Repareren – Niet in Staat Bewerk Word 2016 Documenteren

Veel gebruikers hebben de nieuwste Office 2016 gebruikt. Met alle nieuwe functies hebben gebruikers ook een aantal problemen ondervonden bij het werken aan Office 2016. Een van de vele problemen is dat gebruikers het bestaande Word-document op Office 2016 niet konden bewerken. probleem is niet zo groot als je het interpreteert, want er zijn manieren waarop je het kunt repareren.

Wat kunt u doen als u het Word 2016-document niet kunt bewerken?

Hier zijn enkele van de oplossingen die u kunt uitproberen om het probleem op te lossen:

 • Schakel documentbeveiliging uit

Als uw Word-bestand met een wachtwoord is beveiligd, kunt u het niet bewerken. Stel dat u niet elke keer dat u het document opent het wachtwoord wilt invoeren, dan moet u de bestandsbeveiliging uitschakelen en het wachtwoord verwijderen.

 • Openen Word 2016-bestand
 • Ga naar de Developer tabblad (als u het tabblad Ontwikkelaars niet hebt, gaat u naar File – Options – Customize Ribbon – Developer)
 • Ga naar Document Protection in de Protection groep
 • Navigeer naar de onderkant en klik op Stop Protection
 • Voer nu het wachtwoord voor het Word-document in en klik op OK
 • Controleer of Office 2016 is geactiveerd

Een andere reden waarom u het Word 2016-bestand niet kunt bewerken, kan zijn wanneer de proef Office 2016 is verlopen. Veel gebruikers zonder Office 365 hebben de proef Office 2016 een maand lang gedownload. Dus na een maand verloopt het proefpakket. Dus als u de gratis proefversie hebt gedownload, zorg er dan voor dat u een Office 365-abonnement aanschaft.

 • Schakel invoegtoepassingen uit

Corrupte invoegtoepassingen kunnen problemen veroorzaken in Office. Dus je moet de invoegtoepassingen voor eens en voor altijd uitschakelen. Omdat u niet weet welke add-in het probleem veroorzaakt, moet u ze volledig uitschakelen.

 • Openen Word 2016, ga naar File – Options
 • Klik Add-Ins, schakel vervolgens alle invoegtoepassingen uit
 • Start nu het programma opnieuw en voer het uit zonder enige invoegtoepassing

U kunt beginnen met het een voor één installeren van de invoegtoepassingen om na te gaan welke het probleem veroorzaakt. Zelfs na het deïnstalleren van invoegtoepassingen, kunt u Word Doc nog steeds niet bewerken en vervolgens alle invoegtoepassingen installeren en een andere oplossing voor het probleem zoeken.

Het opnieuw installeren van programma’s is een populaire methode voor probleemoplossing. U kunt Office 2016 dus opnieuw installeren om te zien of het werkt. Soms, als het Word-bestand beschadigd is, kunt u het niet bewerken. In een dergelijke situatie kunt u het hulpprogramma Word Reparatie gebruiken reparatie Office 2016 Word doc om de corruptie te verwijderen en zoals gewoonlijk met het bestand te werken.

Repareren voor Word 2016 loopt vast bij het openen van oud document in Windows 10

Je hebt misschien gezien dat je Word 2016 crasht na het openen van een oud document in Windows 10. Word 2016-applicatie vertoont zo’n ongewoon gedrag op Windows 10 als gevolg van verschillende problemen. Hier zijn enkele eenvoudige methoden die u kunnen helpen het probleem aan te pakken.

Repareren 1: Schakel beveiligde weergave uit

Beveiligde weergave inschakelen is de belangrijkste reden waarom uw Word 2016 vastloopt tijdens het openen. Daarom is het beter om het uit te schakelen om Word te openen zonder glitches. Snel na het uitschakelen van Beschermde weergave opent u oud document met Word 2016 om te controleren of Beschermde weergave de reden is voor een crash of niet. Doe het volgende om beveiligde weergave uit te schakelen:

 • Ga naar Word-toepassing en druk op File tab
 • Ga dan rechtstreeks naar Options > Trust Center -> Trust Center Settings
 • Nu moet u links op het scherm op Protected View klikken en de selectievakjes onder Protected View uitschakelen
 • Nadat u het vinkje hebt verwijderd, opent u het oude Word-document opnieuw

Toch crasht Word terwijl Word-document wordt geopend? Vervolgens is Beveiligde weergave geen probleem voor de crash. Probeer daarom de tweede methode uit.

Repareren 2: Deblokkeer-bestandstype

Het word loopt vast tijdens het openen van het oude document terwijl het wordt geblokkeerd. Deblokkeer zo de documenttypen die u wilt openen. Volg daarvoor de onderstaande procedure-

 • Selecteer in Word het tabblad Bestand
 • Ga vervolgens naar Opties gevolgd door Vertrouwenscentrum
 • Klik vervolgens op Instellingen van het Vertrouwenscentrum en vervolgens op Bestandblokkeringen
 • En schakel de documenttypen uit die u wilt openen en klik op OK

Als uw Word-toepassing nog steeds crasht tijdens het openen van een oud document, probeer dan de volgende repareren.

Repareren 3: Reparatie Office Toepassingen

 • Ga naar Control Panel en dan Programs and Features
 • Kies Microsoft Office en klik vervolgens op Change
 • Kies uit het volgende venster Repair knop
 • Volg de instructies op het scherm

Na het voltooien van de succesvolle reparatie, gaat u naar het oude document en probeert u het opnieuw te openen. Als het niet werkt, installeert u uw Office-toepassing opnieuw.

Opmerking: soms crasht Word 2016 op Windows 10 als het oude document dat u probeert te openen, beschadigd is. Vandaar, repareren Office 2016 Word bestand die is beschadigd met behulp van Remo Repair Word tool.

Openen en Reparatie een Document na Bestand Corruptie

U denkt misschien dat een bestand niet kan worden beschadigd en op de juiste manier wordt geopend. Maar in feite is het niet goed, want de rampen kunnen zich altijd en overal in Word voordoen en de Word-documenten worden beschadigd en tonen een bestandscorruptiefout met de melding dat het bestand niet kan worden geopend. In dergelijke situaties kunnen de gebruikers komen met de opdrachtregel Openen en herstellen om de bestanden op een gemakkelijkere manier te herstellen.

Handmatige methode om Word-document te repareren

Volg de onderstaande stappen om een document te repareren en te openen nadat een bestandsbeschadigingsfout is opgetreden:

 • Klik eerst op de File tab >> Open
 • Nu, find the location/folder waar uw DOC- of DOCX-bestanden zijn opgeslagen. Make sure you probeer niet een bestand te openen vanuit Recent Section, omdat het niet in het Open Dialoogvenster komt. Word slaat niet op in het tabblad Bestand. Tik in plaats daarvan op Office button en selecteer Open
 • Choose the file dienovereenkomstig en kies vervolgens voor een pijl naast de Open knop en selecteer vervolgens Open and Repair

Hiermee Open and Repair optie, kunt u Word-bestanden repareren en ze vervolgens openen na beschadiging van het bestand, onverwachte afsluiting, herstart, enz.

Er zijn verschillende gebruikers die ook een snelle oplossing voor het herstellen van Word bestanden willen repareren DOCX bestanden en DOC-bestanden op een probleemloze manier. Laten we een van de gemakkelijkste benaderingen bespreken voor toegang tot een beschadigd MS Word-bestand.

Remo Word Repair Tool- Een eenvoudige aanpak om een Word-bestand na corruptie te openen ….

Met zijn eenvoudige grafische gebruikersinterface, Remo Word Repair tool is erg handig om beschadigde Word-bestanden te repareren. Het maakt niet uit hoe uw Word-bestand beschadigd raakt, u kunt het met behulp van deze software repareren. Beschadigd DOC- en DOCX-bestand worden met enkele muisklikken opgelost. Een van de belangrijkste voordelen van het gebruik van deze tool is het repareren van een Word-document, het verandert niets aan het originele Word-bestand.

Stappen om Word-document te herstellen na bestand beschadiging fout

 • Downloaden en installeer Remo Word Repair Tool op uw Windows-systeem
 • Voer het programma uit en selecteer beschadigd Word-bestand met Browse optie
 • Druk vervolgens op Repair om het reparatie proces te starten
 • Na het voltooien van het herstelproces, zult u in staat zijn om Preview gerepareerd bestand
 • Selecteer vervolgens een locatie en sla het herstelde Word-document op door op te klikken Save optie

Functies van Remo Word Repair Software

Remo Repair Word software repareert en herstelt tekst, grafieken, tabellen, afbeeldingen, opmaak, OLE-objecten, velden, hyperlinks en andere Word-bestandskenmerken in slechts enkele minuten. De tool kan worden gebruikt om Word-bestanden die zijn opgeslagen op de interne en externe harde schijf, geheugenkaart, pen-drive en andere opslagapparaten te herstellen. Verder kan het gemakkelijk worden uitgevoerd op het nieuwste Windows-besturingssysteem, zoals Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista en Windows XP, enz.

Hoe Word corruptie in de toekomst te voorkomen?

Welnu, de problemen met het corruptiebestand gebeuren wanneer het bestand wordt opgeslagen op een USB-apparaat dat niet is aangesloten wanneer de apparaten in Windows geopend zijn. U kunt voorkomen dat uw bestanden worden beschadigd door gebruik te maken van het pictogram Hardware veilig verwijderen in de Windows-taakbalk. Als u deze optie niet kunt vinden, klikt u op de pijl omhoog in het systeemvak om een voorbeeld van de verborgen pictogrammen te bekijken.
U kunt zelfs het bestand na corruptie herstellen met uw reservekopieën.

Als u de reservekopie niet hebt, zijn de hierboven genoemde methoden nuttig. En het is vrij duidelijk dat het artikel bestaat uit de best mogelijke oplossingen om een Word-document te herstellen en te openen na corruptie. Het is volledig afhankelijk van de gebruiker of hij kiest voor een handmatige of een professionele methode.

Hoe Openen Ingebed Excel Werkmap in Word Document?

U beschikt over een Excel-werkmap in Word Document en krijgt een foutmelding bij het openen van dit ingesloten Excel-blad. De veelvoorkomende fouten die worden weergegeven bij het openen van ingesloten Excel-spreadsheets zijn-

“Microsoft Word kan de toepassing die is vereist om dit project te openen niet starten. Er is een fout opgetreden en deze functie functioneert niet meer correct. Wilt u deze functie nu repareren? ”

“Het programma dat is gebruikt om dit object te maken, is Excel. Het programma is niet geïnstalleerd op uw computer of reageert niet. Om dit object te bewerken, installeer Excel of zorg ervoor dat alle dialoogvensters in Excel gesloten zijn ”

“De servertoepassing, het bronbestand of het item kan niet worden gevonden. Controleer of de toepassing correct is geïnstalleerd en of deze niet is verwijderd, verplaatst, hernoemd of geblokkeerd door beleid.”

Hier heb ik enkele eenvoudige oplossingen genoemd om deze fout op te lossen.

Voordat u deze methoden probeert, moet u ervoor zorgen dat het geen kwestie is van corruptie in het Word-bestand. Maak een nieuw Word- en Excel-bestand om ervoor te zorgen. Voeg vervolgens een Excel-bestand in een nieuw Word-bestand in. En probeer ingesloten Excel te openen. Als het niet werkt, is er geen sprake van bestandsbeschadiging. Als het Excel-blad probleemloos wordt geopend in een nieuw Word-bestand, is het Word-bestand met de fout mogelijk beschadigd. Maak in dat geval gebruik van Remo Repair Word-tool en herstel Word-bestand dat een fout vertoont. De tool kan ook worden gebruikt om reparatie beschadigd 2013 Word document en Word-bestand gemaakt met behulp van een andere versie van Word, zoals 2010, 2007, 2016, etc.

Word-bestand is niet beschadigd, maar u slaagt er niet in Excel-blad te openen dat is ingesloten in een Word-bestand en volg dan de onderstaande repareren-

Repareren #1- Openen Word in veilige modus

Probeer Word-bestand in de veilige modus te openen-

 1. Open het venster Openen door op de Windows + R-toets te drukken
 2. Voer vervolgens Winword.exe / safe in en klik op OK

Het opent Word-toepassing in de veilige modus. Probeer nu het ingesloten Excel-blad te openen. Krijg je nog steeds een foutmelding, probeer dan volgende repareren.

Repareren #2: Schakel invoegtoepassingen uit

 1. Openen Excel of Word en navigeer vervolgens naar File-> Options- > Add-ins
 2. Klik onderaan het venster op Go knop naast COM Add-ins
 3. Deselecteer alle invoegtoepassingen
 4. Openen uw Word-bestand opnieuw en probeer de Excel-werkmap te openen

In het geval dat u het ingesloten Excel-blad niet hebt geopend, zelfs nadat u invoegtoepassingen hebt uitgeschakeld, gaat u naar de volgende methode.

Repareren #3: Neem de hulp van Outlook

 • Openen uw Word-bestand met Excel-werkmap
 • Kopieer de Excel-werkmap en ga naar Outlook
 • Open een nieuw e-mailvenster en kopieer het gekopieerde Excel-werkblad
 • En dubbelklik nu op het Excel-blad. Wanneer het u laat zien “Sommige objecten bevatten virussen die schadelijk kunnen zijn voor uw computer. Het is belangrijk om er zeker van te zijn dat dit object de betrouwbare bron is. Vertrouw je dit ingesloten object? “Bericht. Druk op de knop Ja.
 • Kopieer en plak het nu terug naar uw originele Word-bestand
 • Sluit Word-bestand en open het opnieuw

Nu kunt u de ingesloten Excel-werkmap openen. Ik hoop dat deze methoden u helpen om het probleem op te lossen waarmee u geconfronteerd wordt bij het openen van een ingesloten Excel-werkmap op een Word-document.

Oplossing voor ‘Fout Bij Laden Speler: Geen Afspeelbare Bronnen Gevonden’

Video’s kijken is waarschijnlijk het favoriete ding van iedereen op een computer. Het is naar verluidt de meest gebruikte vorm van inhoud in de wereld van vandaag. Met honderden formaten en video’s van superieure kwaliteit die we vandaag krijgen, is het nog steeds niet zonder problemen. U kunt verschillende problemen tegenkomen bij het afspelen van video’s zoals schokkerige of schokkerige video’s, vertragingen in de video, gepixelde of wazige video’s enz. Ondervinden van fouten zoals ‘De video kan niet worden afgespeeld’ of ‘Fout bij laden van speler: Geen afspeelbare bronnen gevonden’ zijn ook niet ongebruikelijk.

In dit blogbericht behandelen we het probleem ‘Fout bij laden van speler: Geen afspeelbare bronnen gevonden’ die optreedt bij het afspelen van video’s in de browser. De redenen voor de fout en enkele effectieve oplossingen om hetzelfde op te lossen worden besproken. De oplossingen die hier worden beschreven, zijn heel eenvoudig te volgen, dus lees verder.

Oplossing 1: Installeer Adobe Flash Player opnieuw

Dit is veruit de gemakkelijkste oplossing voor de fout ‘Fout bij laden speler: Geen afspeelbare bronnen gevonden’. Als eerste stap verwijdert u Adobe Flash Player en downloadt u de nieuwste versie van Adobe Flash. Voltooi het installatieproces en start uw browser opnieuw. Probeer vervolgens het videobestand dat u probeerde af te spelen. Dit zou u moeten helpen het probleem op te lossen.

Oplossing 2: Browsen in cache wissen

Een andere reden voor de fout is een overvolle cache. Dit probleem kan worden opgelost door de cache te wissen met behulp van de onderstaande stappen.

 1. Als eerste stap opent u Google Chrome en klikt u op de drie verticale stippen in de rechterbovenhoek
 2. Dan klikken More Tools > Clear browsing data
 3. Kies ‘Wis de volgende items uit het begin van de tijd’ en controleer of ‘Afbeelding in cachegeheugen en bestanden’ en ‘Cookies en andere sitegegevens’ zijn aangevinkt.

Nu worden al uw cachegeheugen- en browsegegevens gewist. En dit zou u moeten helpen de fout te herstellen. Als dat niet het geval is, gaat u verder met de volgende stap.

Oplossing 3: Voeg uitzonderingen toe in instellingen

Mogelijk ontvangt u ook de bovenstaande foutmelding als de beveiligingsinstelling in Adobe Flash u ervan weerhoudt de video af te spelen. Dit kan worden opgelost door uitzonderingen toe te voegen aan het bestand dat u probeert af te spelen. Hoewel dit een tijdelijke oplossing is, kan het helpen wanneer u beperkte tijd hebt.

 1. Openen Chrome en klik op de Menu icoon
 2. Klik Settings Advanced Settings
 3. Klik vervolgens op de Privacy tab en selecteer Content Settings
 4. Plak onder de Flash-functie het webpagina-adres waarin u problemen ondervindt bij het afspelen van video.
 5. Sla de gemaakte wijzigingen op en probeer het videobestand af te spelen

Dit zou u moeten helpen de fout op te lossen ‘Fout bij laden speler: Geen afspeelbare bronnen gevonden’. Als dat niet het geval is, gaat u verder met de volgende stap.

Oplossing 4: Gebruik de veilige modus

Het is mogelijk dat u de fout ontvangt vanwege recente wijzigingen, zoals onlangs geïnstalleerde apps van derde partijen of browserextensies. Om erachter te komen of dit de reden is, kunt u de Veilige modus met netwerkoptie gebruiken.

 1. Klik op om deze instelling te openen Windows + R toetsen om te openen Run
 2. Typ dan ‘msconfig’ en druk op Ok
 3. Onder de Boot tab, kiezen Safe Boot en vink het vakje aan ‘Network’

Klik Ok om uw systeem in de veilige modus te starten met netwerkfunctionaliteit. Als je video’s in Veilige modus (met netwerkmogelijkheden) met succes kunt spelen, probeer het dan opnieuw in de normale modus. Als het prima werkt, heeft de veilige modus het probleem voor u opgelost.

Als u nog steeds problemen ondervindt bij het afspelen van het bestand, geeft dit problemen met aanmelditems of browseruitbreidingen aan, die u verder moet analyseren.

MP4-bestanden repareren met Remo Repair MOV

Browser gerelateerde videoproblemen apart; je kunt ook fouten tegenkomen bij het afspelen van MP4-bestanden die je op je systeem hebt staan. Traag gedrag, audio-vertragingsproblemen, niet-gesynchroniseerde video’s, slow-motion video, geen audio, computercrash tijdens het afspelen / bewerken van videobestanden zijn allemaal symptomen van corruptie in MP4-bestanden.

Al deze problemen kunnen worden gerepareerd met behulp van een tool genaamd Remo Repair MOV. Het kan niet alleen worden gebruikt om MP4-bestanden te repareren, maar kan ook worden gebruikt om MOV-bestanden te repareren. Raadpleeg de link naar op te lossen MP4-bestand niet afgespeeld in Windows Media Player. Het voordeel van het gebruik van de tool is dat je originele video intact blijft; Er worden absoluut geen wijzigingen aangebracht in je originele video.

In veel gevallen kan het afspelen van video in VLC videoproblemen oplossen omdat het een ingebouwde reparatietool heeft. In gevallen waarin VLC uw bestand niet kan herstellen, is Remo Repair echter weer een goed Oplossing. Lees hier hoe u VLC MP4-probleem niet kunt oplossen.

Repareren Corruptie in MP4 en MOV Video met VLC Mediaspeler en Andere Software

Deze blogpost leert je enkele effectieve reparatietechnieken voor corrupte MOV- en MP4-bestanden. Maar voordat we verdergaan met het reparatieproces, beginnen we met het begrijpen van de redenen voor corruptie in MP4- en MOV-bestanden.

Redenen voor corruptie in MP4- en MOV-bestanden

 • Onderbreking / verwijdering van het opslagapparaat tijdens de overdracht van videobestanden naar of van de computer kan leiden tot beschadiging. Dit is veruit de meest voorkomende reden voor corruptie in videobestanden
 • Round-struikelen; Dit betekent dat het converteren van een videobestand van het ene naar het andere formaat meerdere keren de bestandsstructuur kan beschadigen en kan leiden tot corruptie
 • Onjuiste manier om videobestanden te comprimeren kan ook leiden tot corruptie
 • Als er slechte sectoren zijn in het gebied waar deze videobestanden worden opgeslagen, is er een mogelijkheid dat de bestanden beschadigd kunnen raken

Corruptie in videobestanden vanwege een van de bovengenoemde redenen vertoont vaak symptomen zoals het niet afspelen van het bestand, het niet synchroniseren van audio-video, geen audio, geen video, wazige video’s en vele anderen.

Om dergelijke problemen op te lossen, kunt u gebruik maken van de beroemde VLC-mediaspeler. Ja, je leest het goed; VLC wordt niet alleen gebruikt voor het afspelen van video’s, maar kan ook worden gebruikt als een reparatie tool.

 1. Reparatie MP4 en MOV bestanden met VLC speler

De VLC-mediaspeler is een alles-in-een tool die niet alleen videobestanden afspeelt maar ook de mogelijkheid heeft om deze te repareren. Hieronder vindt u instructies voor het gebruik van een VLC-mediaspeler voor het repareren van MP4- en MOV-bestanden.

 1. Als u nog geen VLC-speler hebt geïnstalleerd, downloadt u deze eerst en installeert u deze op uw computer.
 2. Open uw videobestanden met VLC-speler. VLC kan soms video’s afspelen die niet door andere mediaspelers kunnen worden afgespeeld. Als de video echter niet wordt afgespeeld, ziet u een pop-upvenster waarin staat dat het bestand is beschadigd
 3. Klik in dat geval op de Tools menu > Preferences
 4. In de Input & Codecs sectie, lokaliseren ‘Damaged or incomplete file’en selecteer Always Fix in de vervolgkeuzelijst.

Dit zal je helpen bij het oplossen van corruptieproblemen in MOV- en MP4-bestanden. Als u echter constateert dat het probleem niet is opgelost en het probleem blijft bestaan, kunt u gebruikmaken van een professionele videoherstel-tool genaamd Remo Repair MOV.

 1. Repareer MP4 en MOV bestanden met Remo Repair MOV

Remo Repair MOV is een fantastische oplossing voor het repareren van corruptie in MP4- en MOV-bestanden. Het is in staat om corruptieproblemen te repareren veroorzaakt door verschillende redenen. Het kan ook repareer beschadigde MP4 bestanden en MOV-bestanden gemakkelijk.

U hoeft geen technische details of ingewikkelde opdrachten te kennen om deze tool te gebruiken. Het enige wat u hoeft te doen is Remo Repair MOV downloaden op uw computer en een gezond MOV-bestand gereed hebben, dat zal worden gebruikt als een verwijzing naar het corrupte bestand te repareren. Dan, met één klik op de knop Repair, wordt uw corrupte bestand gerepareerd. Ja, het is zo eenvoudig om je video te repareren met deze tool.

Deze software kan worden gebruikt om repareer corrupte MOV bestanden op Windows 10, Windows 8, Windows 7, XP en Vista. Je kunt ook de Mac-versie van Remo Repair MOV gebruiken als je een Mac-gebruiker bent.

Repareren Ontbrekende en Slechte Frames in Videobestanden Gemakkelijk

Een video is niets anders dan een reeks afbeeldingen die je op een bepaalde snelheid wordt getoond. Deze afbeeldingen worden met een bepaalde snelheid aan je getoond om je hersens te laten denken dat je een video bekijkt. Deze snelheid waarmee afbeeldingen worden weergegeven, wordt ‘framesnelheid’ genoemd. Dus in essentie vertegenwoordigt één afbeelding hier een frame. En als er problemen zijn met de frames, hebt u geen goede video.

Over het algemeen is het waarschijnlijk te wijten aan ontbrekende of slechte frames als u problemen tegenkomt zoals video’s die niet in de synchronisatie passen, wazige of korrelige video’s. Hoewel beide problemen vergelijkbare symptomen vertonen, zijn het 2 verschillende concepten en vereisen verschillende methoden om problemen op te lossen. Ontbrekende frames, zoals de naam doet vermoeden, zijn wanneer frames ontbreken in de video. Slechte frames zijn echter frames die beschadigd zijn.

Hoe ontbrekende en slechte frames op te lossen?

Deze blogpost helpt u ontbrekende en slechte frames te herstellen, maar voordat we overgaan tot de methoden voor probleemoplossing, kunt u enkele snelle en eenvoudige oplossingen uitproberen. Om te beginnen, probeer de video af te spelen met een andere mediaspeler. Als dit niet helpt, probeer dan opnieuw het videobestand te downloaden of een nieuw exemplaar van het bestand te verkrijgen. Dit kan helpen in gevallen waarin de video niet volledig is gedownload. Maar als geen van deze methoden u kan helpen, ga dan verder met de stappen voor probleemoplossing, zoals hieronder wordt uitgelegd.

Geval 1: Hoe slechte frames in video’s te corrigeren?

 1. Handmatige methode – Ffmpeg gebruiken

Ffmpeg is een geweldige optie om slechte frames in video’s te corrigeren. Aangezien Ffmpeg een opdrachtregelprogramma is, moet u zich bij de opdrachtprompt aanmelden om deze functie te gebruiken. Voer de eenvoudige stappen hieronder uit om slechte frames met Ffmpeg te repareren.

 1. Klik op de Windows + X toetsen
 2. Selecteer in het hoofdmenu dat wordt geopend, Command Prompt keuze
 3. Typ de volgende opdracht in de opdrachtprompt

‘ffmpeg –i video_input.ts –map 0 –ignore_unknown/-copy_unknown –c copy fixed_video.ts’

Deze opdracht corrigeert beschadigde / slechte frames in de beschadigde invoerstroom en slaat de wijzigingen op in fixed_video.ts. Gebruik de optie ‘-map 0’ als u wilt dat Ffmpeg alle streams overzet, anders gebruikt het alleen de eerste videostream. Evenzo negeert ‘ignore_unknown’ optie niet-herkende streams, terwijl ‘copy_unknown’ ze zal kopiëren.

 1. Gebruik makend van Remo Repair MOV

Als Ffmpeg het videobestand niet kan repareren, maak dan gebruik van professionele videoreparatiehulpmiddelen zoals Remo Repair MOV om slechte frames in uw video te corrigeren. Het is in staat om allerlei soorten problemen in je video’s te identificeren en te repareren. Deze HD video reparatie hulpprogramma kan werken met zowel MP4- als MOV-bestanden. U hoeft geen fancy commando’s of technische details te kennen, het enige dat u hoeft te doen is het te repareren bestand selecteren en op Repair klikken om uw bestand te herstellen. De tool zorgt ervoor dat uw bestand automatisch wordt hersteld. Er is ook een Remo AVI-reparatietool beschikbaar die u kunt gebruiken om corruptie in AVI-bestanden te herstellen.

Geval 2: Hoe ontbrekende frames in een video op te lossen?

Het gebruik van onjuiste instellingen bij het maken of bewerken van een video kan ervoor zorgen dat frames verloren gaan of ontbreken. Als u te maken heeft met ontbrekende frames, ziet u mogelijk symptomen zoals stotteren, vertraging in uw video of een gesplitst scherm.

Een manier om dit probleem op te lossen, is door een techniek genaamd Morphing te gebruiken. Hulpprogramma’s zoals Morph Man of Morph Age helpen u het probleem op te lossen met ontbrekende frames. Een andere manier is om plug-ins met Adobe te gebruiken om problemen met ontbrekende frames op te lossen.

Conclusie

Ontbrekende of slechte frames zijn enkele van de meest voorkomende problemen die mensen tegenkomen bij video’s. Om ontbrekende frames te corrigeren, moet je morphing-tools gebruiken, maar corrupte of slechte frames kunnen eenvoudig worden gerepareerd met Remo Repair MOV. Het is bewezen dat geavanceerde reparatietechnieken voordelig zijn voor veel gebruikers om hun MOV-video’s te repareren.

Hoe Oplossen Fout ‘Kan PST Bestand Niet Toevoegen in Outlook 2016: Fout 0x80004001’

Hieronder staan enkele van de belangrijkste redenen waarom u PST-bestanden naar Outlook wilt importeren.

 • Outlook-gegevens verplaatsen van de ene pc naar de andere of van de ene e-mailaccount naar de andere
 • Om van pc naar Mac of van Mac naar pc te gaan
 • Outlook-gegevens verplaatsen tussen mappen en een Exchange Server

Als u PST-bestanden naar Outlook wilt importeren, is dit een vrij eenvoudig proces. Het enige dat u hoeft te doen is naar File menu in Outlook en klik op Import/Export. Selecteer vervolgens je PST-bestand om te importeren en dat is het. Dit is in de meeste gevallen een betrouwbaar middel voor het importeren van Outlook-gegevens, maar in sommige gevallen kunt u problemen tegenkomen en een foutmelding ontvangen: “Mislukt om PST toe te voegen in Outlook 2016: Fout 0x80004001”.

Wat veroorzaakt deze fout en wat zijn enkele van de beste manieren om deze fout op te lossen? Al deze details worden behandeld in deze blogpost.

Oplossingen om de fout op te lossen ‘Kan PST niet toevoegen in Outlook 2016: Fout 0x80004001’

Oplossing 1: Schakel antivirus tijdelijk uit

Bepaalde antivirusprogramma’s kunnen interfereren met sommige acties die u in Outlook uitvoert. In dit geval kan het antivirusprogramma u storen bij het importeren van het PST-bestand en bijdragen aan de fout ‘0x80004001’. Om dit probleem op te lossen, schakelt u de antivirus tijdelijk uit en importeert u het PST-bestand. Controleer nu of de fout is opgelost. Als dat niet het geval is, gaat u verder met de volgende stap.

Oplossing 2: Gebruik de veilige modus van Outlook

Als u de Veilige modus in Outlook gebruikt, wordt deze geopend zonder invoegtoepassingen. Op deze manier weet u of invoegtoepassingen hier het probleem zijn.

Om Outlook in de veilige modus te starten, volgt u de onderstaande stappen.

 • Klik op de Start menu en selecteer Run
 • Typ in het venster uitvoeren ‘Outlook /safe’ en klik Ok

Kijk nu of Outlook in de veilige modus start en probeer het PST-bestand te importeren. Als het lukt, kunnen we concluderen dat add-ins de boosdoener zijn. In dat geval kunt u invoegtoepassingen uitschakelen in de standaard Outlook-modus door de onderstaande instructies te volgen.

 1. Openen Outlook en klik op File > Options > Add-ins
 2. In de Manage vervolgkeuzemenu, selecteer COM Add-ins en klik Go
 3. Noteer de geselecteerde invoegtoepassingen en wis alle selectievakjes en klik vervolgens op OK
 4. Herstarten Outlook en kies opnieuw File > Options > Add-ins
 5. Selecteer de invoegtoepassing die eerder is geselecteerd (gebruik de opmerkingen in stap 3) die u opnieuw wilt inschakelen
 6. Herhaal deze stappen totdat alle invoegtoepassingen die eerder zijn geselecteerd, zijn ingeschakeld. Nu, als de fout opnieuw optreedt, hebt u de problemen gevonden die de invoegtoepassing veroorzaken.

Oplossing 3: Voer Inbox Reparatie tool / Scanpst.exe uit

Om de fout ‘0x80004001’ te herstellen, zou corruptie in PST-bestanden moeten worden opgelost. En dit kan worden gedaan met behulp van een ingebouwde tool genaamd Inbox Repair Tool. Deze tool kan corruptie oplossen vanwege PST-groottefactoren, softwareconflicten, virussen / malware enz.

Het enige wat u hoeft te doen is zoeken naar Scanpst.exe in de zoekbalk van File Explorer en selecteer het PST-bestand dat u wilt herstellen. Uw bestand zal worden gerepareerd en de fout ‘0x80004001’ zal worden hersteld. Schakel die specifieke invoegtoepassing uit om de fout ‘0x80004001’ op te lossen.

Oplossing 4: Gebruik Remo Repair PST Software

Als het PST-bestand ernstig beschadigd is, kan Scanpst het bestand niet herstellen. In dat geval kunt u gebruikmaken van speciale PST-reparatieprogramma’s zoals Remo Repair PST om het PST-bestand te repareren. Het is ontworpen om alle kleine en grote problemen in PST-bestanden op te lossen. Omdat het werkt op een alleen-lezen mechanisme, worden al uw originele gegevens in het PST-bestand veilig bewaard. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat het PST-bestand beschadigd raakt / verandert.

Remo Repair kan ook worden gebruikt om fouten zoals op te lossen Outlook PST-bestandstoegang geweigerd, de set mappen kan niet worden geopend, kan Microsoft Outlook enz. niet starten.

Hoe Repareren Uitgerekte Video in VLC Door Beeldverhouding Wijzigen

Soms wanneer u een video bekijkt, kunt u situaties tegenkomen wanneer de afmetingen zijn uitgeschakeld. De hoogte of breedte kan langgerekt of uitgerekt zijn. Deze problemen komen vaak voor en kunnen vaak eenvoudig worden verholpen door de beeldverhouding te wijzigen. In dit artikel zullen we uitleggen hoe de beeldverhouding in de VLC-speler kan worden gewijzigd.

Stappen om de beeldverhouding te wijzigen

Selecteer in de menubalk Video > Aspect ratio. Hiermee worden alle aanwezige beeldverhoudingen weergegeven. De meest gebruikte beeldverhouding voor films is 21: 9 of 16,9 (breedbeeld). Voor tv-programma’s (volledig scherm) wordt een beeldverhouding van 4: 3 gebruikt. Op deze manier kunt u kiezen uit de lijst met beschikbare beeldverhoudingen of de veilige standaardinstelling gebruiken.

Als u echter niet tevreden bent met de beschikbare opties en u wilt verder experimenteren met de instellingen, kunt u dit doen door een aangepaste beeldverhouding te maken.

 1. Klik in de menubalk op Tools
 2. Selecteer Preferences > Video
 3. In het veld Force aspect ratio, voer een vereiste waarde in
 4. Klik ten slotte op Save om de wijzigingen op te slaan. Hierdoor wordt de beeldverhouding gedwongen ingesteld op basis van uw keuze.

Open de VLC-speler opnieuw zodat de speler de nieuwe waarde kan gebruiken. Maar de aangepaste beeldverhouding werkt mogelijk niet voor alle video’s. In dergelijke gevallen is het misschien een goed idee om terug te gaan naar de standaardoptie. Wijzig de beeldverhouding permanent

Als u er echter zeker van bent dat u de nieuwe beeldverhouding permanent wilt gebruiken, kunt u de instellingen ook permanent wijzigen.

 1. Klik in het menu op Media > Convert/Save
 2. Klik op Add en selecteer de huidige video die je wilt spelen
 3. Klik Convert/Save
 4. Kies vervolgens een doelbestand.
 5. Onder de Profile sectie moet de standaardinstelling goed zijn. Zodra alle vereiste opties zijn gekozen, klikt u op Start om het proces te starten.

Nu moet de video worden afgespeeld met de nieuwe beeldverhouding. En de aangebrachte wijzigingen zullen dit keer permanent zijn.

Problemen met de beeldverhouding komen vaak voor, ze komen soms voor. Dus een kleine aanpassing aan de verhoudingen kan wonderen doen en de problemen oplossen. Maar vele malen ondervinden gebruikers corruptieproblemen met videobestanden zoals MP4 en MOV. De video’s kunnen wazig zijn of audio-video is mogelijk niet gesynchroniseerd. In deze situaties kunt u ze repareren met Remo Repair MOV. Verwijzen video-audio synchronisatie repareren for meer details en de stappen die bij het proces zijn betrokken.

Video Speelt Niet op Android Telefoon – Hoe Repareren?

Video’s die niet worden afgespeeld op je Android-telefoon? Krijgt u foutmeldingen als deze video niet kunt afspelen / kan video niet worden afgespeeld op uw Android-apparaat? Geen zorgen, als je Android-telefoon geen video’s zal afspelen! Hier zijn de oorzaken en enkele mogelijke oplossingen voor video’s die niet worden afgespeeld op Android-telefoonproblemen.

Oorzaken voor video’s die niet worden afgespeeld op Android Phone:

 • Problemen met de SD / geheugenkaart
 • Rommelige bestanden op je Android-telefoon
 • Incompatibele ingebouwde speler
 • Verouderde speler
 • Conflicten tussen de videospeler en geïnstalleerde apps
 • Verouderde Android OS
 • Corrupte videobestanden

Hoe te repareren “Video’s die niet worden afgespeeld op Android-telefoon” Probleem?

Stap 1: Controleer de geplaatste SD / geheugenkaart

Het eerste dat u moet controleren, is of uw SD / geheugenkaart goed werkt of niet. Als uw SD / geheugenkaart onverwacht wordt verwijderd tijdens het afspelen / opslaan van video’s, kunt u de videoclip niet afspelen.

Werp dus de kaart uit, haal hem uit de SD-kaartsleuf en plaats hem opnieuw. Zorg ervoor dat de kaart op zijn plaats is vergrendeld. Sluit vervolgens alle actieve toepassingen op uw Android en start de telefoon opnieuw op.

Ga nu naar Gallery, video’s afspelen en bekijken.

Stap 2: Duidelijk Cache

Het wissen van de cache op uw Android-telefoon kan een aantal problemen oplossen. Om cachegegevens op uw Android-telefoon te wissen,

Ga naar Settings en selecteer Storage/Application Manager optie. Druk op Clear Cache optie.

Stap 3: Ingebouwde videospeler

Het is mogelijk dat de ingebouwde mediaspeler die aanwezig is op uw Android-telefoon de videocodec die u probeert te spelen niet ondersteunt. Dus, probeer je Android ingebouwde videospeler bij te werken (als er een update beschikbaar is).

Als dit niet het geval is, haalt u een compatibele videospeler zoals VLC-speler, MX Player enz. Uit de Play Store en installeert u deze gratis

Stap 4: Geïnstalleerde videospelers

Soms kunnen zelfs geïnstalleerde mediaspelers van derden geen video’s afspelen op een Android-telefoon als deze verouderd zijn. Dus, update de videospeler die je gebruikt om video’s af te spelen op je telefoon.

Stap 5: Ontdoen van ongewenste apps

Als u een app of software van een onbekende bron hebt geïnstalleerd of als u een ongewenste app op uw Android-telefoon hebt geïnstalleerd, verwijdert u deze. Er zijn kansen dat die apps de soepele functionaliteit van uw telefoon kunnen verstoren.

Dus verwijder dergelijke apps en verwijder ze volledig van uw smartphone.

Stap 6: Bijwerken Android OS

Hoewel het updaten van Android OS geen gegevensverlies veroorzaakt, is het beter om aan de veilige kant te staan dan later spijt te hebben; dus maak een back-up van uw volledige bestanden op de Android-telefoon naar veilige externe opslagmedia. Werk vervolgens het Android-besturingssysteem bij.

Hoe Android OS te updaten?

 • Verbind Android telefoon met Wi-Fi en ga naar Instellingen
 • Tik op About Device (located at the end)
 • Tik Update/Software Update/System Firmware Update (afhankelijk van de versie van je Android-telefoon)
 • Kiezen Check for Updates en press Update button
 • Tik Install/Reboot en Install/Install System Software (afhankelijk van de versie van je Android-telefoon)

Zodra het installatieproces is voltooid, wordt uw smartphone automatisch opnieuw opgestart.

Stap 7: Controleer videobestanden

Controleer of al uw video’s niet worden afgespeeld op de Android-telefoon of slechts enkele van de videoclips die u niet kunt afspelen.

Als u niet slechts enkele videobestanden op uw Android-telefoon kunt afspelen, ligt het probleem niet bij uw smartphone. Die video’s kunnen corrupt zijn en daarom spelen ze niet.

Kopieer die videoclips naar een computer en probeer deze af te spelen. Als de video’s niet kunnen worden afgespeeld, maak dan gebruik van Remo Repair software en repareer de corrupte video’s die niet kunnen worden afgespeeld op een Android-telefoon.

Remo Repair biedt een ideale manier om corrupte video’s te repareren op zowel Mac als Windows werkende computers. Select -> Repair -> Save slechts drie stappen om je niet-speelbare video’s te repareren met Remo Repair. Met dit robuuste hulpmiddel kunt u moeiteloos repareer corrupte filmbestanden of videoclips gemaakt door alle grote merken camera of camcorder. Dit is een gebruiksvriendelijk en veilig programma, volledig vrij van alle soorten virussen / malware. Bovendien biedt de tool een gratis proefversie waarmee je de corrupte videoclip kunt repareren en verifiëren voordat je deze opslaat (de software kopen).

Dus, als je video’s niet op de Android-telefoon worden afgespeeld, probeer Remo Recover dan uit en maak de video’s speelbaar

.