Reparere Manglende og Dårlige Rammer i Video Fil Nemt

En video er intet, men en række billeder vist til dig med en bestemt hastighed. Disse billeder vises til dig med en vis hastighed for at narre din hjerne til at tro at du faktisk ser en video. Denne hastighed, hvormed billeder vises, kaldes ‘frame rate’. Så i det væsentlige repræsenterer et billede her en ramme. Og hvis der er problemer med rammerne, har du ikke en god video.

Generelt, hvis du støder på problemer som f.eks. Synkroniseringsvideoer, slørede eller pixelerede videoer, skyldes det sandsynligvis manglende eller dårlige rammer. Selv om begge disse problemer viser lignende symptomer, er de 2 forskellige begreber og kræver forskellige metoder til fejlfinding. Manglende rammer, som navnet antyder, er, når rammer mangler fra videoen. På den anden side er dårlige rammer rammer, der er beskadiget.

Sådan løses manglende og dårlige rammer?

Dette blogindlæg hjælper dig med at rette fejl og dårlige rammer, men inden vi går videre til fejlfindingsmetoderne, kan du prøve et par hurtige og enkle løsninger. Til at begynde med, prøv at afspille videoen ved hjælp af en anden medieafspiller. Hvis dette ikke hjælper, skal du prøve at downloade videofilen igen eller hente en ny kopi af filen. Dette kan hjælpe i tilfælde, hvor videoen ikke er fuldstændig downloadet. Men hvis ingen af disse metoder hjælper dig, skal du fortsætte med fejlfindingstrinnene som beskrevet nedenfor.

Sag 1: Hvordan reparere dårlige rammer i videoer?

  1. Manuel metode – Brug af Ffmpeg

Ffmpeg er en god mulighed for at rette dårlige rammer i videoer. Da Ffmpeg er et kommandolinjeværktøj, skal du logge på kommandoprompten for at bruge denne funktion. For at reparere dårlige rammer ved hjælp af Ffmpeg, følg de enkle trin nedenfor.

  1. Klik på Windows + X tasterne
  2. Fra den strømmenu, der åbnes, vælg Command Prompt mulighed
  3. Skriv kommandoen i kommandoprompten

‘ffmpeg –i video_input.ts –map 0 –ignore_unknown/-copy_unknown –c copy fixed_video.ts’

Denne kommando vil rette korruption / dårlige rammer i den beskadigede input stream og gemme ændringerne i fixed_video.ts. Brug ‘-map 0’, hvis du vil have Ffmpeg til at overføre alle strømme, ellers vil den kun bruge den første video stream. På samme måde ignorerer ‘ignore_unknown’ indstillingen uigenkendte streams, mens ‘copy_unknown’ vil kopiere dem.

  1. Ved brug af Remo Repair MOV

Hvis Ffmpeg ikke kan reparere videofilen, skal du gøre brug af professionelle video reparationsværktøjer som Remo Repair MOV til at rette dårlige rammer i din video. Det er i stand til at identificere alle slags problemer i dine videoer og reparere dem. Dette HD video reparation tool kan arbejde med både MP4 og MOV filer. Du behøver ikke rigtig at vide fancy kommandoer eller tekniske detaljer. Alt du skal gøre er at vælge filen, der skal repareres, og klik på Reparer for at reparere din fil. Værktøjet vil tage sig af at reparere din fil automatisk. Der findes også et Remo AVI reparationsværktøj, som du kan bruge til at reparere korruption i AVI-filer.

Sag 2: Sådan repareres manglende rammer i en video?

Brug af forkerte indstillinger, når du opretter eller redigerer en video, kan medføre tabte eller manglende rammer. Hvis du har problemer med manglende rammer, kan du se symptomer som stammeprogrammer, lag i din video eller en delt skærm.

En måde at løse dette problem på er at bruge en teknik kaldet Morphing. Værktøjer som Morph Man eller Morph Age hjælper dig med at løse problemet med manglende rammer. En anden måde er at bruge plugins med Adobe til at løse manglende rammeproblemer.

Konklusion

Manglende eller dårlige rammer er nogle af de mest almindelige problemer, som folk støder på med videoer. For at rette manglende rammer skal du bruge morphing-værktøjer, men korrupte eller dårlige rammer kan løses nemt ved hjælp af Remo Repair MOV. Det avancerede reparationsteknikker har vist sig at være til gavn for mange brugere at reparere deres MOV-videoer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *