Hvordan Spiller du en AVI Fil på QuickTime på en Mac

Du kan generelt se AVI-videoer på en Macs QuickTime-afspiller uden problemer. Alt du skal gøre er at åbne Quick Time Player i mappen Applications og dobbeltklik på filen. Faktisk understøtter de fleste af de nyeste versioner af Quick Time et bredt udvalg af videoformater og codecs. Men i nogle tilfælde kan QuickTime have svært ved at afspille AVI-filen og kan vise fejl som

‘File.avi er ikke i et format, som QuickTime forstår. Det kan være nødvendigt at installere yderligere software til at åbne denne fil’.

Hvorfor har Quick Time problemer med at afspille visse AVI-filer? Lad os finde årsager til det samme.

  • Når AVI-filerne komprimeres ved hjælp af codecs, der ikke er kompatible med QuickTime
  • Mange DivX-filer har en .avi-udvidelse, men QuickTime er ikke designet til at understøtte DivX-kodek indbygget

På grund af disse grunde kan QuickTime Player have problemer med at afspille AVI-filen og producere fejlmeddelelser. For at løse dette problem og afspille din AVI-fil jævnt, giver vi nogle enkle løsninger.

1. Hent nødvendige plug-ins

Hvis du vil afspille AVI-filen i Quick Time-afspiller, kan du installere et plugin kaldet Perian. Perian er en gratis komponent, der omtales som en schweizisk hærkniv til QuickTime-afspiller. Med Perian installeret kan du se forskellige typer videoformater, som Quick Time Player ellers ikke understøtter. Selv om Perian ikke længere udvikles og ikke fungerer med QuickTime 10 eller nyere, kan den stadig bruges sammen med QuickTime 7 og lignende.

2. Konverter AVI-filen til et format, der er kompatibelt med QuickTime-afspilleren

Konvertere AVI-filen til et filformat, der er kompatibelt med QuickTime-afspiller, er den næstbedste løsning. Det bedste format, du kan konvertere AVI-filen til, er MOV-formatet, da det er indfødt til Quick Time. For at gøre konverteringen er der mange værktøjer derude, men sørg for at bruge et værktøj, der er pålideligt og troværdigt.

Brug af en upålidelig video konverter kan beskadige din AVI-fil og gøre mere skade end godt. Husk også at have en sikkerhedskopi af den originale videofil, før du konverterer bare i tilfælde.

3. Brug en universel medieafspiller som VLC

VLC medieafspilleren betragtes som en schweizisk hærkniv til alle slags videofiler. Medmindre du selvfølgelig ikke har en begrænsning til at afspille AVI-filen kun i QuickTime, er dette den enkleste og mest effektive løsning.

Så, som et første skridt, gå videre og installer en VLC medieafspiller på din Mac-enhed. Derefter skal du bare åbne den AVI-fil, du ønsker at spille i VLC, og filen spilles ubesværet.

Reparer AVI-filer

Hvis du konverterer en AVI-fil eller en fil til den sags skyld til et andet format, er det vigtigt, at du bruger pålidelige værktøjer. Hvis du undlader at gøre det, kan det ødelægge dine videofiler og forårsage skade. Derfor understregede vi dig for at lave en sikkerhedskopi af den originale video i løsning 2.

I andre situationer kan komprimering af AVI-filer ved hjælp af ukonventionelle metoder også forårsage skade på dine filer. I sådanne tilfælde er det afgørende, at du reparerer filen, og i dette øjemed er Remo Repair det bedste valg. Det er specielt designet til reparere AVI filer uanset hvad årsagen til korruption er. Upålidelige konverteringsværktøjer, ukonventionelle kompressionsteknikker og mange andre tilfælde af korruption kan repareres ved hjælp af dette værktøj.

En anden god ting ved Remo Repair er, at det kan bruges til reparere AVI filer på Mac såvel som Windows-systemer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *