Video Speelt Niet op Android Telefoon – Hoe Repareren?

Video’s die niet worden afgespeeld op je Android-telefoon? Krijgt u foutmeldingen als deze video niet kunt afspelen / kan video niet worden afgespeeld op uw Android-apparaat? Geen zorgen, als je Android-telefoon geen video’s zal afspelen! Hier zijn de oorzaken en enkele mogelijke oplossingen voor video’s die niet worden afgespeeld op Android-telefoonproblemen.

Oorzaken voor video’s die niet worden afgespeeld op Android Phone:

  • Problemen met de SD / geheugenkaart
  • Rommelige bestanden op je Android-telefoon
  • Incompatibele ingebouwde speler
  • Verouderde speler
  • Conflicten tussen de videospeler en geïnstalleerde apps
  • Verouderde Android OS
  • Corrupte videobestanden

Hoe te repareren “Video’s die niet worden afgespeeld op Android-telefoon” Probleem?

Stap 1: Controleer de geplaatste SD / geheugenkaart

Het eerste dat u moet controleren, is of uw SD / geheugenkaart goed werkt of niet. Als uw SD / geheugenkaart onverwacht wordt verwijderd tijdens het afspelen / opslaan van video’s, kunt u de videoclip niet afspelen.

Werp dus de kaart uit, haal hem uit de SD-kaartsleuf en plaats hem opnieuw. Zorg ervoor dat de kaart op zijn plaats is vergrendeld. Sluit vervolgens alle actieve toepassingen op uw Android en start de telefoon opnieuw op.

Ga nu naar Gallery, video’s afspelen en bekijken.

Stap 2: Duidelijk Cache

Het wissen van de cache op uw Android-telefoon kan een aantal problemen oplossen. Om cachegegevens op uw Android-telefoon te wissen,

Ga naar Settings en selecteer Storage/Application Manager optie. Druk op Clear Cache optie.

Stap 3: Ingebouwde videospeler

Het is mogelijk dat de ingebouwde mediaspeler die aanwezig is op uw Android-telefoon de videocodec die u probeert te spelen niet ondersteunt. Dus, probeer je Android ingebouwde videospeler bij te werken (als er een update beschikbaar is).

Als dit niet het geval is, haalt u een compatibele videospeler zoals VLC-speler, MX Player enz. Uit de Play Store en installeert u deze gratis

Stap 4: Geïnstalleerde videospelers

Soms kunnen zelfs geïnstalleerde mediaspelers van derden geen video’s afspelen op een Android-telefoon als deze verouderd zijn. Dus, update de videospeler die je gebruikt om video’s af te spelen op je telefoon.

Stap 5: Ontdoen van ongewenste apps

Als u een app of software van een onbekende bron hebt geïnstalleerd of als u een ongewenste app op uw Android-telefoon hebt geïnstalleerd, verwijdert u deze. Er zijn kansen dat die apps de soepele functionaliteit van uw telefoon kunnen verstoren.

Dus verwijder dergelijke apps en verwijder ze volledig van uw smartphone.

Stap 6: Bijwerken Android OS

Hoewel het updaten van Android OS geen gegevensverlies veroorzaakt, is het beter om aan de veilige kant te staan dan later spijt te hebben; dus maak een back-up van uw volledige bestanden op de Android-telefoon naar veilige externe opslagmedia. Werk vervolgens het Android-besturingssysteem bij.

Hoe Android OS te updaten?

  • Verbind Android telefoon met Wi-Fi en ga naar Instellingen
  • Tik op About Device (located at the end)
  • Tik Update/Software Update/System Firmware Update (afhankelijk van de versie van je Android-telefoon)
  • Kiezen Check for Updates en press Update button
  • Tik Install/Reboot en Install/Install System Software (afhankelijk van de versie van je Android-telefoon)

Zodra het installatieproces is voltooid, wordt uw smartphone automatisch opnieuw opgestart.

Stap 7: Controleer videobestanden

Controleer of al uw video’s niet worden afgespeeld op de Android-telefoon of slechts enkele van de videoclips die u niet kunt afspelen.

Als u niet slechts enkele videobestanden op uw Android-telefoon kunt afspelen, ligt het probleem niet bij uw smartphone. Die video’s kunnen corrupt zijn en daarom spelen ze niet.

Kopieer die videoclips naar een computer en probeer deze af te spelen. Als de video’s niet kunnen worden afgespeeld, maak dan gebruik van Remo Repair software en repareer de corrupte video’s die niet kunnen worden afgespeeld op een Android-telefoon.

Remo Repair biedt een ideale manier om corrupte video’s te repareren op zowel Mac als Windows werkende computers. Select -> Repair -> Save slechts drie stappen om je niet-speelbare video’s te repareren met Remo Repair. Met dit robuuste hulpmiddel kunt u moeiteloos repareer corrupte filmbestanden of videoclips gemaakt door alle grote merken camera of camcorder. Dit is een gebruiksvriendelijk en veilig programma, volledig vrij van alle soorten virussen / malware. Bovendien biedt de tool een gratis proefversie waarmee je de corrupte videoclip kunt repareren en verifiëren voordat je deze opslaat (de software kopen).

Dus, als je video’s niet op de Android-telefoon worden afgespeeld, probeer Remo Recover dan uit en maak de video’s speelbaar

.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *