Hvordan Reparere Strakt Video i VLC ved at Ændring Aspektforhold

Nogle gange, når du ser en video, kan du komme på tværs af situationer, når dimensionerne er slukket. Højden eller bredden kan føle sig langstrakt eller strakt. Disse problemer er almindelige og kan ofte løses let ved at ændre billedforholdet. I denne artikel forklarer vi, hvordan du ændrer billedformatet i VLC-afspilleren.

Skridt til at ændre billedforholdet

I menulinjen skal du vælge Video > Aspect ratio. Dette vil angive alle de aktuelle aspektforhold. Det mest anvendte billedformat for film er 21: 9 eller 16,9 (widescreen). For tv-programmer (fuld skærm) anvendes 4: 3 billedformat. På denne måde kan du vælge fra listen over aspektforhold, der er tilgængelige eller bruge den sikre standardindstilling.

Men hvis du ikke er tilfreds med de tilgængelige indstillinger, og du ønsker at eksperimentere med indstillingerne yderligere, kan du gøre det ved at oprette et tilpasset billedformat.

  1. Klik på på menulinjen Tools
  2. Vælg Preferences > Video
  3. I marken Force aspect ratio, indtast en ønsket værdi
  4. Endelig skal du klikke på Save for at gemme ændringerne. Dette vil tvinge billedforholdet til at blive indstillet efter dit valg.

Nu skal du åbne VLC-afspilleren igen for afspilleren til at bruge den nye værdi. Men det tilpassede billedformat fungerer muligvis ikke for alle videoer. Så i sådanne tilfælde kan det være en god idé at gå tilbage til standardindstillingen. Ændre billedforholdet permanent

Men hvis du er sikker på, at du vil bruge det nye billedforhold permanent, kan du også ændre indstillingerne permanent.

  1. Klik på menuen i menuen Media > Convert/Save
  2. Klik på Add og vælg den aktuelle video, du vil afspille
  3. Klik Convert/Save
  4. Vælg derefter en destinationsfil.
  5. Under Profile afsnit, skal standardindstillingen være god. Når alle de ønskede valgmuligheder er valgt, skal du klikke på Start at starte processen.

Nu skal videoen afspilles med det nye billedforhold. Og de foretagne ændringer vil være permanente denne gang.

Aspektforhold problemer er fælles, de forekommer til tider. Så en mindre tweak til forholdene kan gøre underværker og løse problemerne. Men mange gange oplever brugerne problemer med korruption med videofiler som MP4 og MOV. Videoerne kan være uklare, eller lyd-video kan være ude af synkronisering. I disse situationer kan du reparere dem ved hjælp af Remo Repair MOV. Henvise video lyd synkronisering fixer for flere detaljer og de trin der er involveret i processen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *