Hvordan Spille AVI Filer på Mac

AVI er et lyd- og videofilformat, der er kendt for at tilbyde videoer af høj kvalitet. Selvom det almindeligvis omtales som et filformat, er det faktisk et containerformat, der indeholder flere codecs som DivX og XviD.

Kompatibilitet af AVI-filer med Macs QuickTime

Apple har tilføjet support til AVI-filer i nyere versioner af QuickTime-afspilleren som QuickTime 7 og QuickTime X, men AVI-filer står stadig over for visse kompatibilitetsproblemer med QuickTime. Årsagen er, at QuickTime er designet til at understøtte kun AVI-filer med JPEG video og PCM audio. Så hvis din AVI-fil bruger en anden kompression eller en codec, kan QuickTime Player ikke afspille filen.

For at kunne afspille AVI-filer i din Mac’s QuickTime, giver vi nogle løsninger i denne artikel.

Løsning 1: Installere Perian

Perian er en gratis og open source-pakke, der gør det muligt for QuickTime at afspille filformater, der ikke understøttes af QuickTime på anden måde. Installer Perian på din Mac og prøv at afspille din AVI-fil. Dette skal hjælpe dig med at afspille filen uden problemer i de fleste tilfælde. Hvis det ikke gør det, fortsæt med det næste trin.

Løsning 2: Konverter AVI til et format understøttet af QuickTime

Hvis du ikke vil installere codec-pakker som Perian på dit system, er det nemmeste at konvertere filen til et QuickTime-kompatibelt format som MOV.

Der er masser af videoomformere derude, men det er bedst at bruge en pålidelig en for at undgå at skade din fil. Når du konverterer AVI-fil til MOV-format, bør det være en leg at spille det på QuickTime.

Løsning 3: Brug VLC medieafspiller

Hvis du ikke ønsker at konvertere din AVI-fil til andre formater, eller hvis du ikke vil installere codec-pakker på dit system, kan du bruge en universel medieafspiller som VLC.

VLC medieafspilleren er kendt for at spille en række medieformater som MP4, AVI, MKV, 3GP osv. Ikke bare det, det er også en multi platform app, der kan bruges sammen med Windows, Mac, Ubuntu osv.

Bare hent VLC på dit system, hvis du ikke har det allerede og afspil din fil. Dette er den nemmeste løsning, hvis du ikke ønsker at gå gennem besværet med at konvertere din fil til andre formater.

Reparer AVI-filer

Hvis du har prøvet alle disse metoder, og ingen af dem arbejder, er der en mulighed for, at din fil er beskadiget eller beskadiget. I sådanne tilfælde kan du reparere din AVI-fil ved hjælp af video reparationsværktøjer.

Korruption kan vise sig i forskellige former som sådan som audio video synkronisering problemer, pixelerede eller slørede videoer, kun lyd eller kun videoafspilninger mv. Eller i nogle tilfælde kan din fil muligvis ikke afspilles på grund af korruption.

Remo Repair AVI er et godt værktøj, der kan bruges til at reparere korrupte eller beskadigede AVI-filer. Bare download softwaren og vælg den beskadigede fil for at reparere. Klik derefter på Repair, og din fil repareres om få minutter. Brug prøveversionen af Remo Repair AVI og reparer din fil gratis!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *