Waarom Moet je OST Bestanden Niet Repareren Met ScanPST.exe

Het grote voordeel van het OST-bestand is dat u offline met Outlook kunt werken, zelfs als er geen verbinding is met de Exchange Server. En wanneer de verbinding opnieuw tot stand is gebracht, wordt het OST-bestand gesynchroniseerd met de Exchange Server. Er zijn echter tijden dat het OST-bestand beschadigd kan raken en u niet in Outlook kunt werken.

U moet het bestand herstellen om weer aan het werk te gaan. Dus hoe OST-bestand op te lossen? Het eerste dat u zou doen, is het gebruik van ScanPST.exe (reparatieprogramma voor Postvak) geleverd door Outlook om problemen op te lossen. Maar dan is het niet gesuggereerd om de ScanPST-tool op een corrupt OST-bestand te gebruiken. Waarom is dat zo? Lees verder om te weten …

Eén Outlook-gebruiker had problemen met het OST-bestand en gebruikte scanpst.exe om het bestand te scannen. ScanPST tool vond enkele problemen met het bestand, maar het was niet in staat om het te repareren. Dus zelfs na het gebruik van scanpst.exe lijken de problemen in het OST-bestand te verschijnen. Waarom gebeurt dit? Dit gebeurt omdat, afgezien van enkele IMAP-configuraties in Outlook 2013 en 2016, de resterende alleen bestaat uit gegevens in de cache. U moet dus het OST-bestand niet repareren met scanpst.exe.

Dus wat is het volgende? Nou, je moet beginnen met een nieuwe cache in plaats van te proberen het OST-bestand te repareren.

Hoe OST-bestands problemen op te lossen?

Om problemen met het OST-bestand op te lossen, herbouwt u gewoon het bestand in plaats van het te repareren. U moet het OST-bestand hernoemen naar .oud wanneer Outlook wordt gesloten en vervolgens het OST-bestand opnieuw opnieuw opbouwen vanaf de server.

  • Dus sluit eerst Microsoft Outlook en ga naar de locatie van het OST-bestand
  • De standaardlocatie van het OST-bestand is als volgt:

Voor Windows 10, Windows 8, Windows 7 en Windows Vista:

C:\Users\%username%\AppData\Local\Microsoft\Outlook\

U kunt dit in de adresbalk van Verkenner plakken om de maplocatie te openen.

  • Zodra je de locatie van het OST-bestand hebt gevonden, hernoem je het OST-bestand
  • Start Outlook nu, laat het OST-bestand opnieuw opbouwen

Als opnieuw opbouwen geen haalbare optie is omdat de mailbox groot is en uw internetverbinding traag is, kunt u proberen ScanPST.exe te gebruiken. Zoals eerder gezegd, kan de ScanPST-tool echter geen ernstige OST-bestandsproblemen oplossen. In een dergelijke situatie kunt u dit gebruiken OST naar PST conversie software. Het converteert het corrupte OST-bestand naar PST en repareert het veilig. U hebt geen hulp nodig om het hulpprogramma uit te voeren, omdat het wordt geleverd met een gebruikersvriendelijke interface. Dus je kunt corrupte OST-bestanden gemakkelijk herstellen. Bovendien is het een toepassing die alleen wordt gelezen en die het oorspronkelijke bestand gedurende het hele reparatieproces niet schaadt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *