Hvorfor Skal du Ikke Reparere OST Filer Med ScanPST.exe

Den største fordel ved OST-filen er, at du kan arbejde med Outlook offline, selvom der ikke er forbindelse til Exchange Server. Og når forbindelsen genoprettes, bliver OST-filen synkroniseret med Exchange Server. Men der er tidspunkter, hvor OST-filen kan blive beskadiget, og du kan ikke arbejde i Outlook.

Du skal rette filen for at komme tilbage til arbejdet. Så hvordan skal du rette OST-fil? Den første ting du ville gøre er at bruge ScanPST.exe (Indbakke reparationsværktøj), der leveres af Outlook, for at rette op på problemer. Men så anbefales det ikke at bruge ScanPST-værktøj på en korrupt OST-fil. Hvorfor er det sådan? Læs videre for at vide …

Én Outlook-bruger havde problemer med OST-fil og brugte scanpst.exe til at scanne filen. ScanPST-værktøjet fandt nogle problemer med filen, men det var ikke i stand til at reparere det. Så selv efter at have brugt scanpst.exe, synes problemerne at forekomme i OST-filen. Hvorfor sker det her? Dette sker, fordi de resterende kun består af cachelagrede data bortset fra nogle IMAP-konfigurationer i Outlook 2013 og 2016. Således bør du ikke reparere OST-fil med scanpst.exe.

Så hvad næste? Nå skal du starte med en frisk cache i stedet for at forsøge at reparere OST-filen.

Sådan løser du OST-filproblemer?

For at løse problemerne i OST-filen skal du bare genopbygge filen i stedet for at reparere den. Du skal omdøbe OST-filen til .old, når Outlook er lukket, og derefter genopbygge OST-filen fra serveren igen.

  • Så luk først Microsoft Outlook, og gå til OST-filens placering
  • OST-filens standardplacering er som følger:

Til Windows 10, Windows 8, Windows 7 og Windows Vista:

C:\Users\%username%\AppData\Local\Microsoft\Outlook\

Du kan indsætte dette i adresselinjen i Explorer for at åbne mappens placering.

  • Når du har fundet OST-filens placering, skal du omdøbe OST-filen
  • Kør nu Outlook, lad det genopbygge OST-filen

Hvis genopbygning ikke er en mulig mulighed, fordi postkassen er stor, og din internetforbindelse er langsom, kan du prøve at bruge ScanPST.exe. Men som tidligere sagt kan ScanPST-værktøj ikke løse alvorlige OST-filproblemer. Under en sådan situation kan du bruge dette OST til PST konvertering software. Det vil konvertere den korrupte OST-fil til PST, og reparere den sikkert. Du har ikke brug for hjælp til at køre værktøjet, som det kommer med en brugervenlig grænseflade. Så du kan nemt reparere korrupte OST-filer. Desuden er det en skrivebeskyttet applikation, som ikke vil skade den oprindelige fil gennem hele reparationsprocessen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *