Hvordan Kombinere Nemt to Videoklip i En

Sådan flettes video filer?

Når du arbejder med videoer regelmæssigt, ved du, at det er yderst usandsynligt, at du kun har en enkelt fil at arbejde med. Chancerne er, at der oprettes flere filer og derefter forsigtigt sys i en enkelt til at producere en video. For videoredigering fagfolk, har du sandsynligvis videoredigering software, der gør det hele, men for uindviede, vil denne artikel hjælpe dig med at lære at fusionere videoer.

Downloadbare software, webversioner og mobilapps er tilgængelige for at kombinere videoer, og her i denne artikel dækker vi de downloadbare softwareversioner. Lad os hoppe lige ind for at finde ud af, hvordan man fusionere videoer.

Valgmulighed 1: VLC Media Player

VLC Media Player er ikke kun til afspilning af videofiler, men det kan også gøre en række andre ting som redigering af dem. Så du kan bruge VLC Media Player og sammenlægge flere videoer sammen. Men bemærk at den eneste ulempe er, at den kun kan bruges til at kombinere videoer af samme format. For at slå sammen videoer i VLC, følg nedenstående trin.

  1. Lancering VLC Media Player og klik på Media
  2. Vælg derefter Open Multiple Files
  3. Klik på Add knappen for at tilføje filer en efter en, men sørg for at tilføje dem sekventielt
  4. Klik på Play drop down og vælg Convert
  5. Endelig skal du vælge et sted for at gemme den fusionerede video, og det er det! Dine videoer bliver fusioneret og gemt på et sted, du har angivet.

Valgmulighed 2: Shotcut

Shotcut er software til at redigere videoer og understøttes både på Mac og Windows. Det er en kraftfuld applikation med en række forskellige muligheder, og det bedste er, at det er gratis at bruge. Hvis du vil flette to videoer i Shotcut, skal du blot følge nedenstående trin.

  1. Klik på File > Open File og bliv til den første video
  2. Når videoen er indlæst, skal du trække den ned til tidslinjen
  3. Gentag de samme trin for andet og efterfølgende videoer, hvis du har. Bare sørg for, at venstre kant af den anden video rører den højre kant af den første og så videre for yderligere videoer.
  4. Klik derefter på Export Video knappen for at gemme den fusionerede video fil

Så her har vi kun dækket nogle af de bedste og gratis software til sammenlægning af videoer, selvom der findes forskellige andre muligheder. Vær også ekstra forsigtig og gør nogle undersøgelser om videoredigering, hvis du er den første timer. Også, skal du have en sikkerhedskopi af alle dine videofiler, bare hvis noget går galt.

Reparer videofiler

Uanset hvor forsigtig du er, kan du undertiden støde på problemer med videofiler. Du kan opleve sløret afspilning, lydvideo synkronisering problemer, lyd mangler, video mangler osv. Disse problemer kan forekomme på grund af forskellige grunde som den afbrudte videooverførsel, konvertere videofiler fra et format til andre flere gange eller skader forårsaget på grund af afspilning af videoen på et ikke-understøttet medieprogram.

Uanset hvad årsagen kan være for korruption i videofiler, kan de repareres ved hjælp af et værktøj kaldet Remo Repair AVI. Det er det bedste valg at reparere beskadigede og beskadigede AVI-filer. Det kan også  reparere brudte videofiler. Det fungerer på en sådan måde, at de originale filer ikke ændres under reparationsprocessen. Det uddrag indhold og arbejder på disse data i stedet for på den oprindelige fil, så der er virkelig ingen grund til at bekymre sig om software forårsager skade.

Hvis du oplever korruption i AVI-filer, skal du downloade en prøveversion af Remo Repair AVI i dag og give det et forsøg! Der er også en variant af video reparationssoftware kaldet Remo Repair MOV til at reparere dine MOV og MP4 filer. Sørg for at tjekke det ud!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *