Bedst Måder at Afspille AVI Videofil

AVI, Audio Video Interleave, er et multimediebeholderformat, der almindeligvis anvendes i vores daglige liv. Men dens komprimeringsstandard er ikke universel, og forskellige kompressionsstandarder kan forårsage fejl under afspilning af en AVI-fil. Disse filer er gode, fordi de altid tilbyder video af høj kvalitet. Men nogle gange downloader du en AVI-fil, og den afspilles ikke. Så hvordan kan du spille en AVI-fil?

Når en AVI-fil ikke kan afspilles, har du fem hovedværktøjer at bruge: software, operativsystem, enhed, video codec og audio codec.

Softwareværktøjer

#1. Windows Media Player

Når software er problemet, er den fælles løsning at erstatte et program med et andet. Du kan muligvis bruge VLC, hvis du ikke kan åbne din AVI med Windows Media Player. Men hold fast! Er Windows Media Player virkelig et dårligt afspilningsværktøj? Nix. Det meste af tiden kan du bare markere boksen Windows Video File (avi) i Menu-> Tools-> Options-> File Type.

Bemærk, at dette ikke findes i WMP12, og er kun tilgængeligt i den tidligere version.

#2. QuickTime på en Mac

Den mest anbefalede løsning, når du ikke kan afspille en AVI-fil med QuickTime, er at konvertere den til et andet almindeligt videoformat, som MP4. Men du kan normalt løse problemet ved blot at tilføje et plugin som Perian, hvilket er et open-source (gratis) QuickTime-plugin, der gør det muligt at afspille de fleste af videoformaterne som det, kan ikke afspilles indbygget på Mac QuickTime, som f.eks. AVI.

Operativ system

#3. Måder at spille AVI på iPad / iPhone / iPod

Der er mindst 2 måder at spille en AVI på dine iOS-enheder. Den enkleste måde at spille en AVI på dine iOS-enheder på er at downloade en videospiller, som kan understøtte næsten alle former for videoformater, herunder AVI. En anden almindelig taktik er at konvertere filen til et andet fælles format, som MP4, og vise i alle dine iOS-enheder.

#4. Sådan spiller du AVI på Android-telefoner som SAMSUNG / HTC / NEXUS

Her er den mest anbefalede måde at bruge en video konverter til at konvertere AVI til andre formater. Det største problem, du møder, er imidlertid ikke, hvordan du spiller en AVI på disse Android-telefoner, men hvordan man spiller det godt. Når du har installeret en videospiller fra Google Play eller Amazon Apps, kan du afspille AVI-filer på en Android-telefon. Men der er normalt nogle afspilningsproblemer som stammende video, frysning af video, lydsynkronisering eller endda afspilning i slowmotion. Du kan undgå disse problemer ved at bruge “Hardware Decoding”, som er helt designet til at afspille video.

Apparat

#5. Måder at spille AVI på tv som SAMSUNG TV

Den allerførste måde er at overføre din video til tv via USB / AV-kabel / WiFi (HDMI-kabel er kun tilgængeligt for dem, der har en HDMI-stik). Så er den næste måde at konvertere til en video / tv-konverter. Den sidste måde er at kaste den direkte til tv’et med Chromecast. Chromecast understøtter imidlertid ikke AVI direkte. Du skal først bruge en konverter og derefter tilslutte denne tommelfinger-medie-streaming-enhed til HDMI-porten på dit tv. Derefter kan du sætte det op med en simpel mobil app og dele dine yndlings online shows, film og endda websider til dit tv ved hjælp af din smartphone, tablet eller PC.

#6. Måder at spille AVI på Xbox 360

Der er ingen særlige processer til afspilning af en AVI-fil fra DVD, USB eller WiFi, fordi Xbox 360-konsollen kun understøtter AVI-filer med DivX og XviD-video. Men hvad hvis din video ikke er DivX eller XviD? Bare rolig. Du kan konvertere AVI til DivX eller XviD format direkte.

#7. Sådan spiller du AVI på Kindle Fire

Nå, Kindle Fire har mange grænser for at afspille videoer, specielt til AVI-filer, som har forskellige kodeker inde. Som enhver anden mobil enhed kan brugerne vælge at downloade en kraftfuld videoafspillerapp for at afspille AVI-filer eller konvertere AVI til andre egnede formater.

Codec

#8. Brug FFDSHOW-kodeken til at løse alle AVI-problemer

De fleste brugere har videoafspillere på deres pc / Mac. Hvad de behøver, er bare en passende codec til at spille dem. FFDSHOW er den du har brug for. Det er en codec, der understøtter de fleste downloadede videoer. Derudover er det gratis og open source. Den understøtter de fleste almindelige videokomprimeringsmetoder og kan yde god støtte til undertekster og forskellige billedforbedringer. Så bare download den, installer den på din pc, og følg vejledningen på skærmen.

#9. Andre måder at spille en AVI ved hjælp af codecs

Nogle gange har du brug for værktøjer til at analysere AVI og finde den rigtige codec. Der er to almindelige værktøjer: AVIcodec og GSpot, men den mest anbefalede er AVIcodec.
AVIcodec er et enkelt og nemt at bruge program med to hovedfaner – Multimediefiler og Codecs & Filters. Under Multimediefiler kan brugere åbne og analysere video- og lydfiler.

#10. Måder at spille en AVI med AC3Filter

Nogle gange afspilles en AVI-fil uden lyd. Hvordan sker det? Ligesom videoen er lyden også kodet og afkodet med bestemte codecs. Når du bruger flerkanalsformater som AC3 og DTS, kræver det særlige kodeker, der skal afkode, som AC3Filter. Det er en gratis og open source-dekoder.

Nå, vi kan sige, at der er flere måder at spille AVI-videofiler på. Prøv dem og se, hvilket er bedst at løse dine problemer. Klik her for at kende hvordan man reparerer korrupte AVI fil overskrift.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *