Hvordan Løs fejl ‘Kunne ikke tilføje PST-fil i Outlook 2016: Fejl 0x80004001’

Nedenfor er nogle af de vigtigste grunde til, at du vil importere PST-filer til Outlook.

  • At flytte Outlook-data fra en pc til en anden eller fra en e-mail-konto til en anden
  • At flytte fra pc til mac eller fra mac til pc
  • At flytte Outlook-data mellem mapper og en Exchange Server

Hvis du vil importere PST-fil til Outlook, er det en ret simpel proces. Alt du skal gøre er at gå til File menu i Outlook og klik Import/Export. Vælg derefter din PST-fil for at importere, og det er det. Dette er i de fleste tilfælde et pålideligt middel til at importere Outlook-data, men i nogle tilfælde kan du støde på problemer og modtage en fejl ‘Kunne ikke tilføje PST i Outlook 2016: Fejl 0x80004001’.

Hvad forårsager denne fejl, og hvad er nogle af de bedste måder at løse denne fejl på? Alle disse detaljer vil blive dækket i dette blogindlæg.

Løsninger til at løse fejlen ‘Failed to add PST in Outlook 2016: Error 0x80004001’

Opløsning 1: Deaktiver midlertidigt antivirus

Visse antivirusprogrammer kan interferere med nogle handlinger, du udfører i Outlook. I dette tilfælde kan antivirusprogrammet forstyrre dig ved at importere PST-filen og bidrage til fejlen ‘0x80004001’. For at løse dette problem skal du midlertidigt deaktivere antivirusprogrammet og importere PST-filen. Kontroller nu, om fejlen er løst. Hvis ikke, fortsæt til næste trin.

Opløsning 2: Brug Outlook’s sikre tilstand

Hvis du bruger Safe Mode i Outlook, åbnes den uden tilføjelser, og det hjælper dig med at vide, om tilføjelser er problemet her.

Følg nedenstående trin for at starte Outlook i fejlsikret tilstand.

  • Klik på Start menuen og vælg Run
  • I vinduet Kør skal du skrive ‘Outlook /safe’ og klik Ok

Se nu, om Outlook starter i fejlsikret tilstand, og prøv at importere PST-filen. Hvis det lykkes, kan vi konkludere, at tilføjelser er synderen. I så fald kan du deaktivere tilføjelser i standard Outlook-tilstand ved at følge vejledningen nedenfor.

  1. Åbn Outlook og klik File > Options > Add-ins
  2. Manage rullemenuen, vælg COM Add-ins og klik Go
  3. Noter de valgte tilføjelser, og fjern alle afkrydsningsfelterne, og klik derefter på OK
  4. Genstart Outlook og igen vælge File > Options > Add-ins
  5. Vælg den tilføjelse, der blev valgt tidligere (brug noterne i trin 3), som du vil genaktivere
  6. Gentag disse trin, indtil alle de tilføjelser, der blev valgt tidligere, er aktiveret. Nu, hvis fejlen opstår igen, har du fundet problemerne med at tilføje tilføjelse.

Opløsning 3: Kør Indbakke Reparationsværktøj / Scanpst.exe

For at rette fejlen ‘0x80004001’ bør korruption i PST-filer fastsættes. Og dette kan gøres ved hjælp af et indbygget værktøj kaldet Indbakke reparationsværktøj. Dette værktøj kan løse korruption på grund af PST-størrelsesfaktorer, softwarekonflikter, virus / malware osv.

Alt du skal gøre er at søge efter Scanpst.exe i File Explorer Search bar og vælg PST-filen for at reparere. Din fil vil blive repareret, og fejlen ‘0x80004001’ vil blive rettet. Deaktiver den pågældende tilføjelse for at løse fejlen ‘0x80004001’.

Opløsning 4: Brug Remo Repair PST Software

Hvis PST-filen er alvorligt beskadiget, kan Scanpst ikke reparere filen. I så fald kan du gøre brug af dedikerede PST reparationsværktøjer som Remo Repair PST til at reparere PST-filen. Det er designet til at løse alle mindre og store problemer i PST-filer. Da det virker på en skrivebeskyttet mekanisme, bliver alle dine oprindelige data i PST-filen gemt. Så du behøver ikke bekymre dig om, at PST-filen bliver beskadiget / ændret.

Remo Repair kan også bruges til at løse fejl som Outlook PST filadgang nægtet, sæt af mapper kan ikke åbnes, kan ikke starte Microsoft Outlook osv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *