Hoe Oplossen PowerPoint niet Reageren, Bevriezen & Opknoping Problemen

PowerPoint is de meest gebruikte tool voor presentaties in zakelijke en educatieve omgevingen. Het maakt gebruik van dia’s om gegevens op een duidelijke en aantrekkelijke manier te ordenen en presenteren. Zoals met elke toepassing of software, kan PowerPoint soms vastlopen of bevriezen. Hierdoor kunnen uw PPT-bestanden beschadigd raken of beschadigd raken. In dit artikel worden de redenen en mogelijke oplossingen voor PowerPoint uitgelegd om zich op een ongebruikelijke manier te gedragen.

  1. Installeer de nieuwste Office bijwerken – Updates bieden beveiliging en functie-verbeteringen aan applicaties en PowerPoint is geen uitzondering. Voor een goede werking van elke applicatie zijn regelmatige updates van cruciaal belang. Dus als u onregelmatig gedrag vindt in PowerPoint, installeer dan de nieuwste Office-updates.
  2. Antivirussoftware – Uw antivirussoftware wordt meestal geïntegreerd met alle toepassingen in uw systeem. Evenzo is het ook geïntegreerd met PowerPoint. Dit kan soms uw ervaring met PowerPoint in de war brengen. U kunt dit probleem oplossen door invoegtoepassingen voor antivirussoftware uit te schakelen die zijn geïnstalleerd met de PowerPoint-app.
  3. Een probleem met invoegtoepassingen – ondanks aanvullende functies en verbeteringen die door invoegtoepassingen worden geboden, kunnen ze af en toe PowerPoint storen. Problemen met invoegtoepassingen oplossen,
  • Klik op Start en typ in PowerPoint / safe
  • Hiermee wordt PowerPoint in veilige modus zonder invoegtoepassingen geopend
  • Nu, als je merkt dat PowerPoint goed werkt, waren add-ins de items die problemen veroorzaakten. Om ze uit te schakelen,
  • Ga naar Bestand menu> Kies Opties> Add-ins
  • Selecteer vervolgens COM-invoegtoepassingen
  • Schakel alle add-ons in / uit en controleer of er één problemen veroorzaakt

4. Office Reparatie gereedschap – Als geen van deze methoden werkt, kunt u de ingebouwde Office Repair-tool gebruiken. Open het Configuratiescherm> Kies Programma’s en onderdelen> Een programma verwijderen of wijzigen. Klik in de lijst met de rechtermuisknop op Microsoft Office en klik vervolgens op Herstellen. Dit zou je probleem moeten oplossen.

Na het oplossen van problemen met deze stappen, als u nog steeds problemen ondervindt met MS PowerPoint 2016 opent PPTX bestand niet, je hebt een reparatieprogramma nodig zoals Remo Repair PowerPoint.

Wat betreft Remo Repair PowerPoint

Remo Repair PowerPoint tool is ontworpen om uw PPT-, PPTX- en PPS-bestanden te repareren. De software maakt gebruik van een alleen-lezen mechanisme, wat betekent dat het uw originele bestand leest, problemen oplost en gezonde bestanden maakt. Uw originele bestand wordt dus niet gestoord. Alle elementen zoals clipart, hyperlinks, kopteksten en voetteksten worden uitgepakt en gepresenteerd in uw gerepareerde bestand. De software ondersteunt alle versies van Windows inclusief Windows 10.

Een geavanceerde functie is de Preview-functie, waarmee u een voorbeeld van herstelde bestanden kunt bekijken voordat u ze opslaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *