Hvordan Konvertere AVI Videoer til MP4 Uden Kvalitets Tab

AVI, kort for Audio Video Interleave er en type videoformat, der giver overlegen kvalitet. Det består normalt af en række kodeker, men de mest almindelige er DivX og XviD. Da det er udviklet af Microsoft, kan dette format let afspilles på Windows Media Player, VLC-afspiller osv. Men det er ikke meget venligt med QuickTime Player og generelt på Mac-enheder.

For at kunne afspille AVI-videoer på andre enheder og medieafspillere kan du konvertere den til MP4. MP4 er et videoformat, der ligner MOV, men designet til at være kompatibelt med næsten alle hardwareenheder og medieafspillere.

Så lad os se, hvordan man konverterer AVI-videoer til MP4 nemt uden at miste den oprindelige kvalitet af AVI-filer. Dette kan gøres ved hjælp af VLC-afspilleren, da det ikke kun er en medieafspiller, men spiller også rollen som en videoomformer. Denne software konverterer dine AVI-filer til MP4, mens du beholder originalkvaliteten.

Konverter AVI videoer til MP4 ved hjælp af VLC Media Player

Lad os nu gå videre til processen med at konvertere AVI-videoer til MP4. Til dette skal du downloade og installere VLC-afspiller, hvis du ikke har det allerede, og følg derefter trinene nedenfor.

  1. Lancering VLC player og i menulinjen øverst, vælg Media > Convert/Save
  2. Klik derefter på Add at vælge de videoer, du ønsker at konvertere
  3. Klik på Convert/Save knap
  4. Vælg derefter, hvor du vil gemme den konverterede fil og også navngive filen
  5. Vælg MP4 as the output format under Profile
  6. Endelig skal du klikke på Start at konvertere din fil

VLC Player konverterer din fil og gemmer den på et sted, du har angivet. Nu, hvor du har konverteret din AVI-fil til MP4, kan du nemt afspille den på enhver medieafspiller efter eget valg og også på alle dine hardware-enheder, uanset om Mac eller Windows.

Reparer MP4 filer

Der kan være situationer, hvor din MP4-fil ikke afspilles som forventet. Eller i andre tilfælde kan afspilningen være sløret; du kunne have audio-video synkronisering problemer eller en række andre problemer. Hvorfor sker dette? Disse problemer skyldes korruption i MP4-filer, der opstår, når du forsøger at afspille filen i en inkompatibel medieafspiller, eller når du konverterer filen til andre formater flere gange. Det kan også ske som følge af en afbrydelse under overførslen af videofiler.

Men uanset årsagen til korruption, har vi en løsning for dig. Remo Repair MOV er det perfekte værktøj til reparere problemer med MP4 filer. Uanset om de er virusinficerede filer eller har filhoved / strukturproblemer på grund af andre grunde som nævnt ovenfor, kan de alle repareres af softwaren.

Remo Repair er også i stand til reparation af HD kvalitetsvideoer og MOV filer ud over MP4 videoer. Sammen med disse funktioner tilbyder softwaren også en simpel grænseflade, der gør det muligt at reparere MP4 og MOV filer en brise. Det giver også en gratis prøveversion, hvor du kan reparere din fil gratis! Prøv det nu!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *