Hvordan Fejlfindes PowerPoint, der Ikke Svarer, Fryser og Hænger Problemer

PowerPoint er det mest almindeligt anvendte værktøj til præsentationer i forretnings- og uddannelsesmiljøer. Det bruger dias til at organisere og præsentere data på en klar og overbevisende måde. Som med enhver applikation eller software, kan PowerPoint hænge eller fryse til tider. Dette kan medføre, at dine PPT-filer bliver ødelagt eller beskadiget. Denne artikel forklarer årsager og potentielle løsninger til PowerPoint at opføre sig på en usædvanlig måde.

  1. Installer nyeste Office opdateringer – Opdateringer giver sikkerheds- og funktionforbedringer til applikationer, og PowerPoint er ingen undtagelse. For korrekt funktion af enhver applikation er regelmæssige opdateringer afgørende. Så hvis du finder nogen uregelmæssig adfærd i PowerPoint, skal du installere nyeste Office-opdateringer.
  2. Antivirus software – Din antivirus software integrerer normalt med alle applikationer i dit system. Ligeledes integreres det med PowerPoint. Dette kan til tider ødelægge din oplevelse med PowerPoint. For at løse dette problem skal du prøve at deaktivere alle add-ins til antivirusprogrammer, der er installeret med PowerPoint-programmet.
  3. Et problem med tilføjelser – På trods af yderligere funktioner og forbedringer, som tilføjelsesprogrammer giver, kan de til tider forstyrre PowerPoint. At løse problemer med tilføjelser,
  • Klik på Start og skriv i PowerPoint / Safe
  • Dette åbner PowerPoint i sikker tilstand uden tilføjelser
  • Nu, hvis du opdager, at PowerPoint fungerer fint, var tilføjelser, der var årsag til problemer. For at deaktivere dem,
  • Gå til menuen Filer> Vælg Valg> Tilføjelser
  • Vælg derefter COM-tilføjelser
  • Deaktiver / aktiver hver af tilføjelsesprogrammerne, og kontroller, om der er problemer med det

4. Office Reparation tool – Hvis ingen af disse metoder virker, kan du bruge det indbyggede Office Repair-værktøj. Åbn Kontrolpanel> Vælg Programmer og funktioner> Afinstaller eller skift et program. Højreklik på Microsoft Office i listen, og klik derefter på Reparer. Dette bør løse dit problem.

Efter fejlfinding ved hjælp af disse trin, hvis du stadig står over for problemer med MS PowerPoint 2016 åbner ikke PPTX fil, du skal bruge et reparation værktøj som Remo Repair PowerPoint.

Om Remo Repair PowerPoint

Remo Repair PowerPoint tool er designet til at rette dine PPT, PPTX og PPS filer. Softwaren bruger en skrivebeskyttet mekanisme, som betyder, at den læser din originale fil, retter problemer og skaber sunde filer. Således bliver din oprindelige fil ikke forstyrret. Alle elementer som clipart, hyperlinks, headers og footers er uddraget og præsenteret i din reparerede fil. Softwaren understøtter alle versioner af Windows, herunder Windows 10.

En avanceret funktion er Preview-funktionen, som giver dig mulighed for at forhåndsvise genoprettede filer, før du gemmer dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *