Løsning til ‘Fejl Ved Indlæsning af Afspiller: Ingen Afspilbare Kilder Fundet’

At se videoer er nok alles favorit ting at gøre på en computer. Det siges at være den mest udnyttede form for indhold i dagens verden. Med hundredvis af formater og førsteklasses videoer, vi får i dag, er det stadig ikke uden problemer. Du kan støde på forskellige problemer, når du afspiller videoer som hakkete eller rykkede videoer, videolag, pixelerede eller slørede videoer osv. Der opstår fejl som ‘Videoen kan ikke afspilles’ eller ‘Fejl ved indlæsning af afspiller: Ingen afspilbare kilder fundet’ er heller ikke ualmindelige.

I dette blogindlæg behandler vi spørgsmålet ‘Fejl ved indlæsning af afspiller: Ingen afspilbare kilder fundet’, der opstår, når der afspilles videoer i browseren. Årsagerne til fejlen og nogle effektive løsninger til løsning af det samme diskuteres. Løsningerne beskrevet her er meget enkle at følge med, så læs videre.

Løsning 1: Geninstaller Adobe Flash Player

Dette er langt den nemmeste løsning for fejlen Fejl ved indlæsning af afspiller: Ingen afspilbare kilder fundet. Som et første trin skal du afinstallere Adobe Flash Player og derefter downloade den nyeste version af Adobe Flash. Afslut installationen og genstart din browser. Prøv derefter at afspille den videofil, du forsøgte at spille. Dette skal hjælpe dig med at løse problemet.

Løsning 2: Ryd browserens cache

En anden grund til fejlen er en overfyldende cache. Dette problem kan løses ved at rydde cachen ved hjælp af nedenstående trin.

  1. Som et første skridt skal du åbne Google Chrome og klikke på de tre lodrette prikker i højre øverste hjørne
  2. Klik derefter på More Tools > Clear browsing data
  3. Vælg ‘Ryd de følgende elementer fra begyndelsen af tiden’ og kontroller, at ‘Cached image and files’ og ‘Cookies and other site data’ er markeret.

Nu bliver al din cache og browsing data ryddet. Og det skal hjælpe dig med at rette fejlen. Hvis ikke, fortsæt til næste trin.

Løsning 3: Tilføj undtagelser i indstillinger

Du kan også modtage ovenstående fejl, hvis sikkerhedsindstillingen i Adobe Flash forhindrer dig i at afspille videoen. Dette kan løses ved at tilføje undtagelser til den fil, du forsøger at afspille. Selv om dette er en midlertidig løsning, kan det hjælpe, når du har begrænset tid.

  1. Åbn Chrome, og klik på knappen Menu ikon
  2. Klik Settings Advanced Settings
  3. Klik derefter på Privacy tab og vælg Content Settings
  4. Indsæt websiden i Flash-funktionen, hvor du har problemer med at afspille video.
  5. Gem de foretagne ændringer, og prøv at afspille videofilen

Dette skal hjælpe dig med at løse fejlen ‘Fejl ved indlæsning af afspiller: Ingen afspilbare kilder fundet’. Hvis ikke, fortsæt til næste trin.

Løsning 4: Brug sikker tilstand

Det er muligt, at du modtager fejlen på grund af de seneste ændringer som for nylig installerede tredjepartsapps eller browserudvidelser. For at finde ud af om dette faktisk er grunden, kan du bruge Safe Mode med netværksindstilling.

  1. For at indtaste dette opsætning skal du klikke på Windows + R nøgler til at åbne Run
  2. Skriv derefter ‘msconfig’ og hit Ok
  3. Under Boot tab, vælg Safe Boot og tjek boksen ‘Network’

Klik Ok for dit system at starte i Safe Mode med netværk aktiveret. Hvis du er i stand til at afspille videoer i sikker tilstand (med netværk), kan du prøve det igen i normal tilstand. Hvis det spiller fint, har Safe Mode løst problemet for dig.

Hvis du stadig har problemer med at afspille filen, angiver det problemer med login-elementer eller browserudvidelser, som du skal analysere yderligere.

Reparer MP4-filer ved hjælp af Remo Repair MOV

Browserrelaterede videoproblemer fra hinanden; Du kan også få fejl under afspilning af MP4-filer, som du har på dit system. Træg adfærd, lydlagsproblemer, synkroniseringsvideoer, slow motion-video, ingen lyd, computerkrasch under afspilning / redigering af videofiler er alle symptomer på korruption i MP4-filer.

Alle disse problemer kan repareres ved hjælp af et værktøj kaldet Remo Repair MOV. Det kan bruges ikke kun til at reparere MP4-filer, men kan også bruges til at reparere MOV-filer. Se linket til løs MP4 fil der ikke afspilles i Windows Media Player. Fordelen ved at bruge værktøjet er, at din originale video bliver holdt intakt; absolut ingen ændringer vil blive foretaget til din originale video.

I mange tilfælde kan afspilning af video i VLC løse videoproblemer, da det har et indbygget reparationsværktøj. Men i tilfælde, hvor VLC ikke kan reparere din fil, er Remo Repair igen en god løsning. Lær hvordan du løser VLC, der ikke spiller MP4 problem her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *