Reparere ‘Windows Movie Maker Ingen Lyd’ Udstedelse

Windows Movie Maker er et godt værktøj til nemt at oprette og redigere videoer. Du kan også bruge den til at uploade videoer til Facebook, YouTube og OneDrive osv. Selv om den anvendes i vid udstrækning af mange brugere, er den ikke uden dens andel af problemer. Brugere klager ofte om problemer med “ingen lyd” og “lydvideo uden synkronisering”.

I denne artikel dækker vi hovedårsagerne til fejlen og mulige løsninger for at løse det samme.

Opløsning 1: Genstart dit system

Så simpelt som det kan synes, løser denne metode nogle af de mest almindelige problemer i Windows. Du skal blot genstarte dit system og kontrollere, om videoen kan afspilles normalt.

Opløsning 2: Genstart ‘Windows Audio service’

  1. Klik på ‘Start’ menu og type ‘Services’ i søgefeltet
  2. Vælg ‘Windows Audio’ fra listen over servicemenuen
  3. Højreklik på tjenesten og klik på ‘Stop
  4. Højreklik igen på tjenesten og vælg ‘Start

Genstart Windows Audio-tjeneste på denne måde hjælper med at løse problemet “ingen lyd” i nogle tilfælde. Hvis dette ikke ser ud til at hjælpe, kan du fortsætte til næste fejlfindingstrin.

Opløsning 3: Sluk for ‘DTS lyd’

  1. Åbn det ‘Start’ menu og type ‘DTS Sound’ i søgelinjen
  2. Klik på ‘DTS sound’ og i det vindue, der åbnes, skal du slå det ‘OFF’ ved hjælp af tænd / sluk-knappen til venstre
  3. Luk DTS Sound-vinduet

Prøv nu at afspille videofilen i Movie Maker; Hvis videoen afspilles uden problemer, er du færdig her. Hvis ikke, prøv at køre programmet i kompatibilitetstilstand som forklaret i næste trin.

Opløsning4: Kør Windows Movie Maker i ‘Kompatibilitetstilstand’

Du kan prøve kompatibilitetsfunktionen, hvis ingen af ovenstående metoder virker. Kompatibilitetstilstand er designet til, at programmerne er kompatible med computerens nye OS. Det gør det ved at begrænse programmet til kun nogle få grundlæggende funktioner. Følg nedenstående trin for at køre Windows Movie Maker i kompatibilitetstilstand.

  1. Gå til ‘C: \ Programmer (x86) \ Windows Live \ Fotogalleri’. Her finder du en fil ‘MovieMaker.exe’
  2. Højreklik på filen og vælg ‘Properties
  3. Klik på ‘Compatibility’ faneblad og under ‘Compatibility Mode’, markér afkrydsningsfeltet ‘Run this program in compatibility mode for’.
  4. Vælg det ‘OS’, du bruger i øjeblikket på din computer
  5. Klik på ‘Apply’

Genstart nu Windows Movie Maker, og du skal kunne afspille videofilen med lyd. Hvis denne metode ikke løser problemet, kan du kontrollere, om de codecs, der bruges i videofilen, understøttes af afspilleren. Du kan også prøve at konvertere videofilen til ‘WMV’-format. De fleste brugere hævder, at ‘WMV’-format kan afspilles uden problemer på Windows Movie Maker.

Hvis ingen af disse metoder virker, er der en mulighed for, at din fil er beskadiget og skal repareres. Remo Reparation MOV er et godt værktøj til  reparere beskadiget film maker fil let om få minutter. Fordelen er, at du får en gratis prøveversion til at evaluere den reparerede fil, inden du køber softwaren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *