4 Manieren AVI Bestanden Spelen in QuickTime Player

Over Avi-bestand

Net als MP4 is AVI een multimedia-indeling die staat voor Audi Video Interleave. Het is ontwikkeld door Microsoft en populair vanwege de superieure videokwaliteit. AVI is eigenlijk een containerbestand, maar wordt meestal formaat genoemd. In het containerbestand worden codecs gebruikt om videobestanden te comprimeren en decomprimeren. DivX en XviD zijn de codecs die worden gebruikt in AVI-bestanden.

Over QuickTime

QuickTime is een standaardspeler voor Mac-machines. Het ondersteunt Mov; een bestandsindeling ontworpen door Apple en MP4; een generiek videoformaat dat compatibel is met de meeste spelers.

Om een ​​mediaspeler een bepaalde video te laten afspelen, moeten de interne codecs compatibel zijn. Met andere woorden, de speler moet de codecs in het videobestand ondersteunen om te worden afgespeeld. Het is belangrijk op te merken dat nieuwere versies van QuickTime zijn gemaakt om AVI-bestanden te ondersteunen. Sommige AVI-bestanden kunnen echter nog steeds niet worden afgespeeld vanwege compatibiliteitsproblemen. Hier zijn enkele methoden die u kunt gebruiken om AVI-bestanden af ​​te spelen op uw QuickTime-speler.

4 manieren om AVI-bestanden af ​​te spelen In de QuickTime-speler

1.Gebruik VLC-speler

VLC is een universele mediaspeler die in staat is om de meeste video-indelingen en codecs te ondersteunen. Download en installeer VLC-speler voor MAC OS en probeer je AVI-bestanden af ​​te spelen.

2. Gebruik Perian

Perian is een gratis en open source-component voor de QuickTime-speler. Het is ontworpen om populaire video-codecs te ondersteunen. Installeer Perian en probeer je videobestanden af ​​te spelen.

3. Installeer DivX-codecs

DivX-codec ondersteunt een verscheidenheid aan DivX- en andere indelingen die de .avi-extensie dragen. Door deze codec te installeren, wordt uw QuickTime-speler compatibel met Avi-bestandsindelingen.

4. Converteer AVI naar MOV-bestand

Als geen van de bovenstaande methoden werkt, kunt u proberen uw AVI-bestand naar MOV te converteren met behulp van betrouwbare converters.

Als u uw AVI-bestanden kunt afspelen op een van de hierboven beschreven manieren, bent u klaar om te gaan! Zo niet, dan is er waarschijnlijk een probleem met uw bestand. U kunt het repareren met behulp van een tool genaamd Remo Repair AVI.

Remo Repair AVI

Remo Repair AVI-software is ontworpen om AVI-, DivX- en XviD-bestanden te repareren. Het kan bestanden van uw systeem en ook van opslagapparaten zoals harde schijven, USB’s en geheugenkaarten repareren. Het werkt volgens een alleen-lezen methode; vandaar dat uw originele bestand niet wordt gestoord. U kunt een proefversie gebruiken om het gerepareerde videobestand vóór aankoop te evalueren. Het kan ook AVI-bestanden repareren die zijn opgenomen op camera, mobiel en camcorders.

Hoe repareren beschadigde AVI bestand Mac

U kunt corrupte AVI-bestanden in enkele eenvoudige stappen repareren. Om te beginnen, downloaden en installeer Remo Repair AVI-software. Dan,

 • Start de applicatie en selecteer uw beschadigde bestand
 • Klik op reparatie om het reparatieproces te starten

Wanneer het reparatie proces is voltooid, kunt u een voorbeeld van het gerepareerde bestand bekijken en opslaan.

Repareren Fout ‘Opstelling Kan Niet Doorgaan Omdat Outlook Niet is Geconfigureerd om Een Standaardprofiel te Hebben’?

Veel gebruikers ondervinden problemen bij het configureren van iCloud in Outlook op hun nieuwe systemen. Ze lijken problemen te hebben wanneer ze controleren op e-mails, contacten of agenda’s en een foutmelding ontvangen die als volgt luidt

‘Opstelling kan niet doorgaan omdat Outlook niet is geconfigureerd om een standaardprofiel te hebben. Controleer uw Outlook-instellingen en probeer het opnieuw.’

Om dit probleem op te lossen, bieden we enkele oplossingen in dit blog. Probeer ze één voor één uit en u zou in staat moeten zijn om uw e-mails, contacten en alle gegevens in Outlook terug te krijgen.

Oplossing 1: Zorg ervoor dat ‘Altijd dit profiel gebruiken’ is geselecteerd in Outlook

 1. Typ in de taakbalk Control Panel en open het
 2. Typ dan Mail in het Configuratiescherm zoeken en dubbelklik erop
 3. Kiezen Show Profiles
 4. Onder de sectie ‘When starting Microsoft Outlook, use this profile’, selecteer de ‘Always Use this Profile’ optie

Als u meerdere profielen gebruikt, kunt u er een als standaardprofiel kiezen. Om dit te doen, in de Choose Profile dialogue in het vak, klikt u op het profiel dat u als standaard wilt instellen Profile Name lijst.

Oplossing 2: Installeer zowel Outlook als iCloud opnieuw

Als de volgende oplossing kunt u proberen zowel Outlook- als iCloud-toepassingen opnieuw te installeren. Het is bekend dat het opnieuw installeren van deze applicaties in veel gevallen de fout oplost.

Oplossing 3: Gebruik een oudere versie van iCloud

Er zijn klachten over synchronisatieproblemen met nieuwere versies van iCloud. Om dit als reden voor de fout te elimineren, probeert u een eerdere versie van iCloud te installeren, zoals 5.2.1. Dit is ook bekend om te helpen bij het oplossen van de Outlook-installatiefout.

Oplossing 4: Gebruik PowerShell-opdrachten om de Store-versie van Office te verwijderen

Het is bekend dat het hebben van een winkelversie van Office de foutmelding ‘Setup kan niet doorgaan omdat Outlook niet is geconfigureerd om een standaardprofielfout’ te hebben. Om dit op te lossen, moet u de Click-to-Run-installatie downloaden die beschikbaar is op Office.com.

Het installeren van een Click-to-Run-kantoor zou in het ideale geval de eerder geïnstalleerde Store-versie moeten verwijderen, maar om ervoor te zorgen dat deze wordt verwijderd, moeten de volgende PowerShell-opdrachten worden uitgevoerd.

 • Type PowerShell in de taakbalk zoeken
 • Klik Run as Administrator en voer het beheerderswachtwoord in
 • Voer vervolgens de volgende opdracht in en druk op Enter
 • Voer vervolgens de volgende opdracht in en druk op Enter
 • Sluit PowerShell en open het zonder te worden uitgevoerd als beheerder
 • Voer vervolgens iCloud uit in compatibiliteitsmodus met behulp van de onderstaande instructies.
 • Ga naar ‘iCloud.exe’ en klik er met de rechtermuisknop om te selecteren Properties
 • Ga naar Compatibility tab en vink het vakje aan ‘Run This program in compatibility mode’ en probeer Outlook en iCloud te synchroniseren

We hopen dat een van deze Oplossings die in dit blog wordt uitgelegd, helpt bij het oplossen van de Outlook-installatiefout. Deze problemen zijn natuurlijk fouten die zelden voorkomen en zijn alleen specifiek voor iCloud-synchronisatie met Outlook. Maar er zijn ook meer voorkomende fouten, zoals problemen met het verzenden van e-mails of Outlook niet openen. Deze fouten zijn vaak een gevolg van corruptie in Outlook-gegevensbestand met de naam PST.

En bij repareren van het corrupte PST bestand met Remo Repair PST worden al uw Outlook-fouten gerepareerd. Deze tool repareert uw PST-bestand op een zodanige manier dat de originele inhoud van het bestand niet wordt gewijzigd. U kunt dus verwachten dat het PST-herstelproces zeer soepel verloopt. Zie ook deze link als je vindt dat het PST bestand toont geen e-mails. Enkele handige tips om dit probleem op te lossen worden verstrekt.

Hoe Video Bewerken en Trimmen in Windows 10 Foto Toepassing?

We weten allemaal dat Microsoft de ingebouwde Movie Maker-app in recente Windows-edities heeft toegevoegd. Dus, de meeste gebruikers die de nieuwste besturingssystemen gebruiken, denken dat Windows niet is uitgerust om hun korte videoclips te bewerken en om een video-editor van derden te gebruiken om ze te bewerken.

Gelukkig heeft je nieuwe Windows 10-besturingssysteem een ingebouwde tool om je videobestanden bij te knippen of te splitsen. Maar velen van ons zijn niet op de hoogte van het ingebouwde mechanisme, omdat het geen directe manier is of het gereedschap genoemd wordt als een video-editor / iets dergelijks.

Foto’s app een ingebouwde image viewer toepassing in alle edities van Windows 10 helpt bij het bewerken of trimmen van uw videoclips zonder het installeren van extra software / plugin. Volg deze eenvoudige stapsgewijze handleiding om op een eenvoudige manier uit te leggen hoe u een video kunt trimmen in de Windows 10 Photos-app.

Een video trimmen in de app Windows 10-foto’s?

Stap 1: Selecteer de video die u wilt trimmen Photos App, klik met de rechtermuisknop en selecteer Open with and click Photos.

Stap 2: Zodra de video begon te spelen Photos app, klik op de Edit & Create button (of Wees creatief met deze video) in de rechterbovenhoek en selecteer Trim optie uit het vervolgkeuzemenu.

Stap 3: Nu verschijnen er twee nieuwe schuifregelaars op de videoweergave timer. Pas deze schuifregelaars aan om het gewenste deel van de video te selecteren (of om onnodige onderdelen te verwijderen).

Wanneer u klaar bent met het trimproces, klikt u op de Save as/Save a copy knop (aanwezig in de rechterbovenhoek).

Dat is het. Zodra je de Save as/Save a copy knop, wordt het geselecteerde gedeelte (ingekort) van de video opgeslagen als een apart bestand (inclusief een naam) Trim aan het einde) op dezelfde locatie als waar je originele video zich bevindt.

Aanvullende informatie: is uw belangrijke videobestand beschadigd of beschadigd geraakt? Maak je je zorgen hoe je gecorrumpeerd videobestand MP4 kunt repareren, M4V, MOV, AVI, Xvid en DivX, enz.? Neem vervolgens de hulp van het Remo Video Repair programma en repareer je corrupte, beschadigde of ontoegankelijke videobestanden na een virusaanval, beschadiging van het station, schade aan het bestandssysteem, systeemcrash en meer in slechts een paar eenvoudige stappen.

Hoe een video splitsen in Windows 10 foto’s App?

Als u een groot videobestand in meerdere kleine videoclips wilt splitsen, dan

 • Openen het videobestand in de Windows Photos-app, knip het een keer en sla het bestand op
 • Openen de originele video opnieuw en knip het een keer

Blijf dit herhaaldelijk doen tot je het grote videobestand volledig hebt gesplitst in een aantal kleine clips.

Eenvoudige Methoden om Repareren Outlook OST-bestand problemen

Microsoft Outlook is een bekende e-mailclient in het huidige tijdperk, die door bijna alle zakelijke en organisatorische mensen wordt gebruikt. Het wordt veel gebruikt omdat het je in staat stelt om te werken, zelfs in de offline modus. En al het offline werk wordt opgeslagen in de OST-map. Deze OST-map wordt gesynchroniseerd met Exchange Server wanneer de verbinding beschikbaar is. Hoewel het veel unieke functies biedt, heeft dit ook enkele nadelen die u tijdens het gebruik ervan kunnen storen.

Hier heb ik een lijst gemaakt met de meest voorkomende uitdagingen die u kunt tegenkomen bij het werken aan Outlook OST-bestanden en een oplossing om de problemen op te lossen-

Probleem #1: Ontbrekend OST bestand

Soms gebeurt het dat u uw Outlook OST-bestand niet kunt vinden in Outlook. OST-bestand kan om verschillende redenen ontbreken in uw Outlook. Meestal gaat uw OST-bestand verloren als gevolg van een lokale Exchange Server.

Oplossing:

Gebruik betrouwbare software voor gegevensherstel en zoek uw ontbrekende OST-bestand op. Zodra u het ontbrekende OST-bestand hebt gevonden, opent u het met behulp van het Outlook-profiel waarop het is geconfigureerd.

Probleems #2: Outlook-profiel verwijderd met behulp van welk OST-bestand is gemaakt

U weet misschien dat het OST-bestand niet toegankelijk is als het Outlook-profiel waarop het is gemaakt, om welke reden dan ook is verwijderd.

Oplossing:

U kunt het OST-bestand alleen openen door het naar PST-formaat om te zetten. Nadat het OST-bestand in PST-indeling is geconverteerd, hebt u hier toegang toe via elk Outlook-profiel. Maak gebruik van efficiënt OST naar PST omzetter en ik zal Remo OST naar PST converter voorstellen omdat het OST-bestand tijdens de conversie niet zal veranderen. U moet OST naar PST converteren, omdat het niet mogelijk is om rechtstreeks toegang te krijgen tot het OST-bestand vanuit een ander Outlook-profiel.

Probleem #3: Orphaned OST Bestand

OST-bestand wordt wees als bijbehorende Exchange-server niet beschikbaar of verwijderd is. MS Exchange Server is niet beschikbaar als het vastloopt of als gevolg van een ernstige virusinfectie.

Oplossing:

De enige mogelijke oplossing voor dit soort problemen is het omzetten van OST naar PST-bestanden met behulp van software van derden. Zoals ik hierboven al zei, kun je de Remo OST naar PST converter gebruiken om de conversie taak.

Probleem #4: OST-bestand conversie

Er zijn veel mogelijke redenen waardoor uw OST-bestand mogelijk beschadigd raakt. De meest voorkomende redenen zijn Exchange Server Crash waarbij OST wordt gesynchroniseerd, het opslagstation wordt beschadigd waarop het OST-bestand wordt opgeslagen, Outlook crasht, enzovoort.

Oplossing:

Om het OST-bestand te repareren, kunt u software van derden gebruiken. Remo OST naar PST-converter helpt ook om een beschadigd PST-bestand op te lossen. Het extraheert inhoud van corrupte OST-bestand en slaat het op in een gezond PST-bestand.

Hoe Bekijken en / of Verwijderen Problemen met Synchronisatie in Microsoft Outlook

U kunt het hulpprogramma Mailbox opruimen in Outlook uitvoeren om oude en ongewenste e-mails in Outlook te wissen. Maar na het uitvoeren van het opschonen van de postbus, kijk je naar de grootte van de mappen en zie je de drie of vier mappen die nog over zijn. De namen van de mappen zijn Sync-problemen, Sync-problemen \ Conflicten en Sync-problemen \ Lokale storingen en Sync-problemen \ Serverstoringen.

Standaard zijn deze mappen verborgen en over het algemeen niet zichtbaar in het navigatiedeelvenster van Outlook, maar als u het hulpprogramma voor het opschonen van postbussen gebruikt, kunt u ze bekijken in de optie Grootte van postbus bekijken.

Laten we eens begrijpen waar deze mappen met synchronisatiekwesties voor zijn, wat deze bevat en of ze moeten worden verwijderd?

Hoe Synchroniseren-mappen in Outlook te bekijken?

Om de mappen Sync weer te geven, kunt u de instellingen wijzigen om ze zichtbaar te maken in het navigatievenster.

 • Klik hiervoor op de 3 stippen onder in het hoofd Outlook-venster
 • Selecteer de Folders keuze

Het navigatievenster bevat nu alle e-mailmappen inclusief de map Sync-problemen en de bijbehorende submappen.

Wat bevatten de mappen Sync?

Sync-mappen bevatten meestal berichtenlogboeken over problemen die zich voordoen bij het synchroniseren van e-mails in Outlook met behulp van de kopie op de e-mailserver. Dit gebeurt meestal wanneer u een tijdje offline werkt en Outlook geen verbinding met de server heeft kunnen maken.

Elk van de submappen in de map Sync bevat informatie over een specifiek probleem.

Map synchronisatieproblemen – Outlook synchroniseert periodiek informatie met de e-mailserver. De synchronisatiemap bevat dus berichtenlogboeken over dit synchronisatieproces. Hierdoor wordt elke vertraging / probleem in de synchronisatie vastgelegd.

Synchronisatieproblemen \ Conflicten – Deze map bevat meerdere kopieën van e-mails. Als u bijvoorbeeld Outlook zowel op uw laptop als op uw mobiel gebruikt, kan het meerdere malen met de server worden gesynchroniseerd en kunnen meerdere kopieën worden opgeslagen.

Synchronisatieproblemen \ Lokale fouten – Als Outlook problemen heeft met het verzenden van e-mail, een kalenderwijziging, notities of een nieuwe update naar de server, wordt deze in deze map opgeslagen. Het betekent niet dat Outlook het nog steeds niet naar de server heeft verzonden, maar alleen dat het aantal keren dat Outlook heeft geprobeerd is opgenomen in deze map.

Synchronisatieproblemen \ Serverfouten – Dit is het tegenovergestelde van de lokale storingen die hierboven zijn uitgelegd. Deze map legt logboeken vast wanneer Outlook problemen had met het synchroniseren vanaf de server. Deze map bevat zelden berichten, daarom is deze in sommige gevallen zelfs niet zichtbaar onder de map Sync.

Moet u de berichten in de Sync-mappen bewaren of ze verwijderen?

Hoewel berichten in de synchronisatiemappen misschien niet logisch voor u zijn, kan het nuttig zijn voor de beheerders om problemen met Exchange Server op te lossen. Aangezien dit berichten zijn die alleen tekst bevatten, geven ze mogelijk niet veel ruimte vrij wanneer ze worden verwijderd. Het is dus beter om deze berichten te laten zoals ze je geen kwaad zullen doen.

Als u echter besluit om de e-mails in de Sync-mappen te verwijderen, zou dit hetzelfde zijn als het verwijderen van een ander bestand.

Herstel Outlook-gegevens

Om verschillende redenen kunnen Outlook-gegevens of -mappen worden verwijderd. Bijvoorbeeld, dingen per ongeluk verwijderen is één ding, maar er zijn ook andere zoals PST-bestand corruptie. Als je je afvraagt, is een PST-bestand een gegevensbestand in Outlook dat al zijn gegevens op een lokale computer bevat. Als dit bestand beschadigd is, kunnen Outlook-gegevens worden beschadigd en werkt Outlook mogelijk niet correct.

In dergelijke situaties kan Remo Repair worden gebruikt om reparatie Outlook en alle attributen herstellen. Het kan ook worden gebruikt om verwijderde Outlook mappen herstellen.

Hoe de Fout op te Lossen ‘Kon uw verzoek niet voltooien omdat het slimme object niet direct bewerkbaar is ’

Inleiding tot lagen en slimme objecten

Een laag in Photoshop, zoals de naam doet vermoeden, is een bestand dat u op elkaar kunt stapelen. Een nieuwe afbeelding heeft slechts één laag. Maar wanneer u meer lagen bovenop deze originele afbeelding toevoegt, kunt u meer gegevens toevoegen of ze alleen gebruiken voor kleur- of toonaanpassingen. Door lagen te gebruiken, kunt u een afbeelding naar wens aanpassen, zonder de originele pixels te bewerken.

Slimme objecten aan de andere kant zijn een speciaal type laag met afbeeldingsgegevens. Ze zijn ontworpen om alle oorspronkelijke kenmerken van de laag te bevatten en geven je ook de vrijheid om een grondige niet-destructieve bewerking van de laag uit te voeren.

Oplossing om de fout te herstellen ‘Kon uw verzoek niet voltooien omdat het slimme object niet direct bewerkbaar is’

Maar het bewerken van een slim object is niet erg eenvoudig en sommige gebruikers hebben geklaagd over de volgende fout bij het bewerken van een slim object.

‘Uw verzoek kan niet worden voltooid omdat het slimme object niet rechtstreeks kan worden bewerkt’.

Oplossing 1: converteer slim object naar een normale laag

De fout ‘Smart Object kan niet direct worden bewerkt’ komt vooral doordat een slim object gegevens bevat in een niet-destructief containerbestand. En daarom is het niet toegestaan dit slimme objectbestand rechtstreeks te bewerken.

Een oplossing voor dit probleem is om het slimme object naar een normale laag te converteren. Hiertoe selecteert u eerst het slimme object dat u wilt bewerken in het deelvenster Lagen en volgt u een van deze methoden.

 1. In de Layers paneel, dubbelklik op de Smart Objects icoon
 2. De tweede optie is om het slimme object naar een rasterlaag te converteren. Ga hiervoor naar Layer Simplify Layer
 3. Ga naar Layer > Smart Objects > Edit Contents
 4. Ga naar Properties and select Edit Contents

Door een van de bovenstaande methoden te volgen, kunt u het slimme object converteren naar een normale laag, die u gemakkelijk kunt bewerken.

Oplossing 2: ontgrendel de afbeeldingslaag

In de meeste gevallen zou het omzetten van het slimme object in een normale laag (zoals uitgelegd in Oplossing 1) de fout ‘Smart Object is niet direct bewerkbaar’ moeten oplossen. Als dat echter niet helpt, kan dit zijn omdat het beeld is vergrendeld.

Volg de onderstaande instructies om de afbeelding te ontgrendelen.

 1. Openen de Smart Object je wilt bewerken
 2. Ga naar Layers en klik op de Lock icoon

Zodra de afbeelding is ontgrendeld, zou u de inhoud zonder fouten moeten kunnen bewerken.

Conclusie

Als u lagen toevoegt, kunt u de afbeelding wijzigen zonder de oorspronkelijke pixels te wijzigen. Dit helpt in de meeste gevallen schade aan het originele beeld te voorkomen. Er zijn echter enkele gevallen die ervoor zorgen dat uw PSD-bestand beschadigd raakt of beschadigd raakt, zoals het hangen van Photoshop bij het werken aan een afbeelding of een storing in Photoshop, enz.

In dergelijke gevallen zal Remo Repair dit doen repareer corrupte PSD bestanden op je Mac of Windows. Het herstelt uw afbeelding met behulp van een alleen-lezen mechanisme, zodat alle lagen van het afbeeldingsbestand zonder wijzigingen worden hersteld. Als je een corrupte PSD-afbeelding hebt die moet worden gerepareerd, ga dan naar Remo Repair PSD en probeer het.

Hoe Ontbrekende Codecs in Windows te Identificeren en Installeren?

Een codec, een afkorting voor code – decodering, wordt in de meeste audio- en videobestanden gebruikt. Het encoderdeel van de codec is een programma dat een video of audio krimpt voor opslag- of transmissiedoeleinden. De decoder daarin decodeert de video wanneer je het bestand moet bekijken of bewerken.

Je kunt je niet voorstellen dat je video- en audiobestanden moet downloaden als je geen codecs hebt, want in dat geval zouden de bestanden ongeveer 5-10 keer langer hebben geduurd dan nu.

Hoeveel soorten codecs zijn beschikbaar?

Codecs zijn over het algemeen buitengewoon gecompliceerd. Eén enkel bestandstype (ook wel een container genoemd) kan vele verschillende soorten codecs gebruiken. Dus omdat uw mediaspeler een bepaald bestandstype ondersteunt, betekent dit niet dat alle codecs die het bestandstype kan bevatten, worden ondersteund.

AVI is bijvoorbeeld een type extensie dat u vaak ziet. Maar u moet weten dat het slechts een container is die verschillende codecs kan bevatten. Als u dus een mediaspeler ziet die AVI-bestanden ondersteunt, maar het AVI-bestand dat u probeert af te spelen, niet afspeelt, geeft dit aan dat de codec die in het AVI-bestand wordt gebruikt, niet wordt ondersteund.

In feite zijn er honderden soorten codecs beschikbaar voor audio- en videobestanden. Je hebt ze niet allemaal nodig, maar je hebt zeker de meest voorkomende nodig, zoals MP3, WMA, DivX, XviD enz.

Welke codec heb ik nodig?

Als u geen noodzakelijke codecs hebt geïnstalleerd, kunnen de volgende fouten optreden wanneer u het videobestand afspeelt op een Windows PC.

 • Het mediabestand dat u probeert af te spelen, wordt niet ondersteund
 • Ongeldig bestandsformaat
 • De speler kan uw bestand niet afspelen omdat de vereiste codec niet op uw computer is geïnstalleerd

Om deze fout op te lossen, moet je weten welke codec je nodig hebt. Daarvoor moet je de codec vinden die het videobestand dat je probeert te spelen gebruikt. Hieronder vindt u instructies om de codec op Windows-pc’s te vinden.

 1. Klik met de rechtermuisknop op het bestand dat u probeert af te spelen en selecteer Properties
 2. Selecteer de Summary tab

In de sectie Bestandsbeschrijving hoort u de audio- en video-codecs die uw bestand gebruikt. Zodra je dat hebt gevonden, ga je gang en zoek naar die codecs online. Download ze en binnen een mum van tijd zou je je bestand moeten kunnen spelen.

Veel voorkomende typen codec-pakketten

K-Lite codec pack: het is een krachtig codec-pakket waarmee u vele soorten videobestanden zoals AVI, MKV, FLV, MPEG, DVD, Blu-ray en vele andere indelingen kunt afspelen. K-Lite wordt geleverd in 4 verschillende versies, zoals Basic, Standard, Full en Mega. Hoewel, standaard het meest gebruikte pakket is, werkt Basic prima als je alleen bepaalde indelingen moet spelen.

Full en Mega zijn ontworpen voor krachtige gebruikers met veel geweldige functies, waaronder de Media Player Classic.

CCCP codec pack: CCCP staat voor Combined Community Codec Pack en kan een breed scala aan media-indelingen en bestanden afspelen. Het was vooral bedoeld om problemen veroorzaakt door conflicterende codecpakketten op te lossen. Dit is een optie om te overwegen of je een uitgebreid codec-pakket wilt om verschillende soorten videobestanden te spelen.

VLC-speler: dit is natuurlijk geen codec-pakket, maar een veelzijdige mediaspeler die u op uw systeem zou moeten hebben. Het is als een Zwitsers zakmes dat een breed scala aan videobestanden kan afspelen.

Conclusie

Natuurlijk is een van de meest voorkomende oorzaken van het niet afspelen van een videobestand de codec-factor. Maar wat ook belangrijk is om op te merken, is dat er mogelijk nog andere factoren zijn, zoals corruptie in het bestand. Als het videobestand is beschadigd, kunt u problemen ondervinden met afspelen, problemen met de synchronisatie van audiovideo’s enzovoort. In dergelijke gevallen kunt u het bestand herstellen met Remo Repair en ze eenvoudig afspelen.

Dus, als je MOV of MP4-bestand wordt niet afgespeeld op WMP of andere mediaspelers, downloaden Remo Repair MOV en herstel je bestand. Zodra het bestand is gerepareerd, kunt u uw videobestand zonder problemen afspelen.

Hoe een AVI Bestand op QuickTime op Een Mac te Spelen

Over het algemeen kunt u AVI-video’s zonder problemen bekijken op de QuickTime-speler van een Mac. Het enige dat u hoeft te doen, is Quick Time Player openen in de map Programma’s en dubbelklikken op het bestand. In feite ondersteunen de meeste van de nieuwste versies van Quick Time een breed scala aan videoformaten en codecs. Maar in sommige gevallen kan QuickTime moeite hebben met het afspelen van het AVI-bestand en kunnen fouten zoals weergeven

‘De file.avi heeft geen indeling die QuickTime begrijpt. Mogelijk moet u extra software installeren om dit bestand te openen’.

Waarom heeft Quick Time problemen met het afspelen van bepaalde AVI-bestanden? Laten we redenen voor hetzelfde vinden.

 • Wanneer de AVI-bestanden zijn gecomprimeerd met behulp van codecs die niet compatibel zijn met QuickTime
 • Veel DivX-bestanden hebben de extensie .avi, maar QuickTime is niet ontworpen om native DivX-codec te ondersteunen

Om deze redenen kan het voorkomen dat QuickTime Player problemen heeft met het afspelen van het AVI-bestand en foutmeldingen kan produceren. Om dit probleem op te lossen en uw AVI-bestand probleemloos af te spelen, bieden we enkele eenvoudige oplossingen.

1. Downloaden noodzakelijke plug-ins

Als u het AVI-bestand in de Quick Time-speler wilt afspelen, kunt u een plug-in met de naam Perian installeren. Perian is een gratis onderdeel dat wordt aangeduid als een Zwitsers zakmes voor de QuickTime-speler. Met Perian geïnstalleerd, kunt u verschillende soorten video-indelingen bekijken die Quick Time Player anders niet ondersteunt. Hoewel Perian niet meer wordt ontwikkeld en niet werkt met QuickTime 10 of hoger, kan het nog steeds worden gebruikt met QuickTime 7 en dergelijke.

2. Converteer het AVI-bestand naar een formaat dat compatibel is met de QuickTime-speler

Het AVI-bestand converteren naar een bestandsindeling die compatibel is met de QuickTime-speler is de beste oplossing. Het beste formaat waarop u het AVI-bestand kunt converteren, is het MOV-formaat zoals het oorspronkelijk is voor Quick Time. Om de conversie te doen, zijn er veel tools beschikbaar, maar zorg ervoor dat u een tool gebruikt die betrouwbaar en betrouwbaar is.

Het gebruik van een onbetrouwbare video-omzetter kan uw AVI-bestand beschadigen en meer kwaad dan goed doen. Vergeet ook niet om een ​​back-up van het originele videobestand te hebben voor het converteren voor het geval dat.

3. Gebruik een universele mediaspeler zoals VLC

De VLC-mediaspeler wordt beschouwd als een Zwitsers zakmes voor alle soorten videobestanden. Tenzij je natuurlijk geen beperking hebt om het AVI-bestand alleen in QuickTime te spelen, is dit de eenvoudigste en meest effectieve oplossing.

Dus, als eerste stap, ga je gang en installeer je een VLC-mediaspeler op je Mac-apparaat. Open vervolgens gewoon het AVI-bestand dat u in VLC wilt afspelen en het bestand wordt moeiteloos afgespeeld.

Reparatie AVI-bestanden

Als u een AVI-bestand of een ander bestand naar een ander formaat converteert, is het belangrijk dat u betrouwbare tools gebruikt. Als u dit niet doet, kan uw videobestanden beschadigd raken en schade veroorzaken. Dit is waarom we je hebben gevraagd een back-up te maken van de originele video in Oplossing 2.

In andere situaties kan het comprimeren van AVI-bestanden met behulp van onconventionele methoden ook schade aan uw bestanden veroorzaken. In dergelijke gevallen is het absoluut noodzakelijk dat u het bestand repareert en voor dit doel is Remo Repair de beste keus. Het is speciaal ontworpen om repareer AVI bestanden maakt niet uit wat de reden voor corruptie is. Onbetrouwbare conversietools, onconventionele compressietechnieken en vele andere gevallen van corruptie kunnen met deze tool worden gerepareerd.

Een ander goed ding over Remo Repair is dat het kan worden gebruikt om repareer AVI bestanden op Mac evenals Windows-systemen.

Waarom Moet je OST Bestanden Niet Repareren Met ScanPST.exe

Het grote voordeel van het OST-bestand is dat u offline met Outlook kunt werken, zelfs als er geen verbinding is met de Exchange Server. En wanneer de verbinding opnieuw tot stand is gebracht, wordt het OST-bestand gesynchroniseerd met de Exchange Server. Er zijn echter tijden dat het OST-bestand beschadigd kan raken en u niet in Outlook kunt werken.

U moet het bestand herstellen om weer aan het werk te gaan. Dus hoe OST-bestand op te lossen? Het eerste dat u zou doen, is het gebruik van ScanPST.exe (reparatieprogramma voor Postvak) geleverd door Outlook om problemen op te lossen. Maar dan is het niet gesuggereerd om de ScanPST-tool op een corrupt OST-bestand te gebruiken. Waarom is dat zo? Lees verder om te weten …

Eén Outlook-gebruiker had problemen met het OST-bestand en gebruikte scanpst.exe om het bestand te scannen. ScanPST tool vond enkele problemen met het bestand, maar het was niet in staat om het te repareren. Dus zelfs na het gebruik van scanpst.exe lijken de problemen in het OST-bestand te verschijnen. Waarom gebeurt dit? Dit gebeurt omdat, afgezien van enkele IMAP-configuraties in Outlook 2013 en 2016, de resterende alleen bestaat uit gegevens in de cache. U moet dus het OST-bestand niet repareren met scanpst.exe.

Dus wat is het volgende? Nou, je moet beginnen met een nieuwe cache in plaats van te proberen het OST-bestand te repareren.

Hoe OST-bestands problemen op te lossen?

Om problemen met het OST-bestand op te lossen, herbouwt u gewoon het bestand in plaats van het te repareren. U moet het OST-bestand hernoemen naar .oud wanneer Outlook wordt gesloten en vervolgens het OST-bestand opnieuw opnieuw opbouwen vanaf de server.

 • Dus sluit eerst Microsoft Outlook en ga naar de locatie van het OST-bestand
 • De standaardlocatie van het OST-bestand is als volgt:

Voor Windows 10, Windows 8, Windows 7 en Windows Vista:

C:\Users\%username%\AppData\Local\Microsoft\Outlook\

U kunt dit in de adresbalk van Verkenner plakken om de maplocatie te openen.

 • Zodra je de locatie van het OST-bestand hebt gevonden, hernoem je het OST-bestand
 • Start Outlook nu, laat het OST-bestand opnieuw opbouwen

Als opnieuw opbouwen geen haalbare optie is omdat de mailbox groot is en uw internetverbinding traag is, kunt u proberen ScanPST.exe te gebruiken. Zoals eerder gezegd, kan de ScanPST-tool echter geen ernstige OST-bestandsproblemen oplossen. In een dergelijke situatie kunt u dit gebruiken OST naar PST conversie software. Het converteert het corrupte OST-bestand naar PST en repareert het veilig. U hebt geen hulp nodig om het hulpprogramma uit te voeren, omdat het wordt geleverd met een gebruikersvriendelijke interface. Dus je kunt corrupte OST-bestanden gemakkelijk herstellen. Bovendien is het een toepassing die alleen wordt gelezen en die het oorspronkelijke bestand gedurende het hele reparatieproces niet schaadt.

Hoe Omzetten AVI Video Naar MP4 Zonder Kwaliteitsverlies

AVI, kort voor Audio Video Interleave is een type videoformaat dat superieure kwaliteit biedt. Het is meestal samengesteld uit verschillende codecs, maar de meest voorkomende zijn DivX en XviD. Omdat het door Microsoft is ontwikkeld, kan dit formaat eenvoudig worden afgespeeld op Windows Media Player, VLC-speler enz. Maar het is niet erg vriendelijk met QuickTime Player en in het algemeen op Mac-apparaten.

Om AVI-video’s op andere apparaten en mediaspelers te kunnen afspelen, kunt u deze naar MP4 converteren. MP4 is een videoformaat dat vergelijkbaar is met MOV, maar is ontworpen om compatibel te zijn met bijna alle hardwareapparaten en mediaspelers.

Laten we dus eens kijken hoe je gemakkelijk AVI-video’s naar MP4 kunt converteren zonder de oorspronkelijke kwaliteit van AVI-bestanden te verliezen. Dit kan gedaan worden met de VLC-speler, omdat het niet alleen een mediaspeler is maar ook de rol van een video-omzetter speelt. Deze software converteert uw AVI-bestanden naar MP4 met behoud van de oorspronkelijke kwaliteit.

Converteer AVI video’s naar MP4 met VLC Media Player

Laten we nu verder gaan met het proces van het converteren van AVI-video’s naar MP4. Download en installeer hiervoor VLC-speler als je die nog niet hebt en volg dan de onderstaande stappen.

 1. Lancering VLC player en selecteer in de menubalk bovenaan Media > Convert/Save
 2. Klik vervolgens op Add om de video’s te kiezen die je wilt converteren
 3. Klik op de Convert/Save button
 4. Kies vervolgens waar u het geconverteerde bestand wilt opslaan en geef het bestand een naam
 5. Kiezen MP4 als het uitvoerformaat onder Profile
 6. Klik ten slotte op Start om uw bestand te converteren

VLC Player converteert uw bestand en slaat het op op een locatie die u hebt opgegeven. Nu u uw AVI-bestand naar MP4 hebt geconverteerd, kunt u het eenvoudig afspelen op elke mediaspeler van uw keuze en ook op al uw hardwareapparaten, ongeacht of Mac of Windows.

MP4 bestanden repareren

Er kunnen zich situaties voordoen waarin uw MP4-bestand niet wordt afgespeeld zoals verwacht. Of in andere gevallen kan het afspelen wazig zijn; u kunt problemen ondervinden met het synchroniseren van audio-video’s of met een aantal andere problemen. Waarom gebeurt dit? Deze problemen zijn te wijten aan corruptie in MP4-bestanden die optreedt wanneer u het bestand probeert af te spelen in een incompatibele mediaspeler of wanneer u het bestand meerdere keren converteert naar andere indelingen. Het kan ook gebeuren als gevolg van een onderbreking tijdens de overdracht van videobestanden.

Maar wat de reden ook is voor corruptie, we hebben een oplossing voor u. Remo Repair MOV is de perfecte tool om reparatie problemen met MP4-bestanden. Of het nu gaat om door een virus geïnfecteerde bestanden of om problemen met de bestandskop / structuur vanwege andere redenen, zoals hierboven vermeld, ze kunnen allemaal door de software worden gerepareerd.

Remo Repair is ook geschikt voor repareren video’s in HD kwaliteit en MOV-bestanden in aanvulling op MP4-video’s. Naast deze functies biedt de software ook een eenvoudige interface die het repareren van MP4- en MOV-bestanden een koud kunstje maakt. Ook biedt het een gratis proefversie waarmee je je bestand gratis kunt herstellen! Probeer het nu!