchange Server.

Oplossing:

Gebruik betrouwbare software voor gegevensherstel en zoek uw ontbrekende OST-bestand op. Zodra u het ontbrekende OST-bestand hebt gevonden, opent u het met behulp van het Outlook-profiel waarop het is geconfigureerd.

Probleems #2: Outlook-profiel verwijderd met behulp van welk OST-bestand is gemaakt

U weet misschien dat het OST-bestand niet toegankelijk is als het Outlook-profiel waarop het is gemaakt, om welke reden dan ook is verwijderd.

Oplossing:

U kunt het OST-bestand alleen openen door het naar PST-formaat om te zetten. Nadat het OST-bestand in PST-indeling is geconverteerd, hebt u hier toegang toe via elk Outlook-profiel. Maak gebruik van efficiënt OST naar PST omzetter en ik zal Remo OST naar PST converter voorstellen omdat het OST-bestand tijdens de conversie niet zal veranderen. U moet OST naar PST converteren, omdat het niet mogelijk is om rechtstreeks toegang te krijgen tot het OST-bestand vanuit een ander Outlook-profiel.

Probleem #3: Orphaned OST Bestand

OST-bestand wordt wees als bijbehorende Exchange-server niet beschikbaar of verwijderd is. MS Exchange Server is niet beschikbaar als het vastloopt of als gevolg van een ernstige virusinfectie.

Oplossing:

De enige mogelijke oplossing voor dit soort problemen is het omzetten van OST naar PST-bestanden met behulp van software van derden. Zoals ik hierboven al zei, kun je de Remo OST naar PST converter gebruiken om de conversie taak.

Probleem #4: OST-bestand conversie

Er zijn veel mogelijke redenen waardoor uw OST-bestand mogelijk beschadigd raakt. De meest voorkomende redenen zijn Exchange Server Crash waarbij OST wordt gesynchroniseerd, het opslagstation wordt beschadigd waarop het OST-bestand wordt opgeslagen, Outlook crasht, enzovoort.

Oplossing:

Om het OST-bestand te repareren, kunt u software van derden gebruiken. Remo OST naar PST-converter helpt ook om een beschadigd PST-bestand op te lossen. Het extraheert inhoud van corrupte OST-bestand en slaat het op in een gezond PST-bestand.

Hoe Bekijken en / of Verwijderen Problemen met Synchronisatie in Microsoft Outlook

U kunt het hulpprogramma Mailbox opruimen in Outlook uitvoeren om oude en ongewenste e-mails in Outlook te wissen. Maar na het uitvoeren van het problemen met outlook, kijk je naar de grootte van de mappen en zie je de drie of vier mappen die nog over zijn. De namen van de mappen zijn Sync-problemen, Sync-problemen \ Conflicten en Sync-problemen \ Lokale storingen en Sync-problemen \ Serverstoringen.

Standaard zijn deze mappen verborgen en over het algemeen niet zichtbaar in het outlook probleemoplosser, maar als u het hulpprogramma voor het opschonen van postbussen gebruikt, kunt u ze bekijken in de optie Grootte van postbus bekijken.

Laten we eens begrijpen waar deze mappen met synchronisatiekwesties voor zijn, wat deze bevat en of ze moeten worden verwijderd?

Hoe Synchroniseren-mappen in Outlook te bekijken?

Om de outlook synchroniseert niet, kunt u de instellingen wijzigen om ze zichtbaar te maken in het navigatievenster.

 • Klik hiervoor op de 3 stippen onder in het hoofd Outlook-venster
 • Selecteer de Folders keuze

Het navigatievenster bevat nu alle e-mailmappen inclusief de map Sync-problemen en de bijbehorende submappen.

Wat bevatten de mappen Sync?

Sync-mappen bevatten meestal berichtenlogboeken over problemen synchronisatie outlook met behulp van de kopie op de e-mailserver. Dit gebeurt meestal wanneer u een tijdje offline werkt en Outlook geen verbinding met de server heeft kunnen maken.

Elk van de submappen in de map Sync bevat informatie over een specifiek probleem.

Map synchronisatieproblemen – Outlook problemen met synchronisatie informatie met de e-mailserver. De synchronisatiemap bevat dus berichtenlogboeken over dit synchronisatieproces. Hierdoor wordt elke vertraging / probleem in de synchronisatie vastgelegd.

Synchronisatieproblemen \ Conflicten – Deze map bevat meerdere kopieën van e-mails. Als u bijvoorbeeld Outlook zowel op uw laptop als op uw mobiel gebruikt, kan het meerdere malen met de server worden gesynchroniseerd en kunnen meerdere kopieën worden opgeslagen.

Synchronisatieproblemen \ Lokale fouten – Als Outlook problemen heeft met het verzenden van e-mail, een kalenderwijziging, notities of een nieuwe update naar de server, wordt deze in deze map opgeslagen. Het betekent niet dat Outlook het nog steeds niet naar de server heeft verzonden, maar alleen dat het aantal keren dat Outlook heeft geprobeerd is opgenomen in deze map.

Synchronisatieproblemen \ Serverfouten – Dit is het tegenovergestelde van de lokale storingen die hierboven zijn uitgelegd. Deze map legt synchronisatie outlook werkt niet had met het synchroniseren vanaf de server. Deze map bevat zelden berichten, daarom is deze in sommige gevallen zelfs niet zichtbaar onder de map Sync.

Moet u de berichten in de Sync-mappen bewaren of ze verwijderen?

Hoewel berichten in de synchronisatiemappen misschien niet logisch voor u zijn, kan het nuttig zijn voor de beheerders om problemen met Exchange Server op te lossen. Aangezien dit berichten zijn die alleen tekst bevatten, geven ze mogelijk niet veel ruimte vrij wanneer ze worden verwijderd. Het is dus beter om deze berichten te laten zoals ze je geen kwaad zullen doen.

Als u echter besluit om de e-mails in de Sync-mappen te verwijderen, zou dit hetzelfde zijn als het verwijderen van een ander bestand.

Herstel Outlook-gegevens

Om verschillende redenen kunnen Outlook-gegevens of -mappen worden verwijderd. Bijvoorbeeld, dingen per ongeluk verwijderen is één ding, maar er zijn ook andere zoals PST-bestand corruptie. Als je je afvraagt, is een problemen met outlook mail dat al zijn gegevens op een lokale computer bevat. Als dit bestand beschadigd is, kunnen Outlook-gegevens worden beschadigd en werkt Outlook mogelijk niet correct.

In dergelijke situaties kan Remo Repair worden gebruikt om reparatie Outlook en alle attributen herstellen. Het kan ook worden gebruikt om verwijderde Outlook mappen herstellen.

Hoe de Fout op te Lossen ‘Kon uw verzoek niet voltooien omdat het slimme object niet direct bewerkbaar is ’

Inleiding tot lagen en slimme objecten

Een laag in Photoshop, zoals de naam doet vermoeden, is een bestand dat u op elkaar kunt stapelen. Een nieuwe afbeelding heeft slechts één laag. Maar wanneer u meer lagen bovenop deze originele afbeelding toevoegt, kunt u meer gegevens toevoegen of ze alleen gebruiken voor kleur- of toonaanpassingen. Door lagen te gebruiken, kunt u een afbeelding naar wens aanpassen, zonder de originele pixels te bewerken.

Slimme objecten aan de andere kant zijn een speciaal type laag met afbeeldingsgegevens. Ze zijn ontworpen om alle oorspronkelijke kenmerken van de laag te bevatten en geven je ook de vrijheid om een grondige niet-destructieve bewerking van de laag uit te voeren.

Oplossing om de fout te herstellen ‘Kon uw verzoek niet voltooien omdat het slimme object niet direct bewerkbaar is’

Maar het bewerken van een slim object is niet erg eenvoudig en sommige gebruikers hebben geklaagd over de volgende fout bij het bewerken van een slim object.

‘Uw verzoek kan niet worden voltooid omdat het slimme object niet rechtstreeks kan worden bewerkt’.

Oplossing 1: converteer slim object naar een normale laag

De fout ‘Smart Object kan niet direct worden bewerkt’ komt vooral doordat een slim object gegevens bevat in een niet-destructief containerbestand. En daarom is het niet toegestaan dit slimme objectbestand rechtstreeks te bewerken.

Een oplossing voor dit probleem is om het slimme object naar een normale laag te converteren. Hiertoe selecteert u eerst het slimme object dat u wilt bewerken in het deelvenster Lagen en volgt u een van deze methoden.

 1. In de Layers paneel, dubbelklik op de Smart Objects icoon
 2. De tweede optie is om het slimme object naar een rasterlaag te converteren. Ga hiervoor naar Layer Simplify Layer
 3. Ga naar Layer > Smart Objects > Edit Contents
 4. Ga naar Properties and select Edit Contents

Door een van de bovenstaande methoden te volgen, kunt u het slimme object converteren naar een normale laag, die u gemakkelijk kunt bewerken.

Oplossing 2: ontgrendel de afbeeldingslaag

In de meeste gevallen zou het omzetten van het slimme object in een normale laag (zoals uitgelegd in Oplossing 1) de fout ‘Smart Object is niet direct bewerkbaar’ moeten oplossen. Als dat echter niet helpt, kan dit zijn omdat het beeld is vergrendeld.

Volg de onderstaande instructies om de afbeelding te ontgrendelen.

 1. Openen de Smart Object je wilt bewerken
 2. Ga naar Layers en klik op de Lock icoon

Zodra de afbeelding is ontgrendeld, zou u de inhoud zonder fouten moeten kunnen bewerken.

Conclusie

Als u lagen toevoegt, kunt u de afbeelding wijzigen zonder de oorspronkelijke pixels te wijzigen. Dit helpt in de meeste gevallen schade aan het originele beeld te voorkomen. Er zijn echter enkele gevallen die ervoor zorgen dat uw PSD-bestand beschadigd raakt of beschadigd raakt, zoals het hangen van Photoshop bij het werken aan een afbeelding of een storing in Photoshop, enz.

In dergelijke gevallen zal Remo Repair dit doen repareer corrupte PSD bestanden op je Mac of Windows. Het herstelt uw afbeelding met behulp van een alleen-lezen mechanisme, zodat alle lagen van het afbeeldingsbestand zonder wijzigingen worden hersteld. Als je een corrupte PSD-afbeelding hebt die moet worden gerepareerd, ga dan naar Remo Repair PSD en probeer het.